Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
εισαι βλαξ με περικεφαλαια..
Μπερδευεσαι απο τον τιτλο του θρεντ κ αγνοεις τους haters που ψηφιζουν αυτον που τους χυνει στην μαπα κ οχι τον μαλακα..
Ασε που αν εφαρμοζοταν η προταση σου,το πολυ να εμεναν 10 μελη να γραφουν τελικα..
Τύπε εσύ πληρώνεις το σκληρό παιχνίδι και τα βίαια μαρκαρίσματα !

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
μπαροκε η καντινα ετοιμάζετε και θα τη δουλεψουν αλλοι εγω παθητικο εισοδημα θα παιρνω και δεν θα φαινομαι πουθενα στα χαρτια ετσι ώστε να δικαιούμαι επιδομα.
Ταυτόχρονα όταν παρω βιζα για αμερικα εννοείται πως θα παω και ο λογαρισμος μου θα γεμιζει και από τη καντινα αλλα και από τα δολαρια.
σας δινω αφορμή να κοροιδεψετε και να χλευασετε
ΟΥΤΕ esta ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ..
ΥΓ ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ IRS,ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΦΑ..

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Πληρωνω???
ΞΕΡΟΧΥΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΧΑΖΟΥΣ ΤΥΠΕ ΜΟΥ..
Παίζεις ακραίο παιχνίδι και ακροβατείς με τις κάρτες! Αλλά επειδή είσαι θεαματικός παίκτης δεν νομίζω να στη βγάλουν κι ας  Έχεις σακατεψει κόσμο!

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Παίζεις ακραίο παιχνίδι και ακροβατείς με τις κάρτες! Αλλά επειδή είσαι θεαματικός παίκτης δεν νομίζω να στη βγάλουν κι ας  Έχεις σακατεψει κόσμο!
τυπε εχω χακεψει το βαρ πριν το εφευρουν..
Vinnie jones στην νιοστη..
Σπληνα-καρωτιδα..
Θυμασαι τον κινγκ ερικ κ την αεροπλανικη του επιθεση στον βλακεντιο πατατακια???
Νεαντερνταλ παιχτη μου..
Δεν επιβιωνεις αλλοιως στην ζουγκλα..

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Θυμασαι τον κινγκ ερικ κ την αεροπλανικη του επιθεση στον βλακεντιο πατατακια???
Απο τους μεγαλύτερους ανυπότακτους των γηπέδων! Ίσως αυτός που το κατάφερε πιο πολύ! Ακόμα και τώρα είναι σωστός σε όσα λέει απο τα λίγα που ακούω!Παίζεις αντάξια μπαλίτσα και θα πας μακριά αλλά τους σύγχρονους αστέρες δεν τους φτάνεις  ---->

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ο μεγάλος παίκτης Χ φέτος είναι ο neymar της μαλακίας το Πουλί! Παίκτης που ξέρει καντάρια :jerking: :jerking: :jerking: αλλά είναι παίκτης ψυχολογίας! Έχει χαλαρώσει πολύ από τον Ιούνιο  και μετά(έχει υιοθετήσει δεξιά ατζέντα) και έχει σβήσει μηχανές! Είμαστε μαζί του στα μη σημαντικά ματσάκια!   :rockon: :rockon: :rockon:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Εσένα τύπε δεν σε έχω ψυχολογίσει καλά! Βγάζεις κάτι απο Ιμπρα όταν έχει νευρα και μετά πετάς και ένα ψαλιδάκι :jerking: απο το κέντρο στο ψαχνό!  :heavymetalbig:
Μεγάλη διοργάνωση βέβαια χωρις Ιμπρα όπως έχει πει και ο ίδιος δεν έχει ενδιαφέρον! Αυτό βλέπει και ο φίλαθλος του μπου που σε τιμάει!!  :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ο μεγάλος παίκτης Χ φέτος είναι ο neymar της μαλακίας το Πουλί! Παίκτης που ξέρει καντάρια :jerking: :jerking: :jerking: αλλά είναι παίκτης ψυχολογίας! Έχει χαλαρώσει πολύ από τον Ιούνιο  και μετά(έχει υιοθετήσει δεξιά ατζέντα) και έχει σβήσει μηχανές! Είμαστε μαζί του στα μη σημαντικά ματσάκια!   :rockon: :rockon: :rockon:

Εδώ σχολιαστή της BUEFA έπρεπε να προσθέσεις ότι ήταν πρώην πικεριστής.... :jerking: :jerking: :jerking:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.855
Πόντοι
5.975
Το πουλί δεν ασπάζεται πλέον τον πικερισμό;  :think:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Υπάρχει περίπτωση να έκανε τέτοια πράματα το πουλί;;;

ειχε ασπαστει τον πικερισμο τυπε :effemine:
ειχε σταθει στον δασκαλο ακομα και οταν εκεινος ποσταρε το βρωμοκωλι του για λεφτα :S

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Αν ψάξετε λίγο τα ποστ του πουλιού θα δείτε πως ήταν πικεριστής.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Απο τους μεγαλύτερους ανυπότακτους των γηπέδων! Ίσως αυτός που το κατάφερε πιο πολύ! Ακόμα και τώρα είναι σωστός σε όσα λέει απο τα λίγα που ακούω!Παίζεις αντάξια μπαλίτσα και θα πας μακριά αλλά τους σύγχρονους αστέρες δεν τους φτάνεις  ---->

γιωργακης δη μπεστ ο νουμερο ουνο..
βασιλιας ερρικος η βελτιωμενη εκδοχη..
ντιεγκο αρμαντο μαραντονα η κρεμ ντε λα κρεμ του κατασκευαστη..
ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ,ΟΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ,ΟΙ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΟΣΟΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ,Ο ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΒΕΛΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Σ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΗ ΠΣΚ ΤΟΥ..
ΤΙ ΝΑ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΕΤΡΟΣΕΞΟΥΑΛ ΓΑΤΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΡΔΗ ΑΡΧΙΔΑΤΗ ΑΛΗΤΡΑ ΤΟΥ ΓΚΕΤΟ???
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ..
ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕ Κ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΚΑΥΛΩΝΕΙ..
ΔΕΝ ΕΣΚΥΨΕ ΠΟΤΕ Κ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ..
ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΑΤΟΦΙΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ..
ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ,ΠΛΗΡΩΣΕ Κ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΣΗ..
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ-ΕΠΑΙΞΕ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ(ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΓΙΟΧΑΝ)ΟΥΤΕ ΣΤ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΙΞΑΝ-ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ..

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Εσένα τύπε δεν σε έχω ψυχολογίσει καλά! Βγάζεις κάτι απο Ιμπρα όταν έχει νευρα και μετά πετάς και ένα ψαλιδάκι :jerking: απο το κέντρο στο ψαχνό!  :heavymetalbig:
Μεγάλη διοργάνωση βέβαια χωρις Ιμπρα όπως έχει πει και ο ίδιος δεν έχει ενδιαφέρον! Αυτό βλέπει και ο φίλαθλος του μπου που σε τιμάει!!  :rockon: :rockon: :rockon:
οπου βγαινει το ξεροκοματο τυπε μου..
Επαρχιακα γαβγαδικα-το κοπη τη πιτα-αναψυκτηρια-θερινα σινεμα-συναυλιες στο ανω πασοκισταν-σαμαλι/πασατεμπο/κοκ-ποτε βουδας,ποτε κουδας-ποτε ιησους κ ιουδας αλλα always καρπαζοτεικερ-χυσοδοχειο-πτυελοδοχειο..

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.001
Πόντοι
5.506
γιωργακης δη μπεστ ο νουμερο ουνο..
βασιλιας ερρικος η βελτιωμενη εκδοχη..
ντιεγκο αρμαντο μαραντονα η κρεμ ντε λα κρεμ του κατασκευαστη..
ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ,ΟΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ,ΟΙ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΟΣΟΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ,Ο ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΒΕΛΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Σ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΗ ΠΣΚ ΤΟΥ..
ΤΙ ΝΑ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΕΤΡΟΣΕΞΟΥΑΛ ΓΑΤΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΡΔΗ ΑΡΧΙΔΑΤΗ ΑΛΗΤΡΑ ΤΟΥ ΓΚΕΤΟ???
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ..
ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕ Κ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΚΑΥΛΩΝΕΙ..
ΔΕΝ ΕΣΚΥΨΕ ΠΟΤΕ Κ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ..
ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΑΤΟΦΙΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ..
ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ,ΠΛΗΡΩΣΕ Κ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΣΗ..
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ-ΕΠΑΙΞΕ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ(ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΓΙΟΧΑΝ)ΟΥΤΕ ΣΤ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΙΞΑΝ-ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ..
τα ηπες ομορφα τα εξηγας ωραια....

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
ειχε ασπαστει τον πικερισμο τυπε :effemine:
ειχε σταθει στον δασκαλο ακομα και οταν εκεινος ποσταρε το βρωμοκωλι του για λεφτα :S
τι εχω χασει ρε σιχαμενε???
ΟΡΚΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ???
το πηγαδι δεν εχει πατο δηλαδη???
Νομιζα οτι τα ειχα δει ολα εδω μεσα..
Μελος του μπου το γυρισε σε εργατρια του σεχ λογω μνημονιων-αφραγκιας δηλαδη???
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΠΙΝΕΔΕΣ..
Πεσμου οτι ψευδεσαι πριν πεσω στο κροκονταιλ..

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
43K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom