jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
αλλαξοκωλιες εκανες εσυ μωρη χαρχαλω με αλι χασαν και ζαχοπουλο.Το ξέρουμε μωρή ναζιστική μπουρούχα ότι εσείς τα χρυσαύγουλα γουστάρετε αλλαξοκωλιές.
αλλαξοκωλιες εκανες εσυ μωρη χαρχαλω με αλι χασαν και ζαχοπουλο.Το ξέρουμε μωρή ναζιστική μπουρούχα ότι εσείς τα χρυσαύγουλα γουστάρετε αλλαξοκωλιές.
αστον θα του χωσω εγω μερικες φαπες.σε βαριεμαι ευκολα ... για σημερα τουλαχιστον θα σε σοδομησει ο συναγωνιστης φυλοβιος !
εσενα ρε βλαροκ ποιος είναι ο φιλος σου?Ούτε εγώ.
Μαλάκας σαν τον αδερφός ή το φίλο σου είσαι; Γιατί ο σοφός λαός λέει "πες μου το φίλο σου να σου πω ποιός είσαι".
Τον Λευτερη γιατι τον κιτρινισανε ρε τυποι;
χαχαχαχαχαχαΕννοείς ότι έπρεπε να τον είχαν κοκκινήσει ;
Έχεις δίκιο !
γιατι αν εβλεπαν εσενα τι θα ελεγαν?Χου μωρή Κασσιανή, που σε έβλεπαν οι αράπηδες στα γκέτο της Φιλαδέλφεια και λέγανε καλώς την πουτάνα.
αν ησουν εσυ στη φιλαδελφια δεν θα ξεκολαγες από την κεσινγκτον στρεετ,ολημερις στη πιατσα θα ησουν,ασε που θα νοσταλγούσες τους σοφτ γαμιαδες πακηδες,εκει οι μαυροι δεν αστειευονται θα σου αλλαζαν το νταχτιριντι,πουτσα ξυλο και ξυλο πουτσα θα ησουν.Τι δουλειά έχω εγώ με αράπηδες μωρή Κασσιανή; Εσύ πήγαινες στα μέρη τους με κατεβασμένα βρακιά και παρακάλαγες να σου διακορεύσουν τη σούφρα.
Πραγματικα εγινε η μεγιστη της μεγιστης,ο μεγιστη μαλακια δεν μπορω να το πω εκ μερους του π ιτερ βαν νορντεν
Η μεγαλυτερη παπαρια ,μαλακια,η οποια εμπεριεχει προδοτικη ταση,ενας προδοτης θα το ελεγε αυτο
Ο πιτερ βαν νορντεν δηλωσε οτι θα πολεμουσε στο πλευρο των τουρκων εναντιων της ελλαδας
Πιστευω ειναι το ποιο Προδοτικο ποστ της χρονιας,και χειροτερο ποστ απ γεωπολιτικη αποψη στο φορουμ φετος μιας και η χρονια τελειωνει σιγα σιγα,και αλλος ενας διαγωνισμος εφτασε στο τελος του
Ποια κασιαννη τωρα,ποιος ζαν κλοντ,μετα απο αυτο το ποστ δωστε του το κυπελλο,ξεσκωνηστε καθε κλωνο παρατημενο..
Τελειωσε..
τυπε λες να πεταξε αερολογια ο μητσος για να ψηφισουν τα μελη νορντεν?Πότε το έγραψε αυτό?
Έγραψε πρόσφατα ότι θα πήγαινε με τους ΤούρκουςΒαν πορδεν δαγκωτο!! Μας εχει πρηξει με τις παρτουζες συνεχεισ
μητσος στεκας και αιγαιος χειραγωγουν την ψηφοφορια,καλω τα μελη να μην χειραγωγούνται και να ψηφιζουν κατά συνειδηση.Πήρε κεφάλι ο φαν νορντεν το τότεμ μας
αν εσυ μωρη μπαμια πας στη φιλαδελφεια οι μαυροι σε εχουν για ορεκτικο.Μόνη σου μαρτυράς τα κατορθώματα σου μωρή Κασσιανή. Βλέπω τα ξέρεις όλα τα κατατόπια για το πως να γευτείς μαύρες ψωλές στη Φιλαδέλφεια.
Πραγματικα εγινε η μεγιστη της μεγιστης,ο μεγιστη μαλακια δεν μπορω να το πω εκ μερους του π ιτερ βαν νορντεν
Η μεγαλυτερη παπαρια ,μαλακια,η οποια εμπεριεχει προδοτικη ταση,ενας προδοτης θα το ελεγε αυτο
Ο πιτερ βαν νορντεν δηλωσε οτι θα πολεμουσε στο πλευρο των τουρκων εναντιων της ελλαδας
Πιστευω ειναι το ποιο Προδοτικο ποστ της χρονιας,και χειροτερο ποστ απ γεωπολιτικη αποψη στο φορουμ φετος μιας και η χρονια τελειωνει σιγα σιγα,και αλλος ενας διαγωνισμος εφτασε στο τελος του
Ποια κασιαννη τωρα,ποιος ζαν κλοντ,μετα απο αυτο το ποστ δωστε του το κυπελλο,ξεσκωνηστε καθε κλωνο παρατημενο..
Τελειωσε..