Mitsos_35
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 410
- Πόντοι
- 26
Πες μου ότι επέστρεψε το τοτέμ του μεταξουργειουΣτα προημιτελικά, η μάχη Peter Van Norden - Picker δεν θα είναι εύκολη υπόθεση!!!![]()
![]()
![]()
Πες μου ότι επέστρεψε το τοτέμ του μεταξουργειουΣτα προημιτελικά, η μάχη Peter Van Norden - Picker δεν θα είναι εύκολη υπόθεση!!!![]()
![]()
![]()
Πες μου ότι επέστρεψε το τοτέμ του μεταξουργειου
τι γελας εσυ μωρη λεκανατζου
εγω αλλα εμαθα ότι ο Αλι εφερε αλλα δυο φιλαράκια του και σε εστειλαν στον ευαγγελισμο με το εντερο κουλουρα.Τι γίνεται μωρή συριζαίικη λούγκρα; Σε στραπόνιασε καλά η αφέντρα σου χθες βράδυ;
ρε συναδελφε της κοσιωνη μαλλον εσυ λαλησες.Από τα πολλά στραπονιάσματα λάλησες μωρή συριζαίικη γαμιόλα και βλέπεις οράματα.
αστα λευτερακη εγω τουλάχιστον δεν ηδονίζομαι σαν και σενα βλέποντας κινεζικες πουτσες.Μπραβο παντως που εχετε κριση και τιματε με την ψηφος σας την Μανταμ Jean Claud.
H μανταμ Jean Claud μας το παιζε βαρβατιλα και αντι-Συριζα, και μας βγηκε λουγκρα και Συριζα.
Τα διαδοχικα στραπονιαρισματα την εκαναν να λαλησει...και αντι για μαλακιες που ελεγε πριν, τώρα λεει μαλακιες στο τετράγωνο...
Κλασσικό αριστερό ανδρείκελο!! Για τον αξιακό κώδικα της αριστεράς η κωλοτούμπα είναι ηθικό πλεονέκτημα! Το ανακαλύψαμε μετά απο 5 χρόνια!Μπραβο παντως που εχετε κριση και τιματε με την ψηφος σας την Μανταμ Jean Claud.
H μανταμ Jean Claud μας το παιζε βαρβατιλα και αντι-Συριζα, και μας βγηκε λουγκρα και Συριζα.
Τα διαδοχικα στραπονιαρισματα την εκαναν να λαλησει...και αντι για μαλακιες που ελεγε πριν, τώρα λεει μαλακιες στο τετράγωνο...
ρε αιγαιε οι δεξιοι κανουν περισσοτερες κωλοτουμπεςΚλασσικό αριστερό ανδρείκελο!! Για τον αξιακό κώδικα της αριστεράς η κωλοτούμπα είναι ηθικό πλεονέκτημα! Το ανακαλύψαμε μετά απο 5 χρόνια!
αστα λευτερακη εγω τουλάχιστον δεν ηδονίζομαι σαν και σενα βλέποντας κινεζικες πουτσες.
μηνυμα απο σουκερ προς αλεξ χελλ και στεκα που διαψευδει τα περι κλωνο-προκου κλπ![]()
Ε ναι. Αφου μας το ειπε ο ιδιος, πειστηκαμεμηνυμα απο σουκερ προς αλεξ χελλ και στεκα που διαψευδει τα περι κλωνο-προκου κλπ![]()
Με βαγγονη τι γίνεται? Αμέτρητες φορές μιουτΕπισης, μια και βλεπω οτι εξακολουθει να βριζει οντας μιουταρισμενος, θεωρω οτι η λυση ειναι να μπαναρισθει εντελως πλεον
Το μιουταρισμα πεφτει για να συνετισθει αυτος που παρεκτραπηκε
Αρα αφου ειναι αμετανοητος, η λυση ειναι μονοδρομος
σιγα μωρε και συΕπισης, μια και βλεπω οτι εξακολουθει να βριζει οντας μιουταρισμενος, θεωρω οτι η λυση ειναι να μπαναρισθει εντελως πλεον
Το μιουταρισμα πεφτει για να συνετισθει αυτος που παρεκτραπηκε
Αρα αφου ειναι αμετανοητος, η λυση ειναι μονοδρομος
Ακοινωνητο ναυαγιο σταματα να αυνανιζεσαι στο ιντερνετ και κατεβα να φας τον λαπα σου!