Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Τυπε ο πιεξ ονειρεύεται ενδοξες εποχές πασοκ ξανά στο μέλλον
ενας βυσματιας είναι ειχε μπει στο δημοσιο με πλαστο πτυχιο η με ρουσφετι επι ΠΑΣΟΚ γι αυτό και τους επαινει,αλλιως η πξουλα θα δουλευε τσατσος στο μεταξουργειο

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
εντωμεταξι σ αυτόν τον ομιλο ο whois εχει δωσει το καλαντερο στο χερι της πξουλας και η πξουλα το κραταει κουλουρα.
Παικταρά μου τώρα που σε βρήκα στη μικτή ζώνη πές μου πόσο σημαντικός είναι ο διαγωνισμός για εσένα?
Αποκλεισμένος συμπαίκτης σου δήλωσε πως είναι πανηγύρι και χάσιμο χρόνου που ασχολούνται μόνο αργόσχολοι! Τι έχεις να πεις γι αυτό?  

Συνημμένα

• IMG_1559.JPG
    IMG_1559.JPG
    212,9 KB · Εμφανίσεις: 30

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Παικταρά μου τώρα που σε βρήκα στη μικτή ζώνη πές μου πόσο σημαντικός είναι ο διαγωνισμός για εσένα?
Αποκλεισμένος συμπαίκτης σου δήλωσε πως είναι πανηγύρι και χάσιμο χρόνου που ασχολούνται μόνο αργόσχολοι! Τι έχεις να πεις γι αυτό? 
ο συγκεκριμένος συμπαίκτης μου στον διαγωνισμο αυτόν εφαγε δυο ηττες αντι για μια,η πρωτη ηττα που δεν συνεχισε στη φαση των 8 και η δευτερη ηττα που δεν περασε ο ακαποειρα που τοσο σθεναρα στηριξε εδώ μεσα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ο συγκεκριμένος συμπαίκτης μου στον διαγωνισμο αυτόν εφαγε δυο ηττες αντι για μια,η πρωτη ηττα που δεν συνεχισε στη φαση των 8 και η δευτερη ηττα που δεν περασε ο ακαποειρα που τοσο σθεναρα στηριξε εδώ μεσα.
γιατι το να περνας στην επομενη φαση ειναι καλο, γι αυτο το πουλι εφαγε ηττα που δεν περασε στους 8

ομως ταυτοχρονα ειναι και κακο γι αυτο εφαγε ηττα που τελικα δεν περασε ο "εχθρος" του ακαποβλακας

Κασσιανη logic
Blue screen

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
πουλι δεν θα ψοφαγες στα ημιτελικα να ησουν κοντρα με τον ακαποειρα? και εκει αν εχανες θα ελεγες λογικο ότι είναι πιο μαλακας η αν κέρδιζες θα ελεγες ότι εχεις την στηριξη των περισσοτερων.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
πουλι δεν θα ψοφαγες στα ημιτελικα να ησουν κοντρα με τον ακαποειρα? και εκει αν εχανες θα ελεγες λογικο ότι είναι πιο μαλακας η αν κέρδιζες θα ελεγες ότι εχεις την στηριξη των περισσοτερων.
εχεις μπλεξει τα μπουτια σου κασσιανη

δηλωσεις αντιπροεδρου εδεσσαικου κανεις

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Πολύ καλή απάντηση! Η επόμενη ερώτηση είναι υποθετική! Αν η BOUFA έδινε την δυνατότητα ανταλαγής της θέσης σου με το πουλί αν το ίδιο τη ζητούσε θα την παραχωρούσες ή είναι μια παράλογη αξίωση και οι θέσεις τέτοιου επιπέδου δεν παραχωρούνται?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Πολύ καλή απάντηση! Η επόμενη ερώτηση είναι υποθετική! Αν η BOUFA έδινε την δυνατότητα ανταλαγής της θέσης σου με το πουλί αν το ίδιο τη ζητούσε θα την παραχωρούσες ή είναι μια παράλογη αξίωση και οι θέσεις τέτοιου επιπέδου δεν παραχωρούνται?
αιγαιε προσπαθεις να βαλεις λαδι στη φωτια
όπως βλέπεις το τελευταιο διαστημα το θεμα δεν τραβαει.
ρε αιγαιε πιστευεις ότι το πουλι αξιζε να μπει στους 8?
εγω στους 8 που εμειναν εξω ηθελα βλαροκ και λευτερη

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Δεν έχει σημασία τι πιστευω εγώ αλλά ο κόσμος του ΜΠΟΥ! 
Ευχαριστούμε πολύ  για τις δηλώσεις και καλή επιτυχία!

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Τυπε παλιά έφτιαχνες κλώνο και ψήφιζες, τώρα πρέπει να φτιάξεις να περάσεις το τεστ των 10 μυνηματων καθ μετα ψηφίζεις, πιστεύω πως πρέπει να το αλλάξουν η Μοντ αυτο...

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
η πξουλα νοσηλευεται στο νοσοκομειο,εκανε πρωκτοραφη μετα από το ξέσκισμα του Αλι.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96

Αν με ξαναπιασεις στο στομα σου για καλο ή για κακο, τοτε θα παμε για 2ο γυρο εμεις οι δυο μας...
Κανονισε λοιπον την πορεια σου...
Εσυ αποφασιζεις...

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
στα αρχιδια μου και ο διαγωνισμος της μπουεφα, και ο διαγωνισμος της τζουνιορ μπουεφα, και τα κλωναρια που ψηφιζουν και οι αργοσχολοι που κρατανε στατιστικα και κανουν τους κλακαδορους
Όσο το αποτέλεσμα έχει κριθεί στο ματσάκι της εβδομάδας να μιλήσουμε λίγο για τον πανικό, τον κρύο ιδρώτα και το σφίξιμο που πιάνει τους συμμετέχοντες όσο η μπάλα "καίει" και πόσο θέλουν να απαξιώσουν τον θεσμό όταν δεν τους βγαίνει!

Αν λοιπόν το παίζει τόσο χαλαρός ο παραπάνω και υπεράνω ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΣΤ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ????---->

αξιοσεβαστα μελη του μπου.κομ

οπως ηδη γνωριζετε, in your great and unmatched wisdom, σημερα ειναι ουσιαστικα η τελευταια ημερα ψηφοφοριας για τον ομιλο D του διαγωνισμου αναδειξης μιστερ μαλακας 2019

απο τα μεχρι στιγμης αποτελεσματα, ο μετρ της μαλακιας, ο νουμπαρχηγος της πιρφοριασης, ο συμπαντικος μιναρας, ο προαιωνιος γροθος, ο αρχων της πουτσοπαλινδρομησης, ο αυτοκρατωρ του πεομασαζ, ο γιγαντας της αυτοϊκανοποιησης και ολυμπιονικης της παλαμης, γνωστος και ως ACAPOEIRA η εμετος με ποδια η κουβας με σκατα η ανθρωπομορφη κουραδα, φαινεται οτι μενει 3ος και δεν προκρινεται

παρακαλουνται θερμα ολα τα μελη (πραγματικα και κλωναρια) να ψηφισουν τον μαλακα της καρδιας μας ακαποειρα, χωρις να δινουν ταυτοχρονα ψηφο στον υποδεεστερο αριστερομαλακα jean-claud, ωστε ο ανθρωπινος βοθρος ακαποβλακας να περασει στα προημιτελικα και να παρει τη θεση που του αξιζει

υπενθυμιζεται οτι ειναι ο μαλακας που
Α) θελει να διωξει ολους τους μεταναστες και ο ιδιος ειναι μεταναστης στη γερμανια
Β) θεωρει προτυπο του τον αδολφο χιτλερ και
Γ) υποστηριζει οτι γαμαει 19χρονα μοντελα στη Ρωσια δινοντας τους δωρα λουτρινα αρκουδακια
:jerking:
ψηφο στον ακαποειρα
ψηφο στην αυθεντικη μαλακια

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.573
Πόντοι
566
Ψηφίζουμε για τον μαλάκα που πρέπει να πάει στα ημιτελικά!!!

Αύριο ξεκινάει νέος αγώνας Peter Van Norden - Picker!

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.309
Πόντοι
2.586
Το νημα που ψηφιζουμε για junior malakas ποιο ειναι;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.701
Πόντοι
6.056
Το νημα που ψηφιζουμε για junior malakas ποιο ειναι;
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=306422.0]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=306422.0[/url]

εδω του στεκα τραβαει πολυ ρε γαμωτο..
αυτο το ματσακι καθαρισε απο το πρωτο 2ωρο και μια εβδομαδα τωρα βλεπουμε διακωμωδηση του αθληματος

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
46K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom