jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Ο μέντορας σου ο βανακιας είναι τόσο μαλάκας που μπορεί να το πάτησε και κλώνος του!
Α ρε ντουντουκα σε αφησε το αφεντικο σου ο επιτιμος μονον να βολοδερνεις
Ο μέντορας σου ο βανακιας είναι τόσο μαλάκας που μπορεί να το πάτησε και κλώνος του!
Που είσαι μωρη γκαβλα ..πες της καινούργιες ερωτικές καλοκαιρινές ιστορίες σου.. επίσης εσύ δεν κάνεις για καφέ αλλά για σόλο καριέρα ..στο καφέ θα χαραμίζεσε!τι επιχειρηση εχεις? Εγω σκεφτομαι να ανοιξω ενα καφε.
Α ρε ντουντουκα σε αφησε το αφεντικο σου ο επιτιμος μονον να βολοδερνεις
Γιαννάκη, μη μπερδεύεσαι, αν έχεις μάθει εσυ να γλύφεις κώλους δεν είναι όλος ο κόσμος έτσι.
γιαυτο πρεπει το κρατος να μεριμνα για την υγιη σεξουαλικη ζωη των ανδρων
τι επιχειρηση εχεις? Εγω σκεφτομαι να ανοιξω ενα καφε.
Αν σας περισσεύει καμιά ψήφος....
Γιατί ρε ; Παλιότερα δεν υπήρχαν αυτά ;;;;
Το 2001-2002 , από τις αγγελίες του cosmopolitan , παίζει να είχα βγει σε μια βδομάδα και με 40 γκόμενες, στην ίδια καφετέρια για καφέ.
Υπήρξε απόγευμα στο envy στην κηφισιά, που ήμουν από τις 16.00 ως τις 21.00 και κάθε 45 λεπτά ερχόταν άλλη.
Είχαν πάθει πλάκα οι σερβιτόροι .
Λες και εμείς παίζαμε το 1960 ....
(και το 1930 υπήρχαν πουτανιάρηδες, γαμιάδες, μαλάκες, κλαψομούνηδες ΑΠΟ ΟΛΑ ).
για τον επιτιμο 16 απο μενα
μεγαλυτερους μια 15αετια πιστεψε με πανε
τι θες να σ πω δηλαδη
τ καλοκαιρι γνωρισα δυο με την μια π εγραψα στο λοχαν ηταν 23 μου ειπε τα φτιαχνει με μεγαλυτερους και μ ειπε πως εχει κανει και παρτουζα στη μυκονο με δυο ηλικιας εκει 32-35
η αλλη ηταν 19
μην επιμενεις σ λεω
Ρε λέτε να είναι ο Λακης33;;;![]()
Ρε μλκ ακόμα αμφιβάλεις και με αμφισβητείς;
Ρώτα τον για το σκηνικό στο Πούντα στην Πάρο να δεις που θα βγάλει αφρούς.
Δεν έχει πει τίποτα για το οδοντιατρείο, λείπουν τα χεσίματα σε τάφους, δεν γράφει για όπλα και καραμπίνες ...
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!!!
[size=20pt]Ψηφιστε
Ψηφιστε τον MR MALAKA 2017 - 2018
Ψηφιστε τον αρχιτης καρδιας σας
ΨΗΦΙΣΤΕ pussy wagon ή βανάκια [/size]
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13
κατι καλο ετοιμαζεται απο την συμμαχια μας σημερα
ομερτα ςςςςς.....
τα σκυλια που τα εφτιαξαν στα εργαστηρια ειναι λαθος της φυσης
τα σκυλια που τα φτιαξανε με το ζορι ειναι εγκλημα
τις ρατσες στα εργαστηρια ειναι λαθος
αφηστε την εξελιξη να κανει τη δουλεια της με τη σοφια που εχει και σταματηστε να επεμβαινεται στη φυση
τραγικο να υπαρχουν ανθρωποι που το παιζουν φιλοζωοι
οταν ακους φιλοζωος να ανασκουμπονεσαι κατα μεγαλο ποσοστο προκειται για προβληματικα ατομα
ατομα που εχουν μεσα σε διαμερισμα σκυλι μεγαλυτερο απο πατσαβουρι ειναι το ιδιο
κανονικα δεν θα πρεπει να επιτρεπεται μεγαλοσωμο σκυλι να παταει πλακακι και μαρμαρο
μιλαμε για τα αυτονοητα τωρα ετσι
δεν γινεται γερμανικο ποιμενικο να αραζει σε βελουδινο καναπε και να περπαταει σε παρκε σε πολυκατοικια της αθηνας
αν καποιοι θελουν σκυλια επειδη δεν τα εχουν καλα με τον εαυτο τους να κοιταξουν να τα βρουν με τον εαυτο τους πρωτα
αυτες ειναι καποιες αποψεις που εχω για το θεμα σκυλιων
στο χωριο σας που εχετε προβατα ζωα και κοτετσια παρτε και 30 σκυλους αν θελετε
στη πολη απλα ειναι εγκλημα
Γιατι ζητας ελεγχο πιστοποιησης γνησιοτητας; Τοσο πολυ δε το πιστευεις;Συμβαίνει πρώτη φορά να συμφωνώ με ποστ του βανάκια που θεώρησα σωστό να το μεταφέρω εδώ:
Βανάκια τα εγραψες εσύ τα παραπάνω;;;![]()