Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Μέχρι να πάρει άδεια να λογκάρει δώσει σήμα ο πρόεδρας η ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά. Κασιανούλα φορ φαιναλ  :headbaning1: :headbaning1:
ΔΕν είχες πουσι βαγκον και τα ρίξες όλα στον Κασσιανή, τεσπα είμαι πολύ στενάχωρημενος που 2η σερί χρονιά κ δούκας μας δεν πάει τελικό, και εγώ δώσει μέγιστο αγώνα φέτος

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
ΔΕν είχες πουσι βαγκον και τα ρίξες όλα στον Κασσιανή, τεσπα είμαι πολύ στενάχωρημενος που 2η σερί χρονιά κ δούκας μας δεν πάει τελικό, και εγώ δώσει μέγιστο αγώνα φέτος

Περιμένουμε με αγωνία την κόρνα της λήξης.

[size=20pt]ΨΗΦΙΣΤΕ Ω ΟΝΟΙ ΚΑΙ ΧΟΙΡΟΙ.[/size]

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Πάμε γερά φίλοι μου άλλο ένα ψηφαλακι στο Πίτερ, ο άνθρωπος που ανοιχτά δήλωσε ότι θα πολεμούσε στο πλευρό των Τούρκων εναντίων της Ελλάδας

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.736
Πόντοι
12.756
Πάμε γερά φίλοι μου άλλο ένα ψηφαλακι στο Πίτερ, ο άνθρωπος που ανοιχτά δήλωσε ότι θα πολεμούσε στο πλευρό των Τούρκων εναντίων της Ελλάδας
Κατανοω την θλιψη σου μαν αλλα τι να κανουμε ο λαος ειχε αλλη γνωμη δυστυχως :dunno:

Alyakmon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2019
Like
10
Πόντοι
0
Στης 2 η ώρα το μάτσ ήταν ισόπαλο και σύμφωνα με τους κανόνες σε περίπτωση ισοπαλίας περνάει οποίος έχει τα περισσότερα μυνηματα, από το πουθενά ο ζαν Κλοντ να πάει τελικό, παρακαλώ ο στεκας να πραγματοποιησει περισσότερη έρευνα διότι ο Πίτερ εχτες είχε διαφορά 5 πόντων και καλύφθηκε σε μισή ώρα, πιστεύω πως ο Λευτέρης 38 με τους κλώνους του είναι πίσω από όλα αυτά

Αυτό τυπε να μη το ξαναπεις ποτε. Παρτο πισω. Ο Λευτερης είναι 14 χρονια στο μπου και ουδέποτε ειχε κλωνο.
Γραφω προσωρινα και επωνυμα με αυτό λογω του ότι είμαι μιουταρισμενος.
Να πω την αληθεια  χθες "τον εσπρωξα" λιγο τον φιλο μας, (για την ακριβεια τον διαφημησα) οποτε πιθανον πιθανον για αυτό να καλυφτηκε η διαφορα. Παντα επωνυμα...μπορεις να δεις τα ποστ μου.... Μολις ξεμιουταριστω δεν θα ξαναμπω από δω...

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Αυτό τυπε να μη το ξαναπεις ποτε. Παρτο πισω. Ο Λευτερης είναι 14 χρονια στο μπου και ουδέποτε ειχε κλωνο.
Να πω την αληθεια  χθες "τον εσπρωξα" λιγο τον φιλο μας, (για την ακριβεια τον διαφημησα) οποτε πιθανον πιθανον για αυτό να καλυφτηκε η διαφορα. Παντα επωνυμα...μπορεις να δεις τα ποστ μου.... Μολις ξεμιουταριστω δεν θα ξαναμπω από δω...
Ίσως είμαι λάθος τυπε,ίσως έχεις δίκιο, αριστερός είναι ο κασιαννης? Αν ναι, λογικό η τρομερή πορεία του, η πλειοψηφία νικητών και κατόχων μεταλλίων εδώ μέσα πικεριστες και αριστεροί είναι

Alyakmon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2019
Like
10
Πόντοι
0
Κατανοω την θλιψη σου μαν αλλα τι να κανουμε ο λαος ειχε αλλη γνωμη δυστυχως :dunno:

Κρυβε λογια τυπε...κρυβε λογια.
Μεχρι και κλωνο μου και τσιρακι μου σε ειπανε ….
Δεν μπορουν να καταλαβουν κατι μερικοι μερικοι
Ο Jean Claud εφτασε μεχρι εδώ που εφτασε, καθαρα λογω των ποστ του.
- Διπολικοτητα… Ανοιξη Λαφαζάνης - Φθινοπωρο Τσιπρας… Επισης "Ροκακιας την ημερα το βραδυ καμαριερα" σαν την ταινια του Τζεβελεκου…
- Αφελεια… Το παιζει οικονομολόγος, (και σπουδασε τρομαρα του) και δεν μπορει να καταλαβει τι σημαινει συναλλαγματικη ισοτιμια νομισμάτων.
- κασιαννη… Αυτό κι αν του εδωσε ποντους και αναγνωρισιμοτητα...

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Να πω την αληθεια  χθες "τον εσπρωξα" λιγο τον φιλο μας, (για την ακριβεια τον διαφημησα) οποτε πιθανον πιθανον για αυτό να καλυφτηκε η διαφορα. Παντα επωνυμα...μπορεις να δεις τα ποστ μου.... Μολις ξεμιουταριστω δεν θα ξαναμπω από δω...
τυχαιο αραγε που μολις μπηκες μεσα στο σαιτ εφαγα 5 ψηφους σε μια μερα.
τουλάχιστον 2 κλωνους τους εχεις μωρη πρωκτικια.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.736
Πόντοι
12.756
Κρυβε λογια τυπε...κρυβε λογια.
Μεχρι και κλωνο μου και τσιρακι μου σε ειπανε ….
Δεν μπορουν να καταλαβουν κατι μερικοι μερικοι
Ο Jean Claud εφτασε μεχρι εδώ που εφτασε, καθαρα λογω των ποστ του.
- Διπολικοτητα… Ανοιξη Λαφαζάνης - Φθινοπωρο Τσιπρας… Επισης "Ροκακιας την ημερα το βραδυ καμαριερα" σαν την ταινια του Τζεβελεκου…
- Αφελεια… Το παιζει οικονομολόγος, (και σπουδασε τρομαρα του) και δεν μπορει να καταλαβει τι σημαινει συναλλαγματικη ισοτιμια νομισμάτων.
- κασιαννη… Αυτό κι αν του εδωσε ποντους και αναγνωρισιμοτητα...
:2funny: :2funny: :2funny:
ειμαι κλωνος σου :grin: :grin:

Alyakmon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2019
Like
10
Πόντοι
0
Ίσως είμαι λάθος τυπε,ίσως έχεις δίκιο, αριστερός είναι ο κασιαννης? Αν ναι, λογικό η τρομερή πορεία του, η πλειοψηφία νικητών και κατόχων μεταλλίων εδώ μέσα πικεριστες και αριστεροί είναι

Ουτε αυτος ξερει τι είναι...
δες εδώ τι εγραφε και βγαλε συμπερασμα… Σιγα που θα βγαλεις...

Συνημμένα

• Madame Jean Claud-Tsipras.jpg
    Madame Jean Claud-Tsipras.jpg
    368,8 KB · Εμφανίσεις: 58
  • Η στραπονιαρισμενη σας δουλευει.jpg
    Η στραπονιαρισμενη σας δουλευει.jpg
    596,8 KB · Εμφανίσεις: 32

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ο στεκας κανονικα πρεπει να δωσει παραταση της ψηφοφοριας μεχρι αυριο τις 14.00 το μεσημερι τουλάχιστον.
αλλιως αν το ληξει ο τελικος να γινει με 3 υποψηφιους.
προτείνω παραταση της ψηφοφοριας.

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
ο στεκας κανονικα πρεπει να δωσει παραταση της ψηφοφοριας μεχρι αυριο τις 14.00 το μεσημερι τουλάχιστον.
αλλιως αν το ληξει ο τελικος να γινει με 3 υποψηφιους.
προτείνω παραταση της ψηφοφοριας.
Τυπε είσαι πίσω ξανά, του χρόνου πάλι, πιστεύω η τελευταία δήλωση του Πίτερ ότι θα πολεμούσε στο πλευρό των Τούρκων είναι το κερασάκι στην τούρτα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δεν θα ήταν δίκαιο να σήκωνε την κούπα κάποιος
ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΥΩΣΕΙ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ;;;

Τι είναι Η ΜΑΛΑΚΙΑ ;
Ποινικό αδίκημα , να μην αρκεί η ομολογία του ίδιου Του Μαλάκα ;;;

Πως το βλέπετε το θέμα ;
ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ !!!!

Alyakmon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2019
Like
10
Πόντοι
0

Αυτός το εγραψε καπου…
Η πλακα είναι ότι είναι τοσο αφελης που πηγε και εκανε ένα κλωνο ο οποιος φυσικα μπαναριστηκε, και στο καπακι αρχισε να συνομιλει με τον εαυτο του, και να το παιζει δεξιος. Κανονικος στρουθοκαμηλισμος. Δεν μπορουσε μαλιστα να κρατηθεί και στο 3ο του μυνημα αρχισε να καταφερνεται εναντιον μου...

Συνημμένα

• klonos paratragoudo.jpg
    klonos paratragoudo.jpg
    515,9 KB · Εμφανίσεις: 37

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.736
Πόντοι
12.756
Αυτός το εγραψε καπου…
Η πλακα είναι ότι είναι τοσο αφελης που πηγε και εκανε ένα κλωνο ο οποιος φυσικα μπαναριστηκε, και στο καπακι αρχισε να συνομιλει με τον εαυτο του, και να το παιζει δεξιος. Κανονικος στρουθοκαμηλισμος. Δεν μπορουσε μαλιστα να κρατηθεί και στο 3ο του μυνημα αρχισε να καταφερνεται εναντιον μου...
:tooth: :tooth:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Τυπε είσαι πίσω ξανά, του χρόνου πάλι, πιστεύω η τελευταία δήλωση του Πίτερ ότι θα πολεμούσε στο πλευρό των Τούρκων είναι

το κερασάκι στην τούρτα

ειπε τετοιο πραγμα στ αληθεια;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ουτε αυτος ξερει τι είναι...
δες εδώ τι εγραφε και βγαλε συμπερασμα… Σιγα που θα βγαλεις...
ενώ εσυ ρε λευτεριτσα από το κκε μλ μου πηγες στη νδ ξερεις τι εισαι?
εγω τυπε ποτε δεν πηγα σε γκει μασατζιδικα στη κινα και να κανω παρτουζες με ιαπωνες,ουτε η μοναδικη γκομενα που εριξα ηταν μια 140 κιλων.
ασε  χουφτα τα σιαλις για να πηδηξεις μια φορα την βυζιτα ρωσιδα.
εγω ουτε τη νυφη μου ουτε τη πεθερα μ δεν γουσταρα όπως εσυ αλλα σε πηγε χεσμεντεν να κανεις βημα.
εσυ το παιζες πλούσιος στο σαιτ και εκανες 3 χρονια μηδενικη δηλωση ενώ ταυτόχρονα ηθελες ν γλιτωσης τη διατροφή του διαζυγίου.
το βιτσιο σου ότι εισαι ματακιας γιατι το κρυβεις.
παλι σε τσουβαλιάζω και δεν το παιρνεις χαμπαρι.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
43K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom