acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
εχω παιξει 1000 ευρω στον πουστη πετερ
κοβω το πουλι για τροπαιούχο
ο πητερ ειναι αρρωστακι, το πουλι ειναι πραγματικος μαλακας
εχω παιξει 1000 ευρω στον πουστη πετερ
τυπε πιστευεις ειναι δικαιο το αποτελεσμα η με εχουν στη μπουκα οι μπικουτικουβαλητακηδες του μπου και υφισταμαι μια ιστορικων διαστασεων αδικια;
κοβω το πουλι για τροπαιούχο
ο πητερ ειναι αρρωστακι, το πουλι ειναι πραγματικος μαλακας
μολις ειδα τι εγραψες για τον λεντεσμα στο τοπικ του θρυλου και επαθα σοκ
......ξεροεχυνα με τετραδα αντζα, σεζαρ, λεντεσμα κ στολτιδαρο
Τυπε αν εχουμε τετοιο τελικο δεν θα ξερω ποιον να ψηφίσω.....
οχι τυπεόχι, εισαι μαλακας - ταλεντο
υγ: εγω βρεθηκα αδικα στην 8αδα εξαιτίας των επιθεσεων από σκοτεινες δυναμεις (μπουστηδες, ναυαγια, βαζελογαυροι, αλλόθρησκοι)
όχι, εισαι μαλακας - ταλεντο
υγ: εγω βρεθηκα αδικα στην 8αδα εξαιτίας των επιθεσεων από σκοτεινες δυναμεις (μπουστηδες, ναυαγια, βαζελογαυροι, αλλόθρησκοι)
οχι τυπε
εγω πιστευω τις τελευταιες εβδομαδες συνασπιστηκαν ο οπισθογεμης πρωην στρατιωτικος εκ θεσσαλονικης, ο παμε-τραβελια κοντοχοντρος κεφτες κολλητος του εκ θεσσαλονικης, ο ξεμιουταρισμενος ψηφιζουνε-και-τα-δεντρα, εκλογες επι κανταφι, στουκας σερβιετοκουβαλητακιας και αλλοι 2-3 αλλοιμονοι ορντινατσες και ειμαι στο φαιναλ 8 των μαλακων ενω ειμαι ενα θαυμασιο ατομο πιστευω
και εγω ξεροεχυνα με στολτιδαρο…
σεζαρ : επαιζε μονο οποτε επαιρνε τα χαπια του, γιατι ηταν ψυχασθενης
λεντεσμα : ευαγγελισμος - κατ
αντζας : ετρωγε κοκκινη στο 15 λεπτο στην ευρωπη
![]()
![]()
![]()
![]()
της πενταγιωτισσας δεν της ταιριαζε ποτε ο τιτλος του μαλακα.πηρε κεφαλι ο συντροφος βαν νορδεν πολλες ανατροπες φετος, ηταν η πενταγιοτησα φαβορι τωρα ο οχι...ισως εχουμε νικητη εκπληξη φετος,οπως το μουντιαλ του 2018 ηταν γεματο εκπληξεις...
πιστευεις ηταν σκληρος ο Τακης απεναντι στο τελευταιο (ισως) τηλεφωνημα του Καστοριανου τις προαλλες?
πιστευεις ηταν σκληρος ο Τακης απεναντι στο τελευταιο (ισως) τηλεφωνημα του Καστοριανου τις προαλλες?
εμεις δε θελουμε να μιλαειπιστευεις ηταν σκληρος ο Τακης απεναντι στο τελευταιο (ισως) τηλεφωνημα του Καστοριανου τις προαλλες?
της πενταγιωτισσας δεν της ταιριαζε ποτε ο τιτλος του μαλακα.
αυτηνης της ταιριαζει ταμπελα Ελλεινιδας,ξιπασμενης,αλαζονικης ξινομουνας,υπερφιαλης κτλ...
ασε μας ρε φιλε με τις ξεκωλιαρες φετος….τους εχει ανοιξει η σουφρα και δεν χανουν πουθενα ναουμε... :S![]()
χα,χαεμεις δε θελουμε να μιλαει
θελουμε μονο να λεει "απο Καστορια ΠΑΟΚ..." και του λουκιανου κηλαηδονη απο τα καμινια να του ανεβαινουν τα φρυδια στο δοξα πατρι απο τη συγχηση