acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
εχω παιξει 1000 ευρω στον πουστη πετερ
κοβω το πουλι για τροπαιούχο
ο πητερ ειναι αρρωστακι, το πουλι ειναι πραγματικος μαλακας
εχω παιξει 1000 ευρω στον πουστη πετερ
τυπε πιστευεις ειναι δικαιο το αποτελεσμα η με εχουν στη μπουκα οι μπικουτικουβαλητακηδες του μπου και υφισταμαι μια ιστορικων διαστασεων αδικια;
κοβω το πουλι για τροπαιούχο
ο πητερ ειναι αρρωστακι, το πουλι ειναι πραγματικος μαλακας
Στηριζουμε ΠουστενΚαλά εκανες τύπε....
μολις ειδα τι εγραψες για τον λεντεσμα στο τοπικ του θρυλου και επαθα σοκ
......ξεροεχυνα με τετραδα αντζα, σεζαρ, λεντεσμα κ στολτιδαρο
Τυπε αν εχουμε τετοιο τελικο δεν θα ξερω ποιον να ψηφίσω.....
οχι τυπεόχι, εισαι μαλακας - ταλεντο
υγ: εγω βρεθηκα αδικα στην 8αδα εξαιτίας των επιθεσεων από σκοτεινες δυναμεις (μπουστηδες, ναυαγια, βαζελογαυροι, αλλόθρησκοι)
όχι, εισαι μαλακας - ταλεντο
υγ: εγω βρεθηκα αδικα στην 8αδα εξαιτίας των επιθεσεων από σκοτεινες δυναμεις (μπουστηδες, ναυαγια, βαζελογαυροι, αλλόθρησκοι)
οχι τυπε
εγω πιστευω τις τελευταιες εβδομαδες συνασπιστηκαν ο οπισθογεμης πρωην στρατιωτικος εκ θεσσαλονικης, ο παμε-τραβελια κοντοχοντρος κεφτες κολλητος του εκ θεσσαλονικης, ο ξεμιουταρισμενος ψηφιζουνε-και-τα-δεντρα, εκλογες επι κανταφι, στουκας σερβιετοκουβαλητακιας και αλλοι 2-3 αλλοιμονοι ορντινατσες και ειμαι στο φαιναλ 8 των μαλακων ενω ειμαι ενα θαυμασιο ατομο πιστευω
και εγω ξεροεχυνα με στολτιδαρο…
σεζαρ : επαιζε μονο οποτε επαιρνε τα χαπια του, γιατι ηταν ψυχασθενης
λεντεσμα : ευαγγελισμος - κατ
αντζας : ετρωγε κοκκινη στο 15 λεπτο στην ευρωπη
της πενταγιωτισσας δεν της ταιριαζε ποτε ο τιτλος του μαλακα.πηρε κεφαλι ο συντροφος βαν νορδεν πολλες ανατροπες φετος, ηταν η πενταγιοτησα φαβορι τωρα ο οχι...ισως εχουμε νικητη εκπληξη φετος,οπως το μουντιαλ του 2018 ηταν γεματο εκπληξεις...
Εχεις μια ψηφο απο μενα να ξες....
πιστευεις ηταν σκληρος ο Τακης απεναντι στο τελευταιο (ισως) τηλεφωνημα του Καστοριανου τις προαλλες?
πιστευεις ηταν σκληρος ο Τακης απεναντι στο τελευταιο (ισως) τηλεφωνημα του Καστοριανου τις προαλλες?
εμεις δε θελουμε να μιλαειπιστευεις ηταν σκληρος ο Τακης απεναντι στο τελευταιο (ισως) τηλεφωνημα του Καστοριανου τις προαλλες?
της πενταγιωτισσας δεν της ταιριαζε ποτε ο τιτλος του μαλακα.
αυτηνης της ταιριαζει ταμπελα Ελλεινιδας,ξιπασμενης,αλαζονικης ξινομουνας,υπερφιαλης κτλ...
ασε μας ρε φιλε με τις ξεκωλιαρες φετος….τους εχει ανοιξει η σουφρα και δεν χανουν πουθενα ναουμε... :S
χα,χαεμεις δε θελουμε να μιλαει
θελουμε μονο να λεει "απο Καστορια ΠΑΟΚ..." και του λουκιανου κηλαηδονη απο τα καμινια να του ανεβαινουν τα φρυδια στο δοξα πατρι απο τη συγχηση