Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 226K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
καλπαζει το ατι της μαλακιας.
ετσι αντε κ με την κουπα τωρα.
να το γιορτασουμε μετα. :orchestra:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.472
Πόντοι
566
Ποιος είπε πως οι πικεριστές απαγορεύεται να φάνε πούτσα? Για να δούμε τι λέει ο Σακης ο τρύπιος....

O νόμος του Picker απευθύνεται αποκλειστικά σε straight άντρες. Δεν πειράζει αν φάτε λίγες πούτσες για τα λεφτά, σημασία έχει να γαμάτε μέρα παρά μέρα για πάντα:rockon:

:gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.472
Πόντοι
566
Οι πικεριστές άραγε δίνουν τον κώλο τους;  Τι λέει ο Σακης άραγε;;;

Δεν πρόκειται να βάλω άλλη φωτογραφία του κώλου μου, και αυτή την έβαλα για να μη νομίζετε ότι σας δουλεύω για το εργαλείο που διαθέτω. Εγώ δεν είμαι Λίλα, είμαι straight άντρας και προς το παρόν ΜΟΝΟ γαμάω. Αν χρειαστεί κάποτε να δώσω τον υπέροχο κώλο μου, θα το κάνω μόνο για τα λεφτά και για να μπορώ να συνεχίσω να γαμάω με την ίδια συχνότητα. Είμαι σίγουρος ότι, αν χρειαστεί, κάποιοι κάποτε θα εκτιμήσουν τον κώλο μου και θα τον τιμήσουν!

:gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.472
Πόντοι
566
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Peter Van Norden ΓΙΑ MR MALAKAS 2019

Οι λόγοι άπειροι, δείτε τις ιδέες που υποστηρίζει ο αρχηγός τους!!!  :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.472
Πόντοι
566

Πόσους λογαριασμούς θα φτιάξεις βρε καημένε σουκερ?  :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.472
Πόντοι
566
Όποιος γουστάρει γαμάει τον πικερ... η τιμή είναι διαπραγματεύσιμη, και με 5 ευρώ θα σας κάτσει άνετα. :gay: :gay: :gay:

Όχι ακριβώς. Είναι απλά το σπάνιο του πράγματος. Πολλοί καυλώνουν μόνο και μόνο στην ιδέα ότι είναι από τους λίγους που έχουν καταφέρει να γαμήσουν ένα κώλο ή ένα μουνί. Πάνω σε αυτή την ιδέα θα πόνταρα. Π.χ. εμένα η τιμή μου είναι 5 χιλιάρικα, όποιος τα έχει με γαμάει. Αλλιώς δεν με πειράζει καθόλου να μείνω αγάμητος.  :sunglasses:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.472
Πόντοι
566
Παίξε με τον κώλο του πικερ... :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

Συνημμένα

• Φωτογ.0395.jpg
    Φωτογ.0395.jpg
    52,8 KB · Εμφανίσεις: 26
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.472
Πόντοι
566
Ψηφίζουμε Peter Van Norden  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

εγω επειδη θελω να ειμαι δικαιος θα επεκτεινω αυτο που λεει ο νικ. Οποιος πηγαινει με εκ γεννετης γυναικες ειναι στην πραγματικοτητα αδελφη. Γιατι αν δουμε ενα αγορακι να κανει παρεα μονο με κοριτσακια τι σκεφτομαστε; Οτι βγηκε κουνιστο. Αν το δουμε να παιζει σχοινακι και οχι πολεμο με τα αγορια. Αν εναν ενηλικα τον δουμε να εχει χομπυ μπαλετο, μοδα και να ειναι συνεχεια παρεα με γυναικες; Αδερφη ξεφωνημενη. Ενω αν ασχολειται με ποδοσφαιρο, αρση βαρων, παιζει φαπες με τους φιλους του, αγκαλιαζονται (αντρικα!), βγαινουν αντροπαρεα κλπ, λεμε ενας φυσιολογικος αντρας. Τι πιο φυσιολογικο, αντρικο, αρσενικο, οταν ο αντρας εχει καβλες να γαμησει, απο το να γαμησει εναν αλλο αντρα; Αντρικια πραματα! Τι δουλεια εχει το γνησιο αρσενικο να κατεβαζει ροζ κυλοτακια; Αδερφη ειναι;;; Τι δουλεια εχει να ακουμπαει σουτιεν; Πουστης ειναι;;;; Εδω οταν κατεβαινουμε τις σκαλες στο πολυκαταστημα και φτασουμε στον οροφο με τα γυναικεια ανοιγουμε το βημα μη μας δουν και μας βγει το ονομα. Ενας γνησιος αντρας να σφιχταγγαλιαζει και να γινεται ενα με το θηλυκο; Με το κοριτσι; Αυτα ειναι αδερφιστικα πραματα! Οι 100% αρσενικοι αποστρεφονται οτιδηποτε το εκθηλυσμενο. Ακομα και τη στυση τους σε 100% πιστοποιημενο αρσενικο κωλο την χωνουν. Το χερι τους μονο καθαρη, αρσενικη πουτσα καταδεχεται να πιασει και οχι το θηλυκο μουνι.

Αντε γιατι στη συγχρονη εποχη τα μπερδεψαμε τα πραγματα. Αναμιχθηκαν τα φυλα και οι φυλες. Στο σχολειο παλια καθονταν σε αλλα θρανια τα αγορια και σε αλλα τα κοριτσια, απο τη μια πλευρα εμεις, απο την αλλη εκεινες. Τωρα καθονται ολοι μαζι ανακατα, εχουνε γινει το ιδιο, η ανωμαλια αρσενικου με θηλυκο παει συννεφο, και οι αντρες εχουν χασει την παλια αρρενωπότητα τους, τα αρσενικα παλαιας κοπης που λεμε, που μονο 100% αρσενικη πουτσα ειχαν αγγιξει.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Ναι Γεωργια μου!
Σε αυτο το λινκ μπορειτε να βρειτε το πονημα του μεγιστου μυθομανη πυρφορου στεκα72
ποτε δεν εχει παντρευτει ο μπουλης,ολο ψευτιες λεει,γιατι ειναι χοντρος και βλακας.
τι γελοιος!εκλαιγε και το γραφει δημοσιως!

Για πρωτη φορα σας παρουσιαζω αυτο το σπανιο, ακυκλοφορητο διηγημα...4 σελιδων που γραφτηκε πανω στην απελπισια,μου, και μετα απο...1 μπουκαλι ουισκι και πολυ κλαμα...
8 μηνες μετα, ευχομαι να μη το ειχα γραψει ποτε... δεν αξιζε ο πονος μου για τον ανθρωπο αυτο που εβγαλε ολη την κακια του πανω μου...
Δε πειραζει ομως... επειδη τα γραπτα μενουν... αυτο εδω το μινι-αποσπασμα καρδιας ειναι το τελευταιο μου γραπτο....
Σπανιο, ετσι? Κατεβαστε το εδω:

]

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.285
Πόντοι
6.256
Ναι Γεωργια μου!
Σε αυτο το λινκ μπορειτε να βρειτε το πονημα του μεγιστου μυθομανη πυρφορου στεκα72
ποτε δεν εχει παντρευτει ο μπουλης,ολο ψευτιες λεει,γιατι ειναι χοντρος και βλακας.
τι γελοιος!εκλαιγε και το γραφει δημοσιως!

Για πρωτη φορα σας παρουσιαζω αυτο το σπανιο, ακυκλοφορητο διηγημα...4 σελιδων που γραφτηκε πανω στην απελπισια,μου, και μετα απο...1 μπουκαλι ουισκι και πολυ κλαμα...
8 μηνες μετα, ευχομαι να μη το ειχα γραψει ποτε... δεν αξιζε ο πονος μου για τον ανθρωπο αυτο που εβγαλε ολη την κακια του πανω μου...
Δε πειραζει ομως... επειδη τα γραπτα μενουν... αυτο εδω το μινι-αποσπασμα καρδιας ειναι το τελευταιο μου γραπτο....
Σπανιο, ετσι? Κατεβαστε το εδω:

]

Ενα μπουκαλι ουισκι ηπιε για να γραψει 4 σελιδες; :S :S :S

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
μαγκες μολις κατεβασα και διαβασα το διηγημα του στεκα72
τρελο γελιο

Μην κλείσεις αυτή την πόρτα ξανά αγαπημένη μου. Μη μου στερήσεις την ύπαρξη σου. Θέλω να σε
παντρευτώ το συντομότερο. Είσαι η γυναίκα της ζωής μου. Η αρχή και το τέλος. Το σύμπαν μου
ολόκληρο.
Είσαι τα πάντα για μένα.

στο επομενο μιστερ μαλακας δαγκωτο στεκας72

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.502
Πόντοι
6.056
τρελο γελιο

Μην κλείσεις αυτή την πόρτα ξανά αγαπημένη μου. Μη μου στερήσεις την ύπαρξη σου. Θέλω να σε
παντρευτώ το συντομότερο. Είσαι η γυναίκα της ζωής μου. Η αρχή και το τέλος. Το σύμπαν μου
ολόκληρο.
Είσαι τα πάντα για μένα.

daaaaaaaaamn  :-

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.285
Πόντοι
6.256
τρελο γελιο

ολόκληρο.
Είσαι τα πάντα για μένα.

Ενας μικρος Σαιξπηρ μολις γεννηθηκε...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
44K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom