το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
εκπαιδευτης ποκεμον περασα στα τει ψαχνωνΡε βλήμα, έχεις περάσει από ελληνικό πανεπιστήμιο ;;;;;
Ποιό ;;
ιχθυοκαλλιέργειες ;
εκπαιδευτης ποκεμον περασα στα τει ψαχνωνΡε βλήμα, έχεις περάσει από ελληνικό πανεπιστήμιο ;;;;;
Ποιό ;;
ιχθυοκαλλιέργειες ;
Ρε Μπούφο... Υπήρχαν πολύ καλύτεροι συνφοιτητες απο αυτόν! Αυτός όμως είχε μια εκνευριστική επιείκεια στη βαθμολόγησή του!να διαβασεις περισσοτερο για να πεις εσυ τον ορκο ουτε λογος...
καλα ναι ξερωΡε Μπούφο... Υπήρχαν πολύ καλύτεροι συνφοιτητες απο αυτόν! Αυτός όμως είχε μια εκνευριστική επιείκεια στη βαθμολόγησή του και πολλές φορές και αβάντα από τους καθηγητές διότι έτοιμες ήταν οι αριστερές παρατάξεις να τους τα χώσουν πως ...βαθμολογούνε ρατσιστικά ..
καλα ναι ξερω
οπως αδικουνε οι καθηγητες και τα μαμοθρεφτα των ελληνων γονεων και δινουν τη σημαια σε αλλοδαπους γιατι κι εκει υπαρχει χουντα της αριστερας
στρωθειτε να διαβασετε ρε τεμπεληδες
Όχι έναν χρόνο αλλά 10 να είσουν στη Ρόδο, πάλι γκόμενά δεν θα έβγαζες ! Ακόμα και ο Σαντ Μαν θα γαμούσε τζάμπα και ρομαντικά στη παραλία και εσύ θα έδινες 40ευρω στις γριές του Αγίου Φανουρίου! Είσαι τεράστιο ναυάγιο! Ίσως μεγαλύτερο και από τον βαν πουστεν!στρωθειτε να διαβασετε ρε τεμπεληδες
ρε ναυαγιο ας ειμαιΌχι έναν χρόνο αλλά 10 να είσουν στη Ρόδο, πάλι γκόμενά δεν θα έβγαζες ! Ακόμα και ο Σαντ Μαν θα γαμούσε τζάμπα και ρομαντικά στη παραλία και εσύ θα έδινες 40ευρω στις γριές του Αγίου Φανουρίου! Είσαι τεράστιο ναυάγιο! Ίσως μεγαλύτερο και από τον βαν πουστεν!
ρε ναυαγιο ας ειμαι
καλα ναι ξερω
οπως αδικουνε οι καθηγητες και τα μαμοθρεφτα των ελληνων γονεων και δινουν τη σημαια σε αλλοδαπους γιατι κι εκει υπαρχει χουντα της αριστερας
στρωθειτε να διαβασετε ρε τεμπεληδες
ναι πες μου τι γινεται στη ΣΣΑΣ γιατι δεν ξερω...Ρε ηλίθιε, υπάρχει σαφής ρατσισμός.
Στην Ιατρική Σαλόνικας ....
τους πολίτες τους γαμάνε ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΟΥΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΟΥΝ ΛΕΥΚΗ ΚΟΛΛΑ.
Αυτά τα λένε .... διορθωτές γραπτών !!!!
Για να μη στερηθούν την άδεια τα παιδιά !!!!!!
ναι πες μου τι γινεται στη ΣΣΑΣ γιατι δεν ξερω...
εχω μεσα στην οικογενεια μου
μαλακα
εισαι ανεκδοτοΤι ξέρεις ρε αναγνωρισμένε μαλάκα ;;;;;
Κόψαν τον αδελφό σου σε στρατιωτική ιατρική σε μάθημα ;;;;
Μόνο αν δεν ήξερε ανάγνωση !
Σε μαθήματα που κόβουν το 98% των πολιτών (π.χ. βιοχημεία, φυσιολογία)
από τους στρατιωτικούς περνάει το 95% ΣΤΟΚΕ.
Άσε που μέχρι πρόσφατα έμπαιναν στην ιατρική , με 13/20 , επειδή ο μπαμπάς ήταν ανθυπασπιστής .....
ή είχαν 3 αδέλφια ........
εισαι ανεκδοτο
τριβλακα ξερολα λαλακηΕίσαι βλάκας και δεν έχεις να πεις τίποτε.
Αυτά που λέω δεν αντικρούονται .
Είναι γεγονότα.
Όσοι είναι στο κατάλληλο πόστο , τα ξέρουν !!!!!
Τον αδελφό σου αν τον κόβουν , λογικό , αφού είναι βλάκας σαν εσένα.
Ούτε νοσηλευτική δεν θα έπρεπε να είναι !!!!!!
τριβλακα ξερολα λαλακη
η βαθμολογηση των πολιτων και των στρατιωτικων ειναι ακριβως η ιδια
δεν υπαρχει πριμοδοτηση ουτε 1%
οι στρατιωτικοι περνανε τα μαθηματα σε πολυ μεγαλυτερους αριθμους απο τους αντιστοιχους πολιτες φοιτητες επειδη:
1) δεν κανουν φοιτητικη ζωη και ρεκλα οπως οι αλλοι αλλα ζουν ουσιαστικα σαν νεοσυλλεκτοι
2) εχουν υποχρεωτικο διαβασμα βασει του προγραμματος της σχολης στο αναγνωστηριο οπου θες δε θες θα διαβασεις
Και ΚΥΡΙΩΣ
3) δεν εχουν τη δυνατοτητα οπως οι πολιτες να ξαναδωσουν 10 και 20 φορες φορες το καθε μαθημα αλλα με βαση τον οργανισμο της ΣΣΑΣ εαν κοπουν καποιες φορες στο ιδιο μαθημα η εαν δεν εχουν περασει ορισμενο αριθμο μαθηματων, αποβαλλονται απο τη σχολη
και επειδη ουτε αυτο δεν ξερεις εμετε με ποδιαΆσε που μέχρι πρόσφατα έμπαιναν στην ιατρική , με 13/20 , επειδή ο μπαμπάς ήταν ανθυπασπιστής .....
ή είχαν 3 αδέλφια ........
σκασε ρε βλακα που δεν εχεις ιδεα και τα λες και με υφος κιολαςΡΕ ΖΩΟΝ ... δεν είπα ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗ ....
πόσο ψεύτες και προβοκάτορες είστε όλοι οι αφισσοκολλητές !!!!
Επειδή υπάρχουν οι καραβανοκανονισμοί
ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΡΓΑ.
Εκεί που ο πολίτης θα έπαιρνε 3/10 , ο καραβανέας παίρνει το 5/10.
Στο "υποχρεωτικό διάβασμα" , το παίζουν ερωτύλοι στις συμφοιτήτριες, που είναι περισσότερες από αυτούς
και λόγω νοοτροπίας, όλες οι καριολίτσες των οικονομικών κτλ του στρατού , κοιτάνε να διπλαρώσουν κανέναν της ιατρικής.
ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ..........
Τέτοια μαλακία μόνο στην ελλάδα παίζει .
και επειδη ουτε αυτο δεν ξερεις εμετε με ποδια
στη ΣΣΑΣ ιατρικη εκτος απο τη γενικη κατηγορια που ειχε βαση 19,3 υπηρχε η ειδικη κατηγορια Α που επαιρνε καμια 15αρια ατομα με κριτηρια πολυτεκνιας και βαση το 18,9 η το 19 και ειδικη κατηγορια Β που επαιρνε 1 ατομο με κριτηριο να ειναι παιδι στρατιωτικου που εχει αποβιωσει εν υπηρεσια η κατι τετοιο με βαση οντως μικρη, 15 η 16 η δεν ξερω κι εγω τι που ηταν 1 ατομο στην ελλαδα καθε χρονια
δεν φτανει που εισαι ασχετος, εχεις και αποψη
για γελια ολα αυταΡΕ ΗΛΙΘΙΕ
ζώον ......
οι ειδικές κατηγορίες παίζαν μόνοι τους !
Δεν υπήρχε βάση !!!
Αν δίναν 10 γιοι καραβανάδων και ο πρώτος έγραφε 13/20, ΕΜΠΑΙΝΕ ΙΑΤΡΙΚΗ .
Ξέρω άτομο που είχε μπει με 12/20 φυσική και 15/20 βιολογία !!!!!!!!
ΟΥΤΕ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
Πολύτεκνοι , ΑΠΛΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ , έμπαιναν με μέσο όρο .... 15 στρατιωτική ιατρική.
ΚΤΗΝΟΣ, ΖΩΟΝ .
ΑΜΟΙΒΑΔΑ.
Τον απαξιωσες τύπεγια γελια ολα αυτα
δεν ισχυει τιποτα