stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.575
- Πόντοι
- 566
τι εχουμε εδω???
ελα για να σπαμε...... ησυχα
στεκα?? τι λεει ρε καλα εισαι ????
με θυμασαι ρε????
Καλώς ήρθες παιχταρά μου!!!!

τι εχουμε εδω???
ελα για να σπαμε...... ησυχα
στεκα?? τι λεει ρε καλα εισαι ????
με θυμασαι ρε????
δεν θα μαθουμε ποτε...Mηπως γύρισε με το νικ modeljunkie?
καλωσηρθες πουση![]()
ειναι muted ακομαΤον Σουκερακο δεν θα τον καλωσορισεις ρε τυπε; :S :S :S
ειναι muted ακομα
θα ηθελα να καλωςορισω τον sakis picker .
σοβαρεψου επιτελους μαστορα.Κλωνος σου και αυτος ρε Σουκερακο;
θα μου το ελεγε πιστευω αν μετενσαρκωνοτανΕλα τωρα ρε τυπε μεταξυ μας μαλακιες....
θα μου το ελεγε πιστευω αν μετενσαρκωνοταν![]()
ακαποειρα, ο ανθρωπος που ειναι 1.70 υψος 60 κιλα, εχει καραφλοκουτελα και αλβανικο κεφαλι και υποστηριζει οτι γαμαει 19χρονα μοντελα κανοντας τους δωρο λουτρινα αρκουδακια
αξιζει την ψηφο σου
μην του γυριζεις την πλατη
Αν δεν είσουν εσύ δεν θα ενδιέφερε κανέναν! Του δίνεις αξία και τον κάνεις Μάγκα! Συνέχισε τη διαφήμιση!ακαποειρα, ο ανθρωπος που ειναι 1.70 υψος 60 κιλα, εχει καραφλοκουτελα και αλβανικο κεφαλι και υποστηριζει οτι γαμαει 19χρονα μοντελα κανοντας τους δωρο λουτρινα αρκουδακια
αξιζει την ψηφο σου
μην του γυριζεις την πλατη
ναι ειδα και στα προκριματικα που δεν ανεφερα το ονομα του και κοντεψε να παρει πιο πολλες ψηφους κι απο τον σταλιν επι εσσδΑν δεν είσουν εσύ δεν θα ενδιέφερε κανέναν! Του δίνεις αξία και τον κάνεις Μάγκα! Συνέχισε τη διαφήμιση!
Μόνο εσένα απασχολεί ο συγκεκριμένος Παίκτης!!ναι ειδα και στα προκριματικα που δεν ανεφερα το ονομα του και κοντεψε να παρει πιο πολλες ψηφους κι απο τον σταλιν επι εσσδ
Τι κακό βλέπεις φίλε μου ?--->ο ακαπο είναι είναι κακός μαλάκας,
όλο να μας ρίξουν στον γκρεμό και να σακατέψουν την κόρη μας λέει,
δεν είναι καλός μαλάκας...
θα ηθελα να καλωςορισω τον sakis picker .
Χαιρετώ τους μεγάλους πικεριστές Souker και Peter Van Norden που δεν δείλιασαν ποτέ να δηλώσουν περήφανα την ταυτότητά τους. Λυπάμαι για άλλους σαν το Πουλί που κότεψαν και πρόδωσαν το νόμο όταν κάποια σιχαμένα λαμόγια προσπάθησαν γελοιωδώς να συνδέσουν το κωλοδάχτυλο από γυναίκα - που παραδεχτήκαμε πως έχουμε δοκιμάσει όπως τόσοι και τόσοι μεγάλοι STRAIGHT γαμιάδες- με την ομοφυλοφιλία.