Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 225K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Τυπε σχεδόν όλοι όσοι έχουν καλή πορεία στον διαγωνισμό χρησιμοποιούν την καραμέλα της νοθείας.
Δεν ισχυει τα περι νοθειας,γτ στην προκειμενη περιπτωση στο προηγουμενο ομιλο θα εβγαινε ο πικερ κ οχι ο τσιμιτσιμ που κερδισε.
Απλα πραγματα...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Υπερμαλακας της δεκαετιας
δεν εχει νοημα σταμ δευτερο θρεντ...οι δυο εχουν σταματησει να γραφουν εδω κ χρονια,ο τραμου εχει αραιωσει πολυ σε σχεση με παλια,ο πουσι εγραφε με κλωνο (rip) κ ο πικερ απο οτι ειδα σημερα επεσε και μιουτ...θα κατεληγε το θρεντ παραγκα.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δεν εχει νοημα σταμ δευτερο θρεντ...οι δυο εχουν σταματησει να γραφουν εδω κ χρονια,ο τραμου εχει αραιωσει πολυ σε σχεση με παλια,ο πουσι εγραφε με κλωνο (rip) κ ο πικερ απο οτι ειδα σημερα επεσε και μιουτ...θα κατεληγε το θρεντ παραγκα.
ε ενταξει μωρε ενα επετειακο δεν θα χαλαγε ετσι για φυον χαβαλε

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
δεν εχεις φιλους ουτε μυστες...τρενο θα πας στο μιστερ μαλακα βρωμοβαζελε….
τι να σε κανω που αυτη την περιοδο εχουν συνασπιστει πιρφοροι, πουστηδες, ΑΜΕΑ και κωλογαυροι εναντια στο ιστορικο πουλι και βλεπω το φαιναλ4 να ερχεται με δρασκελιες

Υ.Γ. ομως... οι φιλοι μου παρακολουθουν τις ψηφους μια μια και οποιος ψηφισει πουλι θα εχει τρομακτικες συνεπειες

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.525
Πόντοι
3.656
τι να σε κανω που αυτη την περιοδο εχουν συνασπιστει πιρφοροι, πουστηδες, ΑΜΕΑ και κωλογαυροι εναντια στο ιστορικο πουλι και βλεπω το φαιναλ4 να ερχεται με δρασκελιες

Υ.Γ. ομως... οι φιλοι μου παρακολουθουν τις ψηφους μια μια και οποιος ψηφισει πουλι θα εχει τρομακτικες συνεπειες
τυπε εχεις μεγαλο ρευμα..

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τυπε εχεις μεγαλο ρευμα..
τυπε με πολεμουν πολλα παρακεντρα εξουσιας
ειναι οι πιρφοροι, οι πουστηδες, οι αμεα και οι κωλογαυροι που εχουν συνασπιστει εναντιον του πουλιου

... αλλα καταγραφονται τα παντα και θα υπαρξουν τρομακτικες συνεπειες για ολους στο μελλον

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.525
Πόντοι
3.656
ειναι οι πιρφοροι, οι πουστηδες, οι αμεα και οι κωλογαυροι που εχουν συνασπιστει εναντιον του πουλιου

... αλλα καταγραφονται τα παντα και θα υπαρξουν τρομακτικες συνεπειες για ολους στο μελλον
τυπε κατι πηρε το αυτι μου και για τους μπαχαλακηδες...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.339
Πόντοι
5.006

οι μπουστηδες και τα ναυαγια αμεα πολεμουν και εμενα...αλλα εγω δεν είμαι μαλακας, εσυ εισαι μαλακας...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αντε ρε στεκα τελειωσε εδω ...ειναι ενδιαφερον ο επομενος αγωνας ...εγω δεν μπορω να καταλαβω το πουλι τι υποστηριζει ...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
οι μπουστηδες και τα ναυαγια αμεα πολεμουν και εμενα...αλλα εγω δεν είμαι μαλακας, εσυ εισαι μαλακας...
το οτι σφαζεσαι για τον ναρκεμπορα χωρις να βγαζεις μια...εε..σε κανει λιγο μαλακα

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.239
Πόντοι
2.646
σαλτα και γαμησου ρε σκουπιδι που λες τον προεδρο ναρκεμπορα
τυπε,μη βρίζεις το πουλι γιατί θα σου στείλει κανένα εξώδικο και θα σου κανει τα τρία δύο. :S :S :S

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Μπεκατσα οταν θα σε ψηφίσω θα δημοσιοποιήσω την ψήφο μου με prt scn ....

ΥΓ. Ειμαι βαζελος.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
43K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom