stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Στεκα βαλε το επομενο...τελειωσε αυτο εδω
Σε λιγες ωρες σταμ... κατά τις 7....
Στεκα βαλε το επομενο...τελειωσε αυτο εδω
Δεν ισχυει τα περι νοθειας,γτ στην προκειμενη περιπτωση στο προηγουμενο ομιλο θα εβγαινε ο πικερ κ οχι ο τσιμιτσιμ που κερδισε.Τυπε σχεδόν όλοι όσοι έχουν καλή πορεία στον διαγωνισμό χρησιμοποιούν την καραμέλα της νοθείας.
δεν εχει νοημα σταμ δευτερο θρεντ...οι δυο εχουν σταματησει να γραφουν εδω κ χρονια,ο τραμου εχει αραιωσει πολυ σε σχεση με παλια,ο πουσι εγραφε με κλωνο (rip) κ ο πικερ απο οτι ειδα σημερα επεσε και μιουτ...θα κατεληγε το θρεντ παραγκα.Υπερμαλακας της δεκαετιας
Δεν καταλαβαίνει όμως οτι είναι χρήσιμος μαλάκας γιατί μας διασκεδάζει αφάνταστα με τις μαλακίες που γράφει για το μπουρδέλο κόμμα του.
Σε λιγες ωρες σταμ... κατά τις 7....
δεν εχει νοημα σταμ δευτερο θρεντ...οι δυο εχουν σταματησει να γραφουν εδω κ χρονια,ο τραμου εχει αραιωσει πολυ σε σχεση με παλια,ο πουσι εγραφε με κλωνο (rip) κ ο πικερ απο οτι ειδα σημερα επεσε και μιουτ...θα κατεληγε το θρεντ παραγκα.
ε ενταξει μωρε ενα επετειακο δεν θα χαλαγε ετσι για φυον χαβαλεδεν εχει νοημα σταμ δευτερο θρεντ...οι δυο εχουν σταματησει να γραφουν εδω κ χρονια,ο τραμου εχει αραιωσει πολυ σε σχεση με παλια,ο πουσι εγραφε με κλωνο (rip) κ ο πικερ απο οτι ειδα σημερα επεσε και μιουτ...θα κατεληγε το θρεντ παραγκα.
τι να σε κανω που αυτη την περιοδο εχουν συνασπιστει πιρφοροι, πουστηδες, ΑΜΕΑ και κωλογαυροι εναντια στο ιστορικο πουλι και βλεπω το φαιναλ4 να ερχεται με δρασκελιεςδεν εχεις φιλους ουτε μυστες...τρενο θα πας στο μιστερ μαλακα βρωμοβαζελε….
τυπε εχεις μεγαλο ρευμα..τι να σε κανω που αυτη την περιοδο εχουν συνασπιστει πιρφοροι, πουστηδες, ΑΜΕΑ και κωλογαυροι εναντια στο ιστορικο πουλι και βλεπω το φαιναλ4 να ερχεται με δρασκελιες
Υ.Γ. ομως... οι φιλοι μου παρακολουθουν τις ψηφους μια μια και οποιος ψηφισει πουλι θα εχει τρομακτικες συνεπειες
τυπε με πολεμουν πολλα παρακεντρα εξουσιαςτυπε εχεις μεγαλο ρευμα..
τυπε κατι πηρε το αυτι μου και για τους μπαχαλακηδες...τυπε με πολεμουν πολλα παρακεντρα εξουσιας
ειναι οι πιρφοροι, οι πουστηδες, οι αμεα και οι κωλογαυροι που εχουν συνασπιστει εναντιον του πουλιου
... αλλα καταγραφονται τα παντα και θα υπαρξουν τρομακτικες συνεπειες για ολους στο μελλον
τυπε οι μπαχαλακηδες δε γραφουν στα νηματα αλλα ριχνουν ψηφους στο πουλιτυπε κατι πηρε το αυτι μου και για τους μπαχαλακηδες...
τυπε ουτε επι πασοκ τετοιο φακελωμα :S :S :Sτυπε οι μπαχαλακηδες δε γραφουν στα νηματα αλλα ριχνουν ψηφους στο πουλι
εχουν καταγραφει ολοι
τυπε οι μπαχαλακηδες δε γραφουν στα νηματα αλλα ριχνουν ψηφους στο πουλι
εχουν καταγραφει ολοι
τυπε με πολεμουν πολλα παρακεντρα εξουσιας
ειναι οι πιρφοροι, οι πουστηδες, οι αμεα και οι κωλογαυροι που εχουν συνασπιστει εναντιον του πουλιου
... αλλα καταγραφονται τα παντα και θα υπαρξουν τρομακτικες συνεπειες για ολους στο μελλον
το οτι σφαζεσαι για τον ναρκεμπορα χωρις να βγαζεις μια...εε..σε κανει λιγο μαλακαοι μπουστηδες και τα ναυαγια αμεα πολεμουν και εμενα...αλλα εγω δεν είμαι μαλακας, εσυ εισαι μαλακας...
το οτι σφαζεσαι για τον ναρκεμπορα χωρις να βγαζεις μια...εε..σε κανει λιγο μαλακα
μη βριζεις ρε τακησαλτα και γαμησου ρε σκουπιδι που λες τον προεδρο ναρκεμπορα
τυπε,μη βρίζεις το πουλι γιατί θα σου στείλει κανένα εξώδικο και θα σου κανει τα τρία δύο. :S :S :Sσαλτα και γαμησου ρε σκουπιδι που λες τον προεδρο ναρκεμπορα
τι να σε κανω που αυτη την περιοδο εχουν συνασπιστει πιρφοροι, πουστηδες, ΑΜΕΑ και κωλογαυροι εναντια στο ιστορικο πουλι και βλεπω το φαιναλ4 να ερχεται με δρασκελιες
Υ.Γ. ομως... οι φιλοι μου παρακολουθουν τις ψηφους μια μια και οποιος ψηφισει πουλι θα εχει τρομακτικες συνεπειες