Αλλο να ψηφιζει καποιος με 10 κλωνους και αλλο με 200 κλωνους...τωρα για ψηφισει καποιος το μονο που εχει να κανει ειναι να φτιαξει ενα mail και ενα λογαριασμο και ειναι ετοιμος.Ενω με το συστημα που λεω θα πρεπει να κανει και 50 ποστ στο καθε κλωνο.
εγω θα γουσταρα πολυ να παρει καμια μερα αναποδες ο αντισθενης και να βγαλει εδω ip στη φορα και να ανακαλυψουμε οτι τοσο καιρο στην πραγματικοτητα ειμαστε 6-7 ατομα ολοι κι ολοι εδω μεσα
εγω θα γουσταρα πολυ να παρει καμια μερα αναποδες ο αντισθενης και να βγαλει εδω ip στη φορα και να ανακαλυψουμε οτι τοσο καιρο στην πραγματικοτητα ειμαστε 6-7 ατομα ολοι κι ολοι εδω μεσα
εγω ειμαιι ακλωνος...πηγα μαλιστα και σε γιατρο και μου ειπε οτι ποτε δεν θα μπορεσω να κανω τον δικο μου κλωνο :'( :'(
ισως καποια στιγμη υιοθετησω εναν...
εγω ειμαιι ακλωνος...πηγα μαλιστα και σε γιατρο και μου ειπε οτι ποτε δεν θα μπορεσω να κανω τον δικο μου κλωνο :'( :'(
ισως καποια στιγμη υιοθετησω εναν...
Για να μιλησω και λιγο σοβαρα αμα θελανε οι διαχειριστες να λυσουν τη μαλακια με τους κλωνους στις ψηφοφοριες θα μπορουσαν πολυ απλα να ορισουν να μην συμμετεχουν οσοι εχουν λιγα ποστ πχ απο 50 και κατω.Αμεσως αμεσως δεν θα ειχε κανενα νοημα να φτιαχνει ο καθε καμενος 200 κλωνους για να ψηφιζει...
Αλλα τη βρισκουν και αυτοι με το ολο μπαχαλο και το χαβαλε που γινεται...