Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Η τοπ 10 ποιο είναι? Σαν μέλος πάντως είμαι ενθουσιασμενος, δεν έχω δει σε κανέναν άλλο ελληνικό φόρουμ ούτε σε όλο το κόσμο πιστεύω να γίνεται πρωτάθλημα για τον μεγαλύτερο μαλακά του φόρουμ

Υπαρχει και επιτιμος αρχι  :jerking: προεδρας της μουφα α.ε.

stekas72
Ιδρυτής και Πρόεδρος της BUEFA

:happy: :happy: :happy:

Γνωστος επισης σαν στοκος στουκας  νοθειας αρχινοθειας

:2funny: :2funny:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Τζώνυ σε έχει ζαλίσει η επιτυχία σου;  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ο ΣΥΡΙΖΑ πως κρατήθηκε στο 31% τύπε;

:think: :think: :think:
μου αρεσει που ρωτας κιολας.
κανονικα όχι 31% αλλα 40% επρεπε να ειχε.
αυτό το 31% το κρατησε όπως λες γιατι εφαρμοσε κοινωνικη πολιτικη και η φτωχολογιά εφαγε ψωμακι,αν δεν ριχνατε λασπη εσεις οι νδ με τα συστημικα καναλια οι εκλογες θα ηταν ντέρμπι.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ο ζαν κλωντ πουστραν ειναι ανερχομενος επιχειρηματιας, κατω τα ξερα σας, ζηλευετε ναρεσμου.
μπαροκε η καντινα ετοιμάζετε και θα τη δουλεψουν αλλοι εγω παθητικο εισοδημα θα παιρνω και δεν θα φαινομαι πουθενα στα χαρτια ετσι ώστε να δικαιούμαι επιδομα.
Ταυτόχρονα όταν παρω βιζα για αμερικα εννοείται πως θα παω και ο λογαρισμος μου θα γεμιζει και από τη καντινα αλλα και από τα δολαρια.
σας δινω αφορμή να κοροιδεψετε και να χλευασετε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
μπαροκε η καντινα ετοιμάζετε και θα τη δουλεψουν αλλοι εγω παθητικο εισοδημα θα παιρνω και δεν θα φαινομαι πουθενα στα χαρτια ετσι ώστε να δικαιούμαι επιδομα.
Ταυτόχρονα όταν παρω βιζα για αμερικα εννοείται πως θα παω και ο λογαρισμος μου θα γεμιζει και από τη καντινα αλλα και από τα δολαρια.

Ζαν κλωντ βλακάν, είσαι επιχειρηματικό δαιμόνιο ρε παίκτη, πιστεύω οτι ήδη κολυμπάς στο χρήμα αλλά δε θέλεις να μας το πεις.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.683
Πόντοι
506
αυτό το 31% το κρατησε όπως λες γιατι εφαρμοσε κοινωνικη πολιτικη και η φτωχολογιά εφαγε ψωμακι,αν δεν ριχνατε λασπη εσεις οι νδ με τα συστημικα καναλια οι εκλογες θα ηταν ντέρμπι.
Συστήμικα βέβαια εννοείς ολα τα καναλία πλην της ΕΡΤ η οποία ηταν αμερόληπτη επι τσιπρα, ε?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Σας θυμίζω ότι έχετε μέχρι και 16 ψήφους.
Πολλοί από εσάς δεν γνωρίζετε αυτή την δυνατότητα.
Παρακαλούμε να διαβάστε προσεκτικά την λίστα των παικτών.
Αν έχετε δώσει πχ 4 ψήφους, μπορείτε να πατήσετε ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΨΗΦΟΥ και να ξαναψηφίσετε μέχρι και 16 υποψηφίους.
Στο ειχα πει και αλλη φορα οτι ο διαγωνισμος χρειαζεται μεταρυθμισεις. Δε μπορει πχ να διακρινεται καποιος και να μην εχει ουδεμια συνεπεια, περα απο την απαξιωση των υπολοιπων μελων.Εφερες 20 ψηφους και ανω; Μη γραφεις για 2 εβδομαδες. Εφερες 30; Μη γραφεις για 3 εβδομαδες. Και με περισσοτερες ψηφους αντιστοιχα. Γιατι εδω παρατηρειται να διακρινεται καποιος και να κανει τον ανηξερο μετα. Ειναι βεβαια και θεμα  προσωπικης ευθιξιας του καθενος να αυτοπεριοριστει μετα, εστω για καποιο διαστημα σαν τιμωρια, συνεπεια. Τωρα, τιποτα.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μιλάμε για τον πιο φορμαρισμένο παίκτη του Μήνα !! :rockon: :rockon: :rockon: MVP Αυγούστου :jerking:!!!!

Δεν περιγράφω άλλο!!  :heavymetalbig:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Ρουσφέτια δεν έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ τύπε;

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Αρα θα κάνεις φοροδιαφυγή, το λες ξεκάθαρα.

Χωρίς τους φόρους σου πως θα φάει ψωμάκι η φτωχολογιά τύπε που τόσο ενδιαφέρεσαι;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Αρα θα κάνεις φοροδιαφυγή, το λες ξεκάθαρα.

Χωρίς τους φόρους σου πως θα φάει ψωμάκι η φτωχολογιά τύπε που τόσο ενδιαφέρεσαι;

Δε θα κάνει φοροδιαφυγή απλά θα έχει ΜΑΥΡΑ εισοδήματα και θα συνεχίσει να κλέβει και τα επιδόματα. Κλασσικός συριζοκατσαπλιάς.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Δε θα κάνει φοροδιαφυγή απλά θα έχει ΜΑΥΡΑ εισοδήματα και θα συνεχίσει να κλέβει και τα επιδόματα. Κλασσικός συριζοκατσαπλιάς.

Τόσο θράσος όμως ρε τύπε; και μας κουνάει και το δάκτυλο ο ζαν κλοντ καντιμαν;;;

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Στο ειχα πει και αλλη φορα οτι ο διαγωνισμος χρειαζεται μεταρυθμισεις. Δε μπορει πχ να διακρινεται καποιος και να μην εχει ουδεμια συνεπεια, περα απο την απαξιωση των υπολοιπων μελων.Εφερες 20 ψηφους και ανω; Μη γραφεις για 2 εβδομαδες. Εφερες 30; Μη γραφεις για 3 εβδομαδες. Και με περισσοτερες ψηφους αντιστοιχα. Γιατι εδω παρατηρειται να διακρινεται καποιος και να κανει τον ανηξερο μετα. Ειναι βεβαια και θεμα  προσωπικης ευθιξιας του καθενος να αυτοπεριοριστει μετα, εστω για καποιο διαστημα σαν τιμωρια, συνεπεια. Τωρα, τιποτα.
εισαι βλαξ με περικεφαλαια..
Μπερδευεσαι απο τον τιτλο του θρεντ κ αγνοεις τους haters που ψηφιζουν αυτον που τους χυνει στην μαπα κ οχι τον μαλακα..
Ασε που αν εφαρμοζοταν η προταση σου,το πολυ να εμεναν 10 μελη να γραφουν τελικα..

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Πολύ λίγες ψηφους ο έμπερορ...
Ο εμπέρορ είναι σαν τον τζώνη,  πολύ προβλέψιμος παίκτης!  Καμινάδα και όπου πάει η μπάλα! Του τζώνη όμως του βγαίνουν όλα! Ο εμπέρορ είναι αργός σαν το ριπλέι σε σόου μότιον ...
Αν έχεις καλό μάτι στο άθλημα ο βαν πουστεν είναι παίκτης που σε καθηλώνει με το παιχνίδι του! Δείτε εδώ πως κερδίζονται οι τίτλοι και πως γράφεται η ιστορία ---->

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
43K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom