stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
ρε πανεξυπνε λες να μην τολμαω η να μην μπορω?
Μπες αντρίκια με τον κανονικό λογαριασμό σου.... να ξερουν όλοι ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ.
ρε πανεξυπνε λες να μην τολμαω η να μην μπορω?
Μπες αντρίκια με τον κανονικό λογαριασμό σου.... να ξερουν όλοι ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ.
βρε πανεξυπνε δε μπορω σ λεω είναι μπαν τι δεν καταλαβαίνεις
λοιπον σαν υπουργος εξωτερικων στην κυβερνηση βουνου ειχα καποιες επαφες με τον θρησκευτικο ηγετη του ιραν κ.χομεινι και θα εχουμε καποιες καλες εξελιξεις στο θεμα που μας απασχολει...
... είσαι ΨΕΥΤΗΣ, εκτός από κυπελουχος MR MALAKAS 2017.
Για δες εδω τι είσαι. To Warned το γνωριζες, ειχες σύνδεση 19/9/18...
ρωτα κανεναν που ξερει γιατι εσυ δεν εχεις ιδεα
To Warned ξέρεις τι είναι?
Μπαν είχες παλια.... κάνε παιχνίδι με τους κλώνους σου.
Καλο ειναι που το ξεκαθαριζεις γιατι εχουν διατυπωσει και αλλοι αυτη την αποψη, οτι μπαναρισμενο νικ που εχει γινει μετα απο καιρο πρασινο, δυναται να γραφει. Τωρα μαθαμε οτι δε γινεται. Τοτε γιατι δε παραμενει κοκκινο μια και καλη; Τι νοημα εχει το πρασινο αν δε μπορει να ξαναγραψει.βρε τριμαλακα ρωτα τον αντι να εξηγηση γιατι μαλλον δεν καταλαβαίνεις γρι
εμενα το προφιλ ασχετα το warned είναι μπαναρισμενο ,από την συνδεση κιολας δε μπορω όπως και από τον browser τον ένα
δε θα κατσω να σου εξηγησω τεχνικα θεματα
λες ρε πανηλιθιε να μην εγραφα με το προφιλ που εχω τις κριτικες και είμαι περήφανος γι αυτό
εμενα το προφιλ ασχετα το warned είναι μπαναρισμενο ,από την συνδεση κιολας δε μπορω όπως και από τον browser τον ένα
Καλο ειναι που το ξεκαθαριζεις γιατι εχουν διατυπωσει και αλλοι αυτη την αποψη, οτι μπαναρισμενο νικ που εχει γινει μετα απο καιρο πρασινο, δυναται να γραφει. Τωρα μαθαμε οτι δε γινεται. Τοτε γιατι δε παραμενει κοκκινο μια και καλη; Τι νοημα εχει το πρασινο αν δε μπορει να ξαναγραψει.
Καλο ειναι που το ξεκαθαριζεις γιατι εχουν διατυπωσει και αλλοι αυτη την αποψη, οτι μπαναρισμενο νικ που εχει γινει μετα απο καιρο πρασινο, δυναται να γραφει. Τωρα μαθαμε οτι δε γινεται. Τοτε γιατι δε παραμενει κοκκινο μια και καλη; Τι νοημα εχει το πρασινο αν δε μπορει να ξαναγραψει.
Πρώτη φορά ακούω την εκδοχή του Βανακια...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΟΙ ΓΥΜΝΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ
δεχομαστε επιθεση
το θρεντ για τον ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΑ επεσε επαναλαμβάνω το θρεντ για τον υπερμαλακα επεσε :S :S
ΣΟΣ ΣΟΣ
οτι δε μας σκοτωνει μας κανει πιο δυνατους
το ΘΡΕΝΤ ΘΑ ΞΑΝΑΑΝΟΙΞΕΙ
και ο στεκας θα ειναι μεσα
επαναλαμβανω ο στεκας θα ειναι μεσα
Κακως επεσε η αλλη ψηφοφορια ρε παιδια...τοσο πολυ σημασια δινετε σε ενα προφιλ στο ιντερνετ ? Στεκα δεν εχω προσωπικα τιποτα μαζι σου μιας και μου στειλες και πμ..ωραια φτιαχτην εσυ τοτε για τον αρχιμαλακα της δεκαετιας με τους ορους που βαλα εγω..βαλτους εδω τους υποψηφιους οταν τελειωσει η φετινη διοργανωση
ο στεκας φοβηθηκε και απειλησε
ο λαος να τα δει αυτά
δεν τα καταφερε ο πλατ να παρει την ρεβανς για τον περσινο χαμενο τελικο
η αντιπαλοι του πουσι βαγον καναν την δουλεια τους ξανα
με πολυ ενδιαφερον αναμενουμε τον τελευταιο αγωνα
το πουλι-ραοπαου
αν και πιστευω οτι το πουλι ειναι για τελικο φετος
αλλα ο ραοπαου δινει ρεσιταλ παντα
Και εγω πιστεύω πως ο επομενος αγώνας θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον.....
Εννοεις πουλι με ραουπαο?
Αν νομιζεις πως θα εχει ενδιαφερον παμε ενα χιλιαρικακι στο πουλι