Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.573
Πόντοι
566
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.573
Πόντοι
566

Χάλκινε δεν θυμάμαι αν τέτοια ποστ έκανες και στην παράγκα του βανάκια...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Μπέκατσα από ότι φαίνεται πας για Junior Malakas.

Ο πικερισμός σου έχει αφήσει βαθιά ανεξίτηλα σημάδια...
στα αρχιδια μου και ο διαγωνισμος της μπουεφα, και ο διαγωνισμος της τζουνιορ μπουεφα, και τα κλωναρια που ψηφιζουν και οι αργοσχολοι που κρατανε στατιστικα και κανουν τους κλακαδορους

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μπέκατσα από ότι φαίνεται πας για Junior Malakas.

Ο πικερισμός σου έχει αφήσει βαθιά ανεξίτηλα σημάδια...
Το πτηνό δεν έχει καθόλου αυτογνωσία! Τρώει τη μια σφαλιάρα μετά την άλλη νομίζοντας πως έχει μια ιδιαίτερη νοημοσύνη!
Φέτος την γλίτωσε με το ζόρι για μια ψήφο  απο μια λαθρολάγνα χοντρή!
Όμως με κάθε ευκαιρία δείχνει την αξία του!
Έχει αναρωτηθεί ποτέ γιατί τα μέλη τον έβγαλαν δευτερο μαλάκα του σάιτ πέρσι? Και γιατί στο μικρό διαγωνισμό είναι πρώτος? Και γιατί στην θέση του δεν είναι κάποιος άλλος που έχει πει χειρότερα???
Όλη αυτή η έλλειψη αντίληψης της πραγματικότητας του  τον ανεβάζουν ακόμα περισσότερο στα μάτια όλων ως ΜΑΛΑΚΑ και γελοίο !

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Το πτηνό δεν έχει καθόλου αυτογνωσία! Τρώει τη μια σφαλιάρα μετά την άλλη νομίζοντας πως έχει μια ιδιαίτερη νοημοσύνη!
Έχει αναρωτηθεί ποτέ γιατί τα μέλη τον έβγαλαν δευτερο μαλάκα του σάιτ πέρσι? Και γιατί στο μικρό διαγωνισμό είναι πρώτος? Και γιατί στην θέση του δεν είναι κάποιος άλλος που έχει πει χειρότερα???
Όλη αυτή η έλλειψη αντίληψης της πραγματικότητας του  τον ανεβάζουν ακόμα περισσότερο στα μάτια όλων ως ΜΑΛΑΚΑ και γελοίο !
μαλακες και γελοιοι ειναι αυτοι που παιρνουν στα σοβαρα και επιχειρηματολογουν υπερ ενος τρολοθρεντ σε ενα μπουρδελοσαιτ στο οποιο ψηφιζουν για χαβαλε 50 μελη και 100 κλωνοι με κριτηρια ποιο μελος αντιπαθουν, με ποιο μελος εχουν τσακωθει, ποιο μελος ειναι πιο γνωστο, ποιο μελος ψηφιζει το ενα η το αλλο κομμα κλπ κλπ

π.χ. σε αυτη την ψηφοψορια εχουν παρει πολλους ψηφους ο βολταιρος, ο αλεξ, ο ραοπαο και αλλοι που ειναι 10 πνευματικους γαλαξιες μπροστα απο το υπολοιπο σαιτ και δεν ειναι καν στην ψηφοφορια ψιλοαγνωστα μελη ναυαγια που γυροφερνουν τη μαλακια τους εδω κι εκει

οποιαδηποτε αντιμετωπιση αυτου του πανηγυριου περαν του τρολαρισματος και του χαβαλε εκτος απο πνευματικη ανεπαρκεια δειχνει και ελλειψη ενδιαφεροντων στη ζωη

κοινως get a life

οταν καποιος αντιπαραθετει ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ απεναντι σε ενα επιχειρημα σε συζητηση "ναι αλλα εσυ εισαι μιστερ μαλακας του μπουρδελα.κομ ετους 2016" ειναι πιο κρετινος και απο το κοινο της πανια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Οταν μιλαει το πουλι θα επρεπε να στεκεστε προσοχη

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.573
Πόντοι
566
οταν καποιος αντιπαραθετει ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ απεναντι σε ενα επιχειρημα σε συζητηση "ναι αλλα εσυ εισαι μιστερ μαλακας του μπουρδελα.κομ ετους 2016" ειναι πιο κρετινος και απο το κοινο της πανια

Μιας και μιλάς για σοβαρότητα μπεκάτσα, σου θυμίζω πως για αρκετό καιρό ήσουν σκληρός πικεριστής από αφέλεια μάλλον, μόνο όταν έμαθες για τα κωλοδάκτυλα αποστασιοποιήθηκες.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.573
Πόντοι
566
στα αρχιδια μου και ο διαγωνισμος της μπουεφα, και ο διαγωνισμος της τζουνιορ μπουεφα, και τα κλωναρια που ψηφιζουν και οι αργοσχολοι που κρατανε στατιστικα και κανουν τους κλακαδορους

Δεν νομίζω πως είσαι τόσο αδιάφορος, όσο άνετος και αν το παίζεις...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.319
Πόντοι
5.506
Όλη αυτή η έλλειψη αντίληψης της πραγματικότητας του  τον ανεβάζουν ακόμα περισσότερο στα μάτια όλων ως ΜΑΛΑΚΑ και γελοίο !

1oν στο μικρό διαγωνισμό είμαι εγώ πρώτος.  :birdman:

2ον εσύ γρήγορα δουλειά

https://[URL unfurl="true"]www.djkit.com/images/uploaded/b4419babe1c8ac46581e1f2ed3ef39a7.jpg[/img[/URL]]

+μετά χόμπυ

[img]https://[URL unfurl="true"]www.factoryoutlet.gr/filesFF/products/1584404.0-9215/resize/1584404.0-9215_1_adidas-performance-%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BF%CF%85-finale-cdf-cap_x478.png?v=111[/img[/URL]]

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Είναι λογικό το πτηνό να θέλει να απαξιώσει τον διαγωνισμό όπως και πολλοί που έχουν διακριθεί σε αυτόν!
Όλοι όμως  οι διακριθέντες έχουν  ένα κοινό σημείο μεταξύ τους----->Πως επι μήνες έχουν τελειώσει όλα τα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ στα νήματα τα οποία συμμετείχαν!

Τους το είπες μια τους το εξήγησες δύο, τους παρουσίασες στοιχεία, τους μίλησες ωραία , τους την έπεσε όλο το σάιτ πως έχουν άδικο και αυτοί τα ίδια και τα ίδια και η μπάλα στην εξέδρα!!!
Η μόνη λύση που μένει πλέον είναι αυτός ο πολύ σημαντικός διαγωνισμός!  :orchestra: :orchestra: :orchestra: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Είναι λογικό το πτηνό να θέλει να απαξιώσει τον διαγωνισμό όπως και πολλοί που έχουν διακριθεί σε αυτόν!
Όλοι όμως  οι διακριθέντες έχουν  ένα κοινό σημείο μεταξύ τους----->Πως επι μήνες έχουν τελειώσει όλα τα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ στα νήματα τα οποία συμμετείχαν!

Τους το είπες μια τους το εξήγησες δύο, τους παρουσίασες στοιχεία, τους μίλησες ωραία , τους την έπεσε όλο το σάιτ πως έχουν άδικο και αυτοί τα ίδια και τα ίδια και η μπάλα στην εξέδρα!!!
Η μόνη λύση που μένει πλέον είναι αυτός ο πολύ σημαντικός διαγωνισμός!  :orchestra: :orchestra: :orchestra: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
Τυπε εγώ είμαι φανατικός του φαν νορδεν, τον βλέπω ντεφορμέ τελευταία όμως, κάτι σειρές γράφει με το ζόρι, το καλοκαίρι μέχρι τον Σεπτέμβριο ζωγράφιζε

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
1oν στο μικρό διαγωνισμό είμαι εγώ πρώτος.  :birdman:

2ον εσύ γρήγορα δουλειά

https://[URL unfurl="true"]www.djkit.com/images/uploaded/b4419babe1c8ac46581e1f2ed3ef39a7.jpg[/img[/URL]]

+μετά χόμπυ

[img]https://[URL unfurl="true"]www.factoryoutlet.gr/filesFF/products/1584404.0-9215/resize/1584404.0-9215_1_adidas-performance-%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BF%CF%85-finale-cdf-cap_x478.png?v=111[/img[/URL]]
[/quote]Ανάποδα! Τώρα γράφω από τη προπόνηση και το βράδι κλαμπάκι!

Αντε τώρα Νικολάκη  πήγαινε να παραδώσεις τα πιτόγυρα  στη πλατεία Καισαριανής με το παπί γιατί θα κρυόσουν και σε περιμένει το οικοτροφείο μαζί με βαλκάνιο και κμαν αν σε διώξει το αφεντικό :s&m_2:!  

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
1oν στο μικρό διαγωνισμό είμαι εγώ πρώτος.  :birdman:

2ον εσύ γρήγορα δουλειά

+μετά χόμπυ

[/quote]το χειμωνα στον αρχαγγελο ροδου κυκλοφορουν μονο απογονοι πειρατων με κλεμμενα παπια και αδεσποτα

ο διαγωνισμος μιστερ μαλακας του μπου ειναι μια διεξοδος στην πληξη

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τυπε εγώ είμαι φανατικός του φαν νορδεν, τον βλέπω ντεφορμέ τελευταία όμως, κάτι σειρές γράφει με το ζόρι, το καλοκαίρι μέχρι τον Σεπτέμβριο ζωγράφιζε
Οι ζωγραφιές στο Μπου μένουν ανεξίτηλες και αποκτουν αξία μεταγενέστερα όπως τα έργα του Ντα Βιτζι και του Πικασό!  Φέτος είμαστε όλοι βαν Πούστεν και θα φροντίσουμε αν χρειαστεί να παρουσιάσουμε το έργο του στον λαο! Τον έχουμε πιο ψηλά και απο βανάκιδες, πτηνά και τζώνιδες!!!   :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
το χειμωνα στον αρχαγγελο ροδου κυκλοφορουν μονο απογονοι πειρατων με κλεμμενα παπια και αδεσποτα
Κυκλοφορούν και 22άχρονα κουκλάκια Γερμανιδάκια που γουστάρουν να κάνουν στριφτό με κόπρανα αλόγου και να γαμηθούν από ντόπιους μέχρι ελέους!!!
Ένα χρόνο ... Εναν ολόκληρο χρόνο και δεν γάμησες Ρόδο! Πόσο παραπληγικός μπορεί να είσαι...  :headbang: :headbang: :headbang:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
1oν στο μικρό διαγωνισμό είμαι εγώ πρώτος.  :birdman:

2ον εσύ γρήγορα δουλειά

+μετά χόμπυ

[/quote]εγω βλαροκε σε προωθουσα στον διαγωνισμο του δ ομιλου.αν ησουν σε άλλο ομιλο θα ησουν στους 8.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
εντωμεταξι σ αυτόν τον ομιλο ο whois εχει δωσει το καλαντερο στο χερι της πξουλας και η πξουλα το κραταει κουλουρα.

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
εντωμεταξι σ αυτόν τον ομιλο ο whois εχει δωσει το καλαντερο στο χερι της πξουλας και η πξουλα το κραταει κουλουρα.
Τυπε ο πιεξ ονειρεύεται ενδοξες εποχές πασοκ ξανά στο μέλλον

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
46K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom