Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 225K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Η διαφορά μας είναι ότι ΟΥΤΕ οι άντρες ΟΥΤΕ οι γυναίκες σε γουστάρουν και στη θέση σου άλλος θα είχε βρει απλά το πιο ψηλό κτίριο προ πολλού..

ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΖΗΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ  :cum:

[size=50pt]ΠΟΤΕ ΣΟΥ,ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΓΑΜΗΤΟΣ [/size]

Τωρα που λες ποιο ψηλο κτηριο, εκεινος ο πυργος στον πειραια εχει εισοδο να παει κανεις μεχρι την ταρατσα?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Η διαφορά μας είναι ότι ΟΥΤΕ οι άντρες ΟΥΤΕ οι γυναίκες σε γουστάρουν και στη θέση σου άλλος θα είχε βρει απλά το πιο ψηλό κτίριο προ πολλού..

ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΖΗΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ  :cum:
εντωμεταξυ φαινεται οτι ειναι ιδιον των καραβλαχων παρακατιανων να φλεξαρουν συνηθισμενα πραγματα σαν κατι εξαιρετικο

ο τηγανοκεφαλος παμφτωχος ακαποειρα με τον κινητο των 90 ευρω, μας ειχε ποσταρει κατι κουλουρακια απο business class αεροπλανου για να μας δειξει οτι κανει τη μεγαλη ζωη

τουτος εδω ο αρχιμαλακας, βαλκανιος φουκαρας ονομα και πραμα, μας εχει ποσταρει τουλαχιστον 50 φορες τη σουπα και το παγωτο μηχανης απο την τσεχια για να μας δειξει οτι πηγε κι αυτος καπου και ειδε κοσμο

10 γιγα φωτο εχουμε στους σκληρους απο τη μιση ευρωπη και τη μιση αμερικη
μια φωτο δε βαλαμε

ο βαλκανιος φουκαρας θα μας δειχνει τη σουπα μεχρι το 2050 να τον χειροκροτησουμε που απο το χωριο του που εξυνε τις φτερνες με μιστρι εγινε ωνασσης και τρωει σουπες σε εστιατορια

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Εκτος δημοσιου ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ

Ξεπλυνε τα πακοχυσια με χλωρινη πριν μας πιασεις στο στομα σου ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ
εισαι αποτυχημενος εργασιακα
δεν ειναι ντροπη

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
ειδικα εσενα που απο πανελληνιες καταφερες να περασεις με τενεκεδες λαδι υπαξιωματικων και σε γαμουσανε στο στρατο και οι απο κατω και οι απο πανω, σκιζονται οι πολυεθνικες ποια θα σε παρει

στην αφρικη ησουνα ρε ρεζιλα μεχρι περσι και μετεφερες αραπηδες και κοφινια με κοτες

Μάλλον δεν ήταν πουστράκι δαπίτης σαν και του λόγου σου,ώστε να τον βυσματώσουν μετά..

Για κάτι ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ σαν εσένα έφυγα για το εξωτερικό.

Γιατί εσύ σε ένα αξιοκρατικό περιβάλλον θα ήσουν ότι και εδώ μέσα, ΕΝΑΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑΥΑΓΙΟ

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
ο βαλκανιος φουκαρας θα μας δειχνει τη σουπα μεχρι το 2050 να τον χειροκροτησουμε που απο το χωριο του που εξυνε τις φτερνες με μιστρι εγινε ωνασσης και τρωει σουπες σε εστιατορια

Έλα που κοιτάς τι σουπα...

Το ίδιο φίνο γκομενάκι σε διάφορες περιστάσεις που εσύ ούτε στα όνειρά σου δεν θα δεις :cum:

ΑΓΑΜΗΤΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ BOU ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Έλα που κοιτάς τι σουπα...

Το ίδιο φίνο γκομενάκι σε διάφορες περιστάσεις που εσύ ούτε στα όνειρά σου δεν θα δεις :cum:

ΑΓΑΜΗΤΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ BOU ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ :2funny:
ποιο φινο γκομενακι βρε στερημενε μαλακα;

στη φωτο απο πισω που φαινεται απο μακρια σαν μπογος ειναι

σωματοτυπος μηδεν

αλλα υπηρχε περιπτωση γκομενα καλη να ερθει μαζι σου ακομα και για commute?

ουτε καν

εντωμεταξυ 2 χρονια τωρα μας βαζεις τις ιδιες φωτο απο την ιδια γκομενα

που σημαινει οτι 40 χρονων μαλακας δεν εχεις αλλη φωτο να βαλεις, 1 γκομενα ολη κι ολη (ψιλομπουρουχα) κι αυτη σε 1 φαση ολη κιολη γιατι μαλλον δεν την ξαναειδες

φανταζομαι θα τις εχεις κορνιζαρει τις φωτο αυτες σπιτι σου γιατι μουνι θα βλεπεις μονο σε βαφτισια

τον σταυρο σου κανεις πως ηρθε κι αυτη να την κερασεις σουπα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
ποιο φινο γκομενακι βρε στερημενε μαλακα;

στη φωτο απο πισω που φαινεται απο μακρια σαν μπογος ειναι

σωματοτυπος μηδεν

αλλα υπηρχε περιπτωση γκομενα καλη να ερθει μαζι σου ακομα και για commute?

ουτε καν

εντωμεταξυ 2 χρονια τωρα μας βαζεις τις ιδιες φωτο απο την ιδια γκομενα

που σημαινει οτι 40 χρονων μαλακας δεν εχεις αλλη φωτο να βαλεις, 1 γκομενα ολη κι ολη (ψιλομπουρουχα) κι αυτη σε 1 φαση ολη κιολη γιατι μαλλον δεν την ξαναειδες

φανταζομαι θα τις εχεις κορνιζαρει τις φωτο αυτες σπιτι σου γιατι μουνι θα βλεπεις μονο σε βαφτισια

τον σταυρο σου κανεις πως ηρθε κι αυτη να την κερασεις σουπα

:2funny: :2funny: :2funny:

Τον σταυρό σου να κάνεις εσύ που έχεις ΜΗΔΕΝ ΑΥΤΟΟΓΝΩΣΙΑ και δεν έχεις πάει να γκρεμοτσακιστείς ακόμη γαμημένο κομματόσκυλο

Δεν βρεχει ρε μαλακιστηρι, η πλειοψηφία του BOU σε φτύνει και θα το δεις και φέτος αυτό :2on1:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

Τον σταυρό σου να κάνεις εσύ που έχεις ΜΗΔΕΝ ΑΥΤΟΟΓΝΩΣΙΑ και δεν έχεις πάει να γκρεμοτσακιστείς ακόμη γαμημένο κομματόσκυλο

Δεν βρεχει ρε μαλακιστηρι, η πλειοψηφία του BOU σε φτύνει και θα το δεις και φέτος αυτό :2on1:
κι εγω σου λεω οτι σε 5 χρονια θα ποσταρεις την ιδια φωτο της ιδιας γκομενας απο την ιδια εξοδο με την ιδια σουπα, απλα γιατι καποια καπου καποτε δεχτηκε να βγει μαζι σου να την κερασεις (αμφιβαλω εξαιρετικα εαν γαμησες και δεν ειναι τιποτα συναδελφος η φιλη) γιατι ποτε πριν και ποτε μετα δεν ειχες την ευκαιρια να βγεις με γυναικα και φυσικα δεν εχεις αλλη φωτο

καποιος που γαμαει αβερτα μουνια και δεν εχει προβλημα να ανεβασει φωτο, ανεβαζει καθε λιγο και λιγακι διαφορετικα μουνια σε διαφορετικες φασεις
δεν ανεβαζει τη φωτο με τη σουπα 2 χρονια

μαλαξ αγαμητε

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
κι εγω σου λεω οτι σε 5 χρονια θα ποσταρεις την ιδια φωτο της ιδιας γκομενας απο την ιδια εξοδο με την ιδια σουπα, απλα γιατι καποια καπου καποτε δεχτηκε να βγει μαζι σου να την κερασεις (αμφιβαλω εξαιρετικα εαν γαμησες και δεν ειναι τιποτα συναδελφος η φιλη) γιατι ποτε πριν και ποτε μετα δεν ειχες την ευκαιρια να βγεις με γυναικα και φυσικα δεν εχεις αλλη φωτο

καποιος που γαμαει αβερτα μουνια και δεν εχει προβλημα να ανεβασει φωτο, ανεβαζει καθε λιγο και λιγακι διαφορετικα μουνια σε διαφορετικες φασεις
δεν ανεβαζει τη φωτο με τη σουπα 2 χρονια

μαλαξ αγαμητε

Για το τι λες εσύ, έχουν αποφανθεί τα παιδιά εδώ μέσα προ πολλού.
Λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ .&-

Σου έχω postάρει τη συγκεκριμένη ξανά,γιατί ξέρω πως αν γράψω trdelnik στην αναζήτηση

θα μου τη βγάλει αμέσως και θα σε βουλώσω. :2on1:

Εσύ ρε μουνί δε θα έψαχνες για την πάρτυ μου και θα με ξεμπρόστιαζες δήθεν; :2funny:

Τι έγινε, έπεσες μήπως και σε άλλες γκόμενες που έχω postάρει,καμιά 500αριά match Τinder Αγία Πετρούπολη,casting Πράγα και είπες καλύτερα να αράξεις στα κυβικά σου μην σου σκίσω τα βάρδουλα; :2funny:

Σε ποιον πας να την βγεις ρε ταμτάκο; :2funny:

Και έλα να βάλουμε διαβατήριο να δεις ύψος, χρώμα ματιών,να σου βάλω και μια φωτό με την λευκότατη καραπουτσακλάρα μου να δούμε ποιος είναι μαυριδερός γύφτος ΑΡΧΙΝΑΥΑΓΙΟ :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Για το τι λες εσύ, έχουν αποφανθεί τα παιδιά εδώ μέσα προ πολλού.
Λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ .&-

Σου έχω postάρει τη συγκεκριμένη ξανά,γιατί ξέρω πως αν γράψω trdelnik στην αναζήτηση

θα μου τη βγάλει αμέσως και θα σε βουλώσω. :2on1:

Εσύ ρε μουνί δε θα έψαχνες για την πάρτυ μου και θα με ξεμπρόστιαζες δήθεν; :2funny:

Τι έγινε, έπεσες μήπως και σε άλλες γκόμενες που έχω postάρει,καμιά 500αριά match Τinder Αγία Πετρούπολη,casting Πράγα και είπες καλύτερα να αράξεις στα κυβικά σου μην σου σκίσω τα βάρδουλα; :2funny:

Σε ποιον πας να την βγεις ρε ταμτάκο; :2funny:

Και έλα να βάλουμε διαβατήριο να δεις ύψος, χρώμα ματιών,να σου βάλω και μια φωτό με την λευκότατη καραπουτσακλάρα μου να δούμε ποιος είναι μαυριδερός γύφτος ΑΡΧΙΝΑΥΑΓΙΟ :2funny:
γυφτοφερνεις
ειναι γνωστο
και εισαι μαγουλακιας με γυαλακια

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
γυφτοφερνεις
ειναι γνωστο
και εισαι μαγουλακιας με γυαλακια

Το μόνο γνωστό είναι ότι είσαι ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ

Τίποτα από τα τρία που έγραψες δεν ισχύει :2funny:

Έχεις φωτό μου;
Ανέβασέ την ΤΩΡΑ μωρή αδέρφω σου δίνω την άδεια μου.

Κοροϊδεψες τον ακαποέιρα για το ύψος του;

Ψήσου στα επόμενα 10 λεπτά να ανεβάσουμε διαβατήρια και να φαίνεται μόνο το ύψος να δω αν μου φτάνεις μέχρι τα αρχίδια μωρή αδέρφω

ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΑΡΑΞΕ ΣΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΣΟΥ  :2on1:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Το μόνο γνωστό είναι ότι είσαι ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ

Τίποτα από τα τρία που έγραψες δεν ισχύει :2funny:

Έχεις φωτό μου;
Ανέβασέ την ΤΩΡΑ μωρή αδέρφω σου δίνω την άδεια μου.

Κοροϊδεψες τον ακαποέιρα για το ύψος του;

Ψήσου στα επόμενα 10 λεπτά να ανεβάσουμε διαβατήρια και να φαίνεται μόνο το ύψος να δω αν μου φτάνεις μέχρι τα αρχίδια μωρή αδέρφω

ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΑΡΑΞΕ ΣΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΣΟΥ  :2on1:
και τα γυαλακια σου ακουμπανε πανω στα μαγουλακια που ειναι φουσκωτα

σαν το ανθρωπακι της μισελεν με γυαλια ειναι η κεφαλα σου κακομοιρη

μου το παιζεις και μοιραιος

βλακεντιε

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

βλακεντιε

Τι έγινε;
Έκλασες μέντες ΠΟΥΣΤΡΑΚΟ;

ΑΝΕΒΑΣΕ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ

Τι έγινε;
Δεν καταδέχεσαι να αφήσεις μόνο το πεδίο του ύψους ακάλυπτο στο διαβατήριό σου που μας το παίζεις ΓΑΜΑΩ εδώ μέσα;

Έλα μωρή ΠΟΥΣΤΡΑ να τα ανεβάσουμε στα επόμενα 10 λεπτά, να δω ΜΕ ΦΤΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

βλακεντιε

πως και δεν σχολιασες την τελευταια φωτο?
δεν θα πεις οτι ειναι ξαδερφη μου αυτη που τραβαει φωτο?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

Τι έγινε;
Έκλασες μέντες ΠΟΥΣΤΡΑΚΟ;

ΑΝΕΒΑΣΕ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ

Τι έγινε;
Δεν καταδέχεσαι να αφήσεις μόνο το πεδίο του ύψους ακάλυπτο στο διαβατήριό σου που μας το παίζεις ΓΑΜΑΩ εδώ μέσα;

Έλα μωρή ΠΟΥΣΤΡΑ να τα ανεβάσουμε στα επόμενα 10 λεπτά, να δω ΜΕ ΦΤΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ;
βαλε μας πρωτα μια φωτο με αλλη γκομενα ρε κακομοιρη μαγουλακια που δεν σε πλησιαζει θηλυκο στα 10 μετρα

που εβαλες φωτο παραθυρο με ανακλιση για να μας αποδειξεις οτι κοιμασαι μαζι με γερμανιδα επειδη οι γερμανιδες κοιμουνται το βραδυ με ανοιχτο παραθυρο

στερημενε

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
βαλε μας πρωτα μια φωτο με αλλη γκομενα ρε κακομοιρη μαγουλακια που δεν σε πλησιαζει θηλυκο στα 10 μετρα

που εβαλες φωτο παραθυρο με ανακλιση για να μας αποδειξεις οτι κοιμασαι μαζι με γερμανιδα επειδη οι γερμανιδες κοιμουνται το βραδυ με ανοιχτο παραθυρο

στερημενε

ολες ιδιες τις βλεπεις ναυαγιο

τα ιδια ελεγες και για εμενα

η ειναι στραβος ο γυαλος
η εχεις αργησει πολυ να βρεις καποιο ψηλο κτιριο

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ολες ιδιες τις βλεπεις ναυαγιο

τα ιδια ελεγες και για εμενα

η ειναι στραβος ο γυαλος
η εχεις αργησει πολυ να βρεις καποιο ψηλο κτιριο
καλα εσυ που εισαι 1 μετρο κι ενα μιλκο 67 κιλα με μπυροκοιλι εισαι πουτσομεζες μεγαλος για καθε γκομενακι

δεν πας να γινεις καλογερος ρε μαλακισμενο μπασμενο που το παιζεις και μανθος φουστανος;

δειγμα απο αντρα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

στερημενε

Μέχρι το Μόναχο μύρισε μεθάνιο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ :2funny:

Τι έγινε;
Bαράς τα κουδούνια νυχτιάτικα μπας και σου δώσει κανάς ψηλέας γείτονας το διαβατήριό του;

ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΉΤΗΣΑ ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΡΑ;

α)Ανέβασε ΤΩΡΑ φωτό μου
β)Τα ύψος στα διαβατήριά μας

ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΔΕΡΦΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Μέχρι το Μόναχο μύρισε μεθάνιο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ :2funny:

Τι έγινε;
Bαράς τα κουδούνια νυχτιάτικα μπας και σου δώσει κανάς ψηλέας γείτονας το διαβατήριό του;

ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΉΤΗΣΑ ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΡΑ;

α)Ανέβασε ΤΩΡΑ φωτό μου
β)Τα ύψος στα διαβατήριά μας

ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΔΕΡΦΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ :2funny:
η μονη φωτο που αξιζε να σου ανεβασω ηταν εκεινη με το μισθο που εκανες mumbling 3 μερες

η επομενη φωτο που θα ανεβασω θα ειναι τα μαγουλα σου

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
43K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom