το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
γιατι κακο ειναι;Για τους σημαιοφόρους ;
ΟΤΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ , ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ !!!!!!
γιατι κακο ειναι;Για τους σημαιοφόρους ;
ΟΤΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ , ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ !!!!!!
γιατι κακο ειναι;
Εγω εχω να σχολιασω το εξηςΓια τους σημαιοφόρους ;
Γι αυτό ο τίτλος φέτος, πρέπει να πάει σε ΝΔκράτη !!!!
Και ποιός είναι πιο άξιος Μαλάκας από το barock ;
κορυφαιοι ο μπαμπας και η μαμα του τεμπελχανα ελληνα μαθητη που πανε στο σχολειο να κανουν μανουρα γιατι σηκωνει ο αλλοδαπος τη σημαια αντι να κοψουν 2 σφαλιαρες στο μαλακισμενο τους να στρωθει να διαβασει παραπανωΕγω εχω να σχολιασω το εξης
Ειναι ντροπη για τα ελληνακια της ταξης να ειναι πρώτος καποιος αλλοδαπος
Αντι να σου φταιει ο αλλοδαπος που βγηκε πρωτος στην ταξη, να αναρωτηθεις για ποιον λογο το τεμπελχανακι ελληνακι αποδεχθηκε να το ξεπερασει καποιος ξενος
Εγω εχω να σχολιασω το εξης
Αντι να σου φταιει ο αλλοδαπος που βγηκε πρωτος στην ταξη, να αναρωτηθεις για ποιον λογο το τεμπελχανακι ελληνακι αποδεχθηκε να το ξεπερασει καποιος ξενος
εχεις κανει καποια αξιοπιστη στατιστικη μελετη που επιβεβαιωνει τον ισχυρισμο αυτον η προκειται για τις γνωστες λαλακειες απο τη στομαχα σου;Με ίδιες επιδόσεις, ο ξένος παίρνει +20% βαθμολογία.
Το λένε και οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί .
Σωστοςςςςςςςςςκορυφαιοι ο μπαμπας και η μαμα του τεμπελχανα ελληνα μαθητη που πανε στο σχολειο να κανουν μανουρα γιατι σηκωνει ο αλλοδαπος τη σημαια αντι να κοψουν 2 σφαλιαρες στο μαλακισμενο τους να στρωθει να διαβασει παραπανω
Πιστευω ο Μπούφος έρχεται πρώτος ! Στα άλλα θέματα που γράφει είναι μια αποτυχία σκέτη!Κι εσύ είσαι εξαιρετικό άτι , αλλά επειδή γράφεις και για άλλα θέματα και όχι μόνο προπαγάνδα υπέρ της ΝΔ,
έρχεσαι 2ος μετά το γίγαντα της Μαλακίας, Barock
Δεν πιστευω τιποταΜε ίδιες επιδόσεις, ο ξένος παίρνει +20% βαθμολογία.
Το λένε και οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί .
Σε αυτή τη ρημάδα χώρα, υπάρχει ρατσισμός ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ και υπέρ των ξένων .
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.
εχεις κανει καποια αξιοπιστη στατιστικη μελετη που επιβεβαιωνει τον ισχυρισμο αυτον η προκειται για τις γνωστες λαλακειες απο τη στομαχα σου;
μηδεν προσωπικοτητα, μηδεν χιουμορ, μηδεν ενδιαφερον, μηδεν ολαΠιστευω ο Μπούφος έρχεται πρώτος ! Στα άλλα θέματα που γράφει είναι μια αποτυχία σκέτη!
Η προσωποποίηση της αποτυχίας και της μιζέριας!
Χειρότερος και από τον Sad_Man!
1 χρόνο Ρόδο και δεν γάμησε! Ο Σαντ μαν το ψάχνει κάπως, δεν το παρατάει το παιχνίδι τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο!
Ο μπούφος το έχει πάρει απόφαση πως γυναίκα μόνο σε μπουρδέλα θα βλέπει! Και επειδή πιο πριν μπορεί να είχαν τα χύσια ενός πάκι δεν έχει πρόβλημα με αυτούς ακόμα και στο να σηκώνουν την Ελληνική σημαία.. Μιλάμε για το υπέρτατο ναυάγιο !
Τελικά πέρσι ο κόσμος του Μπου είχε πολύ ορθή κρίση βγάζοντας πρώτο το Βανάκια, δεύτερο το μπούφο και τρίτο τον βαν πουστεν!
Στο πανεπιστήμιο μου είχαμε έναν Αλλοδαπό μουσουλμάνο που οι καθηγητές τον είχαν σαν το ιερό δισκοπότηρο του τμήματος! Ο τύπος ήταν πολύ μαλάκας ασέβαστος και ξερόλας και διέκοπτε συνεχώς το μάθημα με ηλίθιες ερωτήσεις!Εγω εχω να σχολιασω το εξης
ο τσεναι πηγε με υποτροφια στην ιατρικη σχολη του boston university στις ηπαΟ τσεναι πατωσε στος πανελληνιες
Το ιδιο και οι αραπαδες που τους εδωσαν την σημαια
Εδώ σε αυτό το νήμα πληρώνονται όλα Παικταρά μουμηδεν προσωπικοτητα, μηδεν χιουμορ, μηδεν ενδιαφερον, μηδεν ολα
μονο ανουσια ποστ στο νημα του μιστερ μαλακα για τη σπουδαιοτητα του διαγωνισμου και το τι θα γινει στην ψηφοφορια
ισως το πιο αδιαφορο νικ του φορουμ
ασκοπη σπαταλη bytes
ο τσεναι πηγε με υποτροφια στην ιατρικη σχολη του boston university στις ηπα
βλακα
να διαβασεις περισσοτερο για να πεις εσυ τον ορκο ουτε λογος...Ευτυχώς εγώ πήρα πιο νωρίς το πτυχίο γιατί δεν θα δεχόμουν να ορκιστώ από μουσουλμάνο εκφωνητή του όρκου!
ο τσεναι πηγε με υποτροφια στην ιατρικη σχολη του boston university στις ηπα
βλακα
να διαβασεις περισσοτερο για να πεις εσυ τον ορκο ουτε λογος...