Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ναι τυπε, για οσους δε θυμουνται μιλαμε για το ναυαγιο λακη33 ή αλλιως ζελικο ή αλλιως ο τυπος που πηγε να πεσει σε γκομενα στο μπιτς μπαρ πουντα στην παρονκαι τα εβαλε με το μπαρμαν γιατι ειδε τη γκομενα και αυτη προτιμησε το μπαρμαν. Μεχρι Υπουργειο Τουρισμου κοντεψε να φτασει ο μαλακοπιτουρας.

Καταλαβαίνεις ότι αυτή είναι σοβαρή καταγγελία τύπε;;;

Αν πράγματι είναι ο Λακης33 θα πρέπει να ενημερωθούν τα μέλη του site και να διορθώσουν την ψήφο τους!!!!!!

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Αυτή είναι πεντάδα μπάσκετ!!Dream Team... Τζορνταν, Πίπεν, Μαλόουν, Μπαρκλευ και Ρομπινσον  μαζί!!!  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Σκέψου τύπε, ανάμεσά μας κυκλοφορούν οι βανάκιας, πικερ, τζωνυ64, βαν νορτεν, σούκερ ...

Πραγματι είναι Dream Team της μαλακίας!!!

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Σκέψου τύπε, ανάμεσά μας κυκλοφορούν οι βανάκιας, πικερ, τζωνυ64, βαν νορτεν, σούκερ ...

Αν η μαλακία ήταν Ολυμπιακό Άθλημα δεν νομίζω να υπήρχε χώρα που θα μπορούσε να κατεβάσει τέτοια ομάδα!
Θα είχαμε καπαρωμένα τα μετάλλια! Μιλάμε για παγκόσμια υπερδύναμη στο Άθλημα!!!!

:orchestra: :orchestra: :orchestra: 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Καταλαβαίνεις ότι αυτή είναι σοβαρή καταγγελία τύπε;;;

Αν πράγματι είναι ο Λακης33 θα πρέπει να ενημερωθούν τα μέλη του site και να διορθώσουν την ψήφο τους!!!!!!

Βασιζομαι στη μονομελη δημοκρατικη και πανταχου παρουσα, αγρυπνη επιτροπη της μπουεφα τυπε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506

Αφηνεις απ εξω ιερα τερατα μαλακιας οπως ο σαν κλωντ βαν πουτς ο λακης ο νικπλατ και ο λαδακης.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τύπε Είσαι σίγουρος πως το τμώρησες το γκομενάκι ή μήπως πρέπει να της είσαι ευγνώμων που δεν σου έκανε κάτι παρόμοιο?---->

Είχα πολλές φορές το ρόλο του "πρώτου τυχαίου" και είναι πολύ υποτιμητικός για τον μαλάκα που την είχε κι ας μην το μάθει ποτέ και συνήθως είναι καλά παιδια!
Το πιο πιθανό είναι να μην τα υπολόγισες σωστά,  πως θα σε κεράτωνε!  Η γκόμενά όμως μαγκάκι,δεν μάσησε και σε έκανε κάτι σαν το παραπάνω βίντεο!
Το ότι το είπες αφελέστατα εδώ μέσα νομίζοντας πως εσύ βγήκες απο πάνω, σου δίνει ώθηση στον διαγωνισμό !
μην παραποιεις τις καταστασεις,δεν τη γουσταρα και περιμενα αυτή να το τελιωσει αυτή δεν με χωριζε ωσπου πηδηθηκε με αλλον και βγηκα εγω από πανω,ουσιαστικα αυτό περιμενα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Δεν έχω τέτοιο σκοπό τύπε. Αλλά να σου γαμάνε την γκόμενα περαστικοί είναι βαρύ.

Με την καντίνα ρίχνεις κάνα γκομενάκι; είναι καλή γκομενοπαγίδα;

Αν ερχόταν η Περιστέρα για τοστ θα της το κέρναγες;
την καντινα την δουλευουν υπαλληλοι εγω είμαι το αφεντικο εγω θελω το 800 το μηνα τα υπολοιπα δικα τους ενώ εσεις οι νδ θα λεγατε 400 μισθο ο καθενας και τα υπολοιπα στη τσεπη σας.

αν ερχοταν η αχτσιογλου εννοείται όλα κερασμενα θα ηταν,η περιστερα και αυτή θα την κερνουσα ενώ αν ερχοταν η φωφη ο κουλης η οποιοσδηποτε νδ η πασοκος θα του επαιρνα και τα 50 λεπτα που εχει ένα μπουκαλακι νερο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
την καντινα την δουλευουν υπαλληλοι εγω είμαι το αφεντικο εγω θελω το 800 το μηνα τα υπολοιπα δικα τους ενώ εσεις οι νδ θα λεγατε 400 μισθο ο καθενας και τα υπολοιπα στη τσεπη σας.
Αυτα να μας τα πεις τύπε οταν θα γινεις αφεντικο

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686

Τι έγινε ρε Στέκα ;
Έβαλες μυαλό ;
Θα πας Αυστραλία , να σωθούν τα παιδιά σου ;

Ή θα ασχολείσαι με το φαιδρό νήμα σου
παρέα με το γκέϋ πιθηκάκι , τη μικρή μπαρού ;  :2funny: :2funny:

CJQE4qcW8AAbZdg.jpg

Η μικρή μπαρού, το κουνιστό πιθηκάκι
τους έχει μαγέψει όλους !  :2funny: :2funny: :2funny:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

αν ερχοταν η αχτσιογλου εννοείται όλα κερασμενα θα ηταν,η περιστερα και αυτή θα την κερνουσα ενώ αν ερχοταν η φωφη ο κουλης η οποιοσδηποτε νδ η πασοκος θα του επαιρνα και τα 50 λεπτα που εχει ένα μπουκαλακι νερο.

τι επιχειρηση εχεις? Εγω σκεφτομαι να ανοιξω ενα καφε.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Τι έγινε ρε Στέκα ;
Έβαλες μυαλό ;
Θα πας Αυστραλία , να σωθούν τα παιδιά σου ;

Ή θα ασχολείσαι με το φαιδρό νήμα σου
παρέα με το γκέϋ πιθηκάκι , τη μικρή μπαρού ;  :2funny: :2funny:

CJQE4qcW8AAbZdg.jpg

Η μικρή μπαρού, το κουνιστό πιθηκάκι
τους έχει μαγέψει όλους !  :2funny: :2funny: :2funny:

τι μου θυμησες..

NINTCHDBPICT0004519481731.jpg

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
περιμενα αυτή να το τελιωσει αυτή δεν με χωριζε ωσπου πηδηθηκε με αλλον και βγηκα εγω από πανω,ουσιαστικα αυτό περιμενα.
Φίλε πραγματικά έχεις θέμα! Λογικό είναι αν θέλει κάποια  να σε χορέψει να το κάνει έτσι! Περιγράφεις το σενάριο του βίντεο που παρέθεσα λίγο πιο εκλεπτυσμένα..
Και το χειρότερο είναι πως νομίζεις πως βγήκες και από πάνω! Για μαλάκα σε έχει όλο της το σόι!
Για τη καντίνα έχει δίκιο ο Άλεξ,  νοικιάρης  είσαι και όχι αφεντικό ..Αν αυτοί που τη δουλεύουν είναι τσακάλια μπορούν να βγάλουν πολύ παραπάνω από 800 ψωροευρώ που σου πετάνε τα μήνα!
Και με αυτά και αυτά τσιμπάς και τα πολύτιμα ψηφάκια σου! 3 σε μια μερα είναι καλά!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
43K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom