Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 823
- Πόντοι
- 146
Φερέφωνο και πουτανάκι του βανάκια και εσύ? Άντε κάντε ένα τρενάκι όλοι σας μαζί!Ο Πουσι Βαγκον μου εστειλε πμ προ ολιγου, σημερα στις 19.50 ζητωντας μου να γραψω οτι <συμφωνει με Πουλι για τους Ροδιτες και εχει την ιδια αποψη εντυπωση . Με παραδειγματα απο το Στρατο.>
Μπαναρισμενος ειναι ακομα ο Βανακιας; Δε μπορει να γραψει;
το πιο αστειο απο ολα ειναι το πως μιλανε
βαζουν -ν παντου σαν τους κυπριους
Το πρόβλημα με τους νησιώτες είναι οτι την έχουν δει μαγκάκια γιατί είναι στο ατιμώρητο στο νησί τους.Οπως και σε κάθε τοπική κοινωνία συμβαίνει.
Βέβαια εκτός νησιού αυτό αλλάζει αρκετά,για αυτό πολλοί τα έχουν με Κρητικούς,Ροδίτες,Κερκυραίους,Κυπραίους κτλ.
Δηλαδή αν ένας Τρικαλινός ή Μακεδών δει τον Κρητίκαρο με τις μουστάκες να πουλάει μαγκιές εκτός νησιού απλά ξεραίνεται στα γέλια.Που μόνο οι Κρητικοί τα κάνουν αυτά δηλαδή,οι άλλοι νησιώτες δεν είναι τόσο βλάκες.
Τώρα να πας Ρόδο ένα χρόνο και να μη γαμήσεις πρέπει να είσαι απλά μαλάκας.Εχει τόσο πολύ μουνί που είναι απλά αδύνατο.Θυμάμαι είχα πάρει ταξί από Φαληράκι το 2000 να γυρίσω Ρόδο και κάτι Αγγλίδες την πέφτανε στον ταξιτζή για να τις μεταφέρει τζάμπα στο ξενοδοχείο και ο ταξιτζής έλεγε no,no καριόλες.Αρνιόταν δηλαδή να τις γαμήσει ο τύπος για να μη χάσει το κόμιστρο.Για τέτοιο χυμαδιό μιλάμε.
Φαληράκι έτσι κι αλλιώς δεν πάνε Ροδίτες για καμάκι οπότε πρέπει να είσαι πολύ χάλιας να μη γαμήσεις.Μιλάμε για νέους πάντα.
Φαληράκι κυρίως έχεις να ανταγωνιστείς ξένους Αγγλους,Αυστριακούς,Ρώσους κτλ.
Αλλά και πόλη της Ρόδου δεν έχεις τόσο ανταγωνισμό.Εχει τόσες πολλές τουρίστριες που ούτε το 5% δεν καμακώνονται από Ελληνες.
Πριν 10 χρόνια που πήγε στρατό ο Μπούφος πόσο λες να ήταν? Πάνω απο 30 δεν ήταν! Τότε χωρίς Τίντερ και μινιμαλισμό το να γαμήσεις ήταν όσο εύκολο ήταν να πας να κάνεις ένα μπάνιο στη θάλασσα! Και ο Μαλάκας έψαχνε τα μπουρδέλα....Το πρόβλημα με τους νησιώτες είναι οτι την έχουν δει μαγκάκια γιατί είναι στο ατιμώρητο στο νησί τους.Οπως και σε κάθε τοπική κοινωνία συμβαίνει.
Βέβαια εκτός νησιού αυτό αλλάζει αρκετά,για αυτό πολλοί τα έχουν με Κρητικούς,Ροδίτες,Κερκυραίους,Κυπραίους κτλ.
Δηλαδή αν ένας Τρικαλινός ή Μακεδών δει τον Κρητίκαρο με τις μουστάκες να πουλάει μαγκιές εκτός νησιού απλά ξεραίνεται στα γέλια.Που μόνο οι Κρητικοί τα κάνουν αυτά δηλαδή,οι άλλοι νησιώτες δεν είναι τόσο βλάκες.
Τώρα να πας Ρόδο ένα χρόνο και να μη γαμήσεις πρέπει να είσαι απλά μαλάκας.Εχει τόσο πολύ μουνί που είναι απλά αδύνατο.Θυμάμαι είχα πάρει ταξί από Φαληράκι το 2000 να γυρίσω Ρόδο και κάτι Αγγλίδες την πέφτανε στον ταξιτζή για να τις μεταφέρει τζάμπα στο ξενοδοχείο και ο ταξιτζής έλεγε no,no καριόλες.Αρνιόταν δηλαδή να τις γαμήσει ο τύπος για να μη χάσει το κόμιστρο.Για τέτοιο χυμαδιό μιλάμε.
Φαληράκι έτσι κι αλλιώς δεν πάνε Ροδίτες για καμάκι οπότε πρέπει να είσαι πολύ χάλιας να μη γαμήσεις.Μιλάμε για νέους πάντα.
Φαληράκι κυρίως έχεις να ανταγωνιστείς ξένους Αγγλους,Αυστριακούς,Ρώσους κτλ.
Πριν 10 χρόνια που πήγε στρατό ο Μπούφος πόσο λες να ήταν? Πάνω απο 30 δεν ήταν! Τότε χωρίς Τίντερ και μινιμαλισμό το να γαμήσεις ήταν όσο εύκολο ήταν να πας να κάνεις ένα μπάνιο στη θάλασσα! Και ο Μαλάκας έψαχνε τα μπουρδέλα....
Εγω ειχα παει το 2011 Ροδο, το Φαληρακι ειχε πεσει γενικα, δεν ηταν οπως παλια. Τωρα δεν ξερω τι γινεται.
Παντως το νησι ειναι παραδεισος για παιχνιδι και με πολυ ωραια ξενοδοχεια σε λογικες τιμες
το πουλι εκανε καταδρομικη στα πουρδελακια της ροδου εκει πανω πανω ψηλα στην παλια ποληΠριν 10 χρόνια που πήγε στρατό ο Μπούφος πόσο λες να ήταν? Πάνω απο 30 δεν ήταν! Τότε χωρίς Τίντερ και μινιμαλισμό το να γαμήσεις ήταν όσο εύκολο ήταν να πας να κάνεις ένα μπάνιο στη θάλασσα! Και ο Μαλάκας έψαχνε τα μπουρδέλα....
Παραλογιζεσαι. Το γνωριζεις; Η δεν εχεις συναισθηση; Ο Βανακιας με παρακαλεσε να γραψω αυτο ακριβως, επειδη φανταζομαι δε μπορει να γραψει μονος του. Τον ρωτησα μαλιστα γιατι δε το γραψει ο ιδιος, και αν ειναι ακομα μπαναρισμενος και δε μπορει να γραψει ο ιδιος. Τα τρενακια, τα κατουρηματα και τα λοιπα, οσοι αναφερονται συνεχεια σε τετοια, συνηθως τα κανουν κι ολας.Φερέφωνο και πουτανάκι του βανάκια και εσύ? Άντε κάντε ένα τρενάκι όλοι σας μαζί!
Όταν το Πτηνό ήταν Φαληράκι στα κλουβιά του Q γινόταν της κολάσεως ,στο Liquid έβλεπες γαμήσια στις γωνίες και στο Aquarius μπροστά κάθε δευτερη ξαπλώστρα έπεφτε και πούτσα!Το 2000 το Φαληράκι γαμούσε κι έδερνε.Θυμάμαι το μυθικό Q club γινόταν του μουνιού το πανηγύρι,τίγκα στις πιωμένες Αγγίδες.Και το άλλο κλαμπ δίπλα με τις γερμανοειδείς.Είχε 3 μεγάλα κλαμπ όταν η πόλη της Ρόδου είχε μόνο ένα κλαμπ το Κολοράντο.Τι να λέμε τώρα?
Τι να λέμε για την παραλία στο Φαληράκι που ήταν όλες ξώβυζες με τις βυζάρες.
Πριν δύο χρόνια που πήγα είχε αλλάξει το σκηνικό πολλές οικογένειες,Ρώσοι κτλ.,σχεδόν καμία ξώβυζη γενικά έχει αλλάξει το στυλ.
Ανταλάξτε και τηλέφωνα να τα λέτε καλύτερα!Παραλογιζεσαι. Το γνωριζεις; Η δεν εχεις συναισθηση; Ο Βανακιας με παρακαλεσε να γραψω αυτο ακριβως, επειδη φανταζομαι δε μπορει να γραψει μονος του. Τον ρωτησα μαλιστα γιατι δε το γραψει ο ιδιος, και αν ειναι ακομα μπαναρισμενος και δε μπορει να γραψει ο ιδιος. Τα τρενακια, τα κατουρηματα και τα λοιπα, οσοι αναφερονται συνεχεια σε τετοια, συνηθως τα κανουν κι ολας.
Και με σενα εχω ανταλλαξει παλιοτερα πμ. Μηπως ειναι μεμπτο αυτο; Και να μαθεις να σεβεσαι. Αν δε θες να ακουσεις τα ιδια.Ανταλάξτε και τηλέφωνα να τα λέτε καλύτερα!
το φαληρακι ηταν παρακμιακη φασηΌταν το Πτηνό ήταν Φαληράκι στα κλουβιά του Q γινόταν της κολάσεως ,στο Liquid έβλεπες γαμήσια στις γωνίες και στο Aquarius μπροστά κάθε δευτερη ξαπλώστρα έπεφτε και πούτσα!
Το μεσημέρι στη παραλία έπεζες τη πετσέτα πάζλ ανάμεσα στις ξώβιζες!
Και ο Μπόυφος τότε ψαχνώταν στα μπουρδέλα με τη Τζένη Χειλουδάκη πεντάχοντρη στα τελευταία της μεροκάματα και τις γιαγιάδες του 40ευρου! Γι αυτό του έχει μείνει τραυματική η παραμονή του στο νησί...
Τι να σεβαστώ? Τη συνομιλία σου με τον Βανάκια? Όσο και να θέλω δεν μπορώ!Και με σενα εχω ανταλλαξει παλιοτερα πμ. Μηπως ειναι μεμπτο αυτο; Και να μαθεις να σεβεσαι. Αν δε θες να ακουσεις τα ιδια.
Αυτό φτάνει και τα λέει όλα!!!το πουλι εψαχνε παντα το σωστο, προστυχο και τιμιο γαμησι στα πουρδελακια της παλιας πολης
Και με ενα γενικολογο σχολιο που μου ζητησε να μεταφερω ο Βανακιας για τους Ροδιτες, προσεχοντας παντα να μη περιεχει προσωπικες προσβολες προς καποιον, οπως πολυ καλα γνωριζεις δε συνηθιζω, πηρες το δικαιωμα να αρχισεις τις υβρεις; Οσο για το με ποιον μιλαω, με ποιον ανταλλασω αποψεις, επιχειρηματα, με ολους, οπως πολυ καλα επισης γνωριζεις. Τα μετωπα, τις κλικες, τα μπλοκ, τα αφηνω για αλλους. Δε με ενδιαφερουν.Τι να σεβαστώ? Τη συνομιλία σου με τον Βανάκια? Όσο και να θέλω δεν μπορώ!
Σε αφήνω να τα λες με τον δυο φορές αρχιμαλάκα του Σάιτ και ίσως και τρίτη!
στον αεγεανεργ πες ταΓενικά πολλοί τα έπαιρναν με τους Ροδίτες.Θυμάμαι είχα γνωρίσει έναν κρητικό φωτογράφο μου λέει,τι μαλάκες είναι ρε συ αυτοί οι Ροδίτες.Γιατί του λέω?
Να τώρα στο Q club ζήτησα από το μπάρμαν να ρίξει χαπάκι στο ποτό της γκόμενας να τη γαμήσω και αυτός έκανε τον ανήξερο.
-Οχι ρε συ του λέω.
-Ρε οι άνθρωποι εδώ μου λέει είναι μαλάκες.Δε γαμάνε τίποτα.Ελα Χερσόνησσο να δεις τι γίνεται.Ολες πηδιούνται με Ελληνες.Εδώ τις γκόμενες τις γαμάνε οι ξένοι,ρε το καταλαβαίνεις?Είναι δυνατόν να έρχονται οι τουρίστριες σε ελληνικό νησί και να τις γαμάνε οι ξένοι?
Καλύτερα να πάμε στριπτιζάδικο Φαληράκι.Δε γαμάς τίποτα εδώ πέρα,οι ντόπιοι είναι μαλάκες.