Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 226K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Κλάψε τζωνυ, την φωφη δεν θα την δεις ποτέ πρωθυπουργό!!!!

Και συ που ειδες τον κουλη τι καταλαβες;;;

Μαζι με τον κουλη ειδες λαθρο σε ολη την ελλαδα

Ειδες πακια παρεα με τους μογγολους στο αιγαιο

Ειδες τον αδιαβαστο υπουργο της νουδου

Ειδες τον κουμπαρο να χωριζει το αιγαιο με την λιβυη

Ειδες ολη την αττικη να γινεται εξαρχεια

Ειδες τον ενφια να συνεχιζει να κλεβει τον κοσμο
.......

Κλπκλπκλπκλπκλπ.....

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Τα παρακάτω αποτελούν γράμμα του πικερ προς την Κορίνα....

ρε γελοιο υποκειμενο Γιωργο ζερβουδη aka stekas72 τι προσπαθεις να κανεις?
πιστευεις οτι θα σε πιστεψει κανενας?
καθεσαι και παρακαλας να κατεβασουν τις φωτο σου που ποσταρουμε

Και τώρα κλαίω. Περιφέρομαι στο άδειο σπίτι μας σαν το κουφάρι και αγγίζω τα πράγματα σου που
είναι εκεί αφημένα όπως την τελευταία φορά που ήμαστε μαζί. Χαιδεύω και φιλάω τα ρούχα σου.
Αγγίζω την πλευρά του κρεβατιού στο οποίο δεν τολμάω πια να κοιμηθώ. Δεν πλησιάζω το σαλόνι
και τον καναπέ που σε είχα στην αγκαλιά μου να κοιμάσαι και να χαζεύω ώρες ατέλειωτες το ήρεμο
και πανέμορφο προσωπάκι σου που κοιμόταν γαλήνια στην αγκαλιά μου, χαιδεύοντας τα μαλλάκια
σου. Μου λείπει το γαργάλημα στη μύτη που έφερναν τα μαλλάκια σου. Μου λείπει η αγκαλίτσα
σου που καμια φορά ήταν τόσο σφιχτή που δεν μπορούσα να ανασάνω. Μου λείπει η νύστα σου
που με νευρίαζε γιατί σε ήθελα ξύπνια δίπλα μου για να μην χάνω ώρες από εσένα.

:lheel: :lheel: :lheel: :lheel:  :2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Και συ που ειδες τον κουλη τι καταλαβες;;;

Μαζι με τον κουλη ειδες λαθρο σε ολη την ελλαδα

Ειδες πακια παρεα με τους μογγολους στο αιγαιο

Ειδες τον αδιαβαστο υπουργο της νουδου

Ειδες τον κουμπαρο να χωριζει το αιγαιο με την λιβυη

Ειδες ολη την αττικη να γινεται εξαρχεια

Ειδες τον ενφια να συνεχιζει να κλεβει τον κοσμο
.......

Κλπκλπκλπκλπκλπ.....

ναι ειδαμε ολες αυτές τις συμφορες που γιγαντωσε το ΠΑΣΟΚ να συνεχιζονται με λιγο μικροτερο ρυθμο, πχ περισσοτερη αστυνομια στον δρομο ειδα εγω στην θεσσαλονικη από την πρωτη μερα και είμαι από αυτους που δεν ψηφιζουν νδ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.011
Πόντοι
5.506

Και τώρα κλαίω. Περιφέρομαι στο άδειο σπίτι μας σαν το κουφάρι και αγγίζω τα πράγματα σου που
είναι εκεί αφημένα όπως την τελευταία φορά που ήμαστε μαζί. Χαιδεύω και φιλάω τα ρούχα σου.
Αγγίζω την πλευρά του κρεβατιού στο οποίο δεν τολμάω πια να κοιμηθώ. Δεν πλησιάζω το σαλόνι
και τον καναπέ που σε είχα στην αγκαλιά μου να κοιμάσαι και να χαζεύω ώρες ατέλειωτες το ήρεμο
και πανέμορφο προσωπάκι σου που κοιμόταν γαλήνια στην αγκαλιά μου, χαιδεύοντας τα μαλλάκια
σου. Μου λείπει το γαργάλημα στη μύτη που έφερναν τα μαλλάκια σου. Μου λείπει η αγκαλίτσα
σου που καμια φορά ήταν τόσο σφιχτή που δεν μπορούσα να ανασάνω. Μου λείπει η νύστα σου

Ρε μλκ τελικά είσαι ο σουκερ ή ο φαν πόρδεν;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.491
Πόντοι
6.056

tenor.gif

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.464
Πόντοι
566
δεν ειμαι κλωνος ρε κωλομπαροκ,μην ψαρωνεις απο Γεωργιο Ζερβουδη

Λουλούδια να πας στην Κορίνα μπας και σε δεχτεί....

Της έχω πάει τριαντάφυλλα 2 φορές. Δεν θέλει με τίποτα. Μου έχει μπλοκάρει 5 λογαριασμούς στο facebook.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Λουλούδια να πας στην Κορίνα μπας και σε δεχτεί....
πρωτα σουκερ,μετα βαν κωλεν,τωρα εγινα πικερ

Όταν έκλειναν τα ματάκια σου έσκιζε η ψυχή μου γιατί κοιμόσουν και μου έλειπε η παρουσία σου
και ο χρόνος μαζί σου. Τότε το μόνο που μπορούσα να κάνω είναι να σε χαζεύω με τις ώρες που
κοιμόσουν μέχρι να με πάρει και μένα ο ύπνος.
Μου λείπει η καληνύχτα σου και η καλημέρα σου. Όταν με φώναζες να σηκωθώ και εγώ δεν
ξυπνούσα. Το πόσο πολύ με φρόντιζες και εγώ απλά σου ανταπέδιδα ένα ψίχουλο από όσα έκανες
εσύ για μένα.

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.011
Πόντοι
5.506
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=1188861;type=avatar[/img[/URL]]

:HappyBounce_4K8GSO: :HappyBounce_4K8GSO: :HappyBounce_4K8GSO:

[/quote]

Ρε βλαμμένε εγώ φοράω σορτσάκι αυτός είναι ξεβράκωτος ρε στραβάδι.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.464
Πόντοι
566
πρωτα σουκερ,μετα βαν κωλεν,τωρα εγινα πικερ

Κανεις δεν πιστεύει ότι θα γαμήσεις γκόμενα και για το 2020, ισχύει και για τους 3 σας.

Όχι, ο νόμος διαφέρει κατά πολύ από αυτό που σκέφτονται οι περισσότεροι. Ο νόμος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ το φλερτ και το καμάκι. Ξέρεις πολλούς που να μην την πέφτουν καθόλου σε γκόμενες? Επίσης, όταν λέω ότι "για μια γυναίκα που έχω γαμήσει μπορώ να γίνω κομμάτια και λιώμα" φυσικά δεν εννοώ να την παντρευτώ. Εννοώ ότι μπορώ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ για να μου κάτσει ξανά. Μιλάς με έναν άνθρωπο που η μεγαλύτερη σταθερή σχέση που έχει κάνει είναι για ένα μήνα και που συνήθως χαλάει μόνος του τις σχέσεις που κάνει γιατί δεν αντέχει για πολύ και θέλει να είναι ελεύθερος και να γαμάει πουτάνες.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Κανεις δεν πιστεύει ότι θα γαμήσεις γκόμενα και για το 2020, ισχύει και για τους 3 σας.

δεν ειμαι κανενος κλωνος,δεν ειμαι πικεριστης,ουτε συμφωνω με το νομο.
γαμαω γκομενες εκτος απο πουτανες,γιατι δεν ειμαι 150 κιλα μοσχαρι σαν και εσενα που δε σου καθεται καμια

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.464
Πόντοι
566
δεν ειμαι κανενος κλωνος

Κλάψε κλώνε.... σου λείπουν τα πατουσάκια της Κορίνας;;;

"Γιατί αγάπη μου γλυκιά? Εγώ σ' αγαπάω ψυχή μου. Δεν θυμάσαι πόσο ωραία έχουμε περάσει μαζί?" και τέτοια. Με άφηνε να της τα λέω - δεν με έδιωχνε αμέσως - γιατί κολακευόταν με τα γλυκόλογα. Μερικές φορές καταλάβαινε ότι καύλωνα έτσι όπως καθόταν γυμνόστηθη στον καναπέ και έριχνε πάνω της ένα μπουρνούζι. Όλη η μαλακία με αυτήν είχε γίνει γιατί μια φορά δεν έβγαζε τα παπούτσια της και μου είχε δώσει πίσω τα λεφτά, γιατί χωρίς να πιάσω τα πατουσάκια της δεν μπορούσα να λειτουργήσω. Από τότε μου κράτησε πείσμα.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Κλάψε κλώνε.... σου λείπουν τα πατουσάκια της Κορίνας;;;

Ρε Φακλανειρο εχεις χασει τα αυγα και τα καλαθια
πιστευε οτι ειμαι ο κλωνος και του νικ1410,στους ορχεις μου
αντε για να σε βοηθησω στη θεωρια συνωμοσιας σου θα ποσταρω αυτο

Ο νόμος του Picker

Ο stekas72 είναι ο συγγραφέας Γιώργος Ζερβούδης. Επαναλαμβάνω ότι έγραφε στη σελίδα μου υβριστικά σχόλια από το προφίλ Sakis Kapatos το οποίο μετά άλλαξε σε George Zervoudis II όταν για κάποιο λόγο μπλοκαρίστηκε το άλλο του κανονικό προφίλ George Zervoudis. Όσο με έβριζε και με απειλούσε από το προφίλ Sakis Kapatos υπέγραφε ΠΑΝΤΑ τα σχόλιά του ως stekas72. Όταν άλλαξε το όνομα του προφίλ αυτού σε George Zervoudis II και έβαλε την κανονική του φωτογραφία σταμάτησε να γράφει σχόλια στη σελίδα μου και μάλιστα με μπλόκαρε για να μην καταλάβω την αλλαγή και να μη δω το πρόσωπό του. Εγώ όμως φυσικά έχω και δεύτερο προφίλ από το οποίο διαπίστωσα άνετα την αλλαγή από Sakis Kapatos σε George Zervoudis II. Ο stekas72 είναι λοιπόν 100% ο συγγραφέας Γιώργος Ζερβούδης:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.464
Πόντοι
566

Κλώνε πονάς;

Πάω να κάνω μια βόλτα και να σκεφτώ πάλι ποιο είναι το νόημα της ζωής. Από τότε που με έφτυσε και το Κορινάκι μου έχουν δημιουργηθεί υπαρξιακά προβλήματα.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216

ναι,δε φανταζεσαι ποσο με πειραζει που ποσταρεις παλια ποστς αγνωστων

Μου λείπει το γέλιο σου. Το πόσο με νευρίαζες όταν φόραγες τα γυαλάκια σου γιατί έκρυβαν τα
μοναδικά ματάκια σου. Και εγώ δεν ήθελα να σε φιλήσω όταν τα φόραγες. Ήμουν τόσο ηλίθιος...
Μου λείπουν τα πάντα πάνω σου. Η κάθε μικρή λεπτομέρεια που έκανε τη ζωή μου μοναδική μαζί
σου. Θυμάμαι πόσο με τσάτιζε που κρέμαγες τα ρουχαλάκια σου στον δικό μου χώρο και εγώ τα
έβγαζα και τα κρέμαγα πιο δίπλα. Πόσο θα θελα να σουν εδώ τώρα και να τα κρέμαγες ξανά εκεί
ακριβώς που το έκανες...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
44K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom