barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.106
- Πόντοι
- 5.506
αστο τζωνυ ρε ζωνατε και κοιτα τα δικα σου χαιρια.
εχεις γινει ο κλοουν του σαιτ.
To να με κράζεις εσύ καταλαβαίνεις πόσο γελοίο καταντάει ελπίζω.
αστο τζωνυ ρε ζωνατε και κοιτα τα δικα σου χαιρια.
εχεις γινει ο κλοουν του σαιτ.
σε γαμανε ολοι οι συριζαιοι ![size=69pt]ΣΥΡΙΖΑ-ΝΑΖΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ[/size]
βγαλε τη μασκα σου πασοκε να φας τα ψωλοχυματα του μεγαλου jean !Το'χουμε καταλάβει μωρή χρυσαυγίτικη χολέρα.
στο απεδειξα με τον ομιλο μου που στον σοδομισα με μονο 12 προφιλ !
με μεγαλη μου χαρα..
πριν λιγο καφεδακι στον κεραμεικο με .... . δουκα ! , peter ! , dora !
σε κανουν κερατα ολοι οι πικεριστες αρχιμαλακα του site ..Τίποτα δεν απέδειξες τρύπιε πικεριστή.... είσαι το ίδιο πούστης όσο και ο αρχηγός σας!!!
τυπε είναι το πουτανακι μου, κάθε μερα εδώ μεσα ΚΑΙ τον βαραω ΚΑΙ τον πηδαω.βγαλε τη μασκα σου πασοκε να φας τα ψωλοχυματα του μεγαλου jean !
να δω εσυ πως θα βγαλεις από την κωλαθρα σου τα ψωλοχυσιματα των πακιστανωνΕσύ βγάλε από τη βρωμερή κωλάθρα σου το δονητή που σου δάνεισε η Κασσιανή μωρή ναζιστική πανούκλα.
ααα οποτε τα κωλογαμησια που σου κανουν τα πακια δεν πιανονται.Δεν πιάνεται άμα πηδάς με τον κώλο μωρή ξεφωνημένη λουγκρητία.
που τα ξερεις εσυ μωρη λουλου αυτά?εχεις κανει η τα πακια στην εχουν ασβεστωσει?Πήγαινε να σου κάνουν λεύκανση πρωκτού μωρή οπισθογεμής πόρνη.
τωρα τα λες σωστα.Μου τα είπανε κάτι ξεφτιλισμένες λούγκρες που κάνανε πιάτσα μαζί μου στη Συγγρού και γελάγανε με τις πομπές μου.
παντοφλακια πικεροκερατα τι θα κανεις σε λιγες μερες που τελειωνει η μαλακια σου ;;;Μήπως έχετε ξεφύγει οι παραπάνω?
ο σακαρος σου ξεκωλιαζει τη στεκουλα σου και σε κανει κερατα ανετα σε 5 λεπτα!Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ άνδρας κερατάς από πικεριστή, αυτό είναι αξίωμα χαζούλη.
Οι πικεριστές είναι άνδρες πούστηδες ή μειωμένης σεξουαλικής απόδοσης, δες για παράδειγμα τον Σακη που γαμάει για 5 λεπτά (μαζί με το κωλοδάκτυλο που τρώει) και μετά θέλει επαναφόρτιση για 48 ώρες κλεισμένος στο παιδικό του δωμάτιο.
Όσο για του χρόνου μην έχεις αγωνία, θα παίξεις κανονικά μπαλίτσα αν δεν έχεις μπαναριστεί και πάλι.
Ψόφα να κρεμάσουμε το κουφάρι σου στο Σύνταγμα ρε ναζιστικό απολειφάδι.
Τι να σοδομίσεις μωρή λούγκρα που σου'χουν κάνει οι πάκηδες τη σούφρα σαν την πλατεία Συντάγματος.
Τι να σοδομίσεις μωρή λούγκρα που σου'χουν κάνει οι πάκηδες τη σούφρα σαν την πλατεία Συντάγματος.
ο σακαρος σου ξεκωλιαζει τη στεκουλα σου και σε κανει κερατα ανετα σε 5 λεπτα!
Dmtrsxxx ξέρεις ποια μου έβαζε συνέχεια κωλοδάχτυλο; Η Άννα το μαϊμουδάκι. Με είχε ξεκωλιάσει η άτιμη. Πέρα από αυτήν και την κοπέλα που λέμε δεν θυμάμαι κάποια άλλη. Γενικά δεν το συνηθίζω αν και μου αρέσει να με χαϊδεύουν εκεί, είναι ερωτογόνος περιοχή.