stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
κατα τα αλλα μπαινεις με το ζορι δηλαδη.
ασε το ποιημα ρε μεγαλε.
σαλτα και γαμι ρε ναυαγιο
μην μου ξανακανεις παραθεση
κατα τα αλλα μπαινεις με το ζορι δηλαδη.
ασε το ποιημα ρε μεγαλε.
σιγα μωρησαλτα και γαμι ρε ναυαγιο
τυπε το μπου.κομ ειναι σαν την πρεζαε 4.5 χρονια εκτος ημουν..
εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου απο την ηγεσια του σαιτ
αλλα ματαια
ασε τον κατακαημενο να πει τη μαλακια του.σιγα μωρη
σαλτα και γαμι ρε ναυαγιο
Εξαρτάται αν αποδέχεσαι τους πικεριστές.
Αν δεν παίρνεις θέση τοτε δεν ενοχλούν, άλλωστε ελαττωματικοί είναι.....
Κύριε steka72. Γιατί αυτή εμμονή με αυτό τον θεσμό.BOUEFA
ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ
Κύριε steka72. Γιατί αυτή εμμονή με αυτό τον θεσμό.
Προσπαθήτε να βγάλετε μια παλιότερη ρετσινιά απο πάνω σας;
Δεν με ενδιαφέρουν τυπε δεν με εχουν ενοχλησει ποτέ.
Εγω μπαινω εδω μεσα διαβαζω κριτικές πάω μπουρδελοτσαρκα και μετα γυριζω και ανεβαζω και εγω κριτικές. Ωρες ωρες μου κάνουν εντυπωση οι διαμαχες σας. Λες και γνωριζεστε απο κοντά.
κανενα νοημα και κανενα ενδιαφερον δεν εχει ο διαγωνισμος. εκτος του ότι λειπουν τα μεγαλα ονόματα του παρελθοντος, δεν περασαν στην 8δα οι μαλάκες της καρδιας μας, τα πραγματικα και ολοκληρωτικά ναυαγια του σιτε εντουροιακωβοι, νασος αυνανιαδης, γασπαρης, στεκας και μερικα ακομα τσόλια.
στεκα κλειστο το μαγαζι δεν εχει πλακα και δωσε τα κλειδιά σε αλλους :S :S :S
ο στουκας αφου αφαιρεσε τον εαυτο του απο την συνεχεια του διαγωνιμου ( ηρθε 5ος στην γενικη καταταξη και δευτερος στον ομιλο..)
συνεχιζει να παιρνει νοημα στην ζωη του μεσα απο το bou .....
ειναι θεμα χρονου να τον πιασει η γυναικα του στα πρασα ...
ειπε ο ανθρωπος που εχει ειδικο τετραδιο στο τσοντοσυρταρο του σπιτιου του με λιστες, στατιστικα, αρχεια, διασταυρωσεις ομιλων και προκρισεις για εναν διαγωνισμο μαλακα σε ενα πορνοσαιτΔεν δέχομαι ελαττωματικούς πούστηδες να το παίζουν άνδρες και να μου κουνάνε το δάκτυλο.
ειπε ο ανθρωπος που εχει ειδικο τετραδιο στο τσοντοσυρταρο του σπιτιου του με λιστες, στατιστικα, αρχεια, διασταυρωσεις ομιλων και προκρισεις για εναν διαγωνισμο μαλακα σε ενα τσοντοσαιτ
Έτσι κάνει ένας υπερπρόεδρος της διοργάνωσης. Αντί να έχει δονητές, σφήνες, κούτσουρα και μερεντιασμένα μωρομάντηλα.
Δεν δέχομαι ελαττωματικούς πούστηδες να το παίζουν άνδρες και να μου κουνάνε το δάκτυλο.
Στουκα ..... σε πονεσαν πολυ οι πικεριστες γιατι σου ειπαν την αληθεια για τον εαυτο σου. Ολη η ζωη σου ειναι το μπου και η ψευτικη ταυτοτητα που μοστραρεις. Στον εξω κοσμο ολοι ξερουν οτι εισαι ενας τελειωμενος. Χαρη σε εμας το εμαθαν και εδω. Δηθεν παντρεμενος, ανεργος, συζητουμενος χαιρεκακα απο τη γειτονια, χωρις ελπιδα για κοινωνικη καταξιωση και χωρις το θαρρος να αγγαλιασεις τη μοναξια σου ΠΕΡΗΦΑΝΑ. Αυτος ειναι ο λογος που μας μισεις.
Έτσι κάνει ένας υπερπρόεδρος της διοργάνωσης. Αντί να έχει δονητές, σφήνες, κούτσουρα και μερεντιασμένα μωρομάντηλα.
τα εδωσε σε εσενα μπρελοκ