Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
Αλλο να ψηφιζει καποιος με 10 κλωνους και αλλο με 200 κλωνους...τωρα για ψηφισει καποιος το μονο που εχει να κανει ειναι να φτιαξει ενα mail και ενα λογαριασμο και ειναι ετοιμος.Ενω με το συστημα που λεω θα πρεπει να κανει και 50 ποστ στο καθε κλωνο.

Σατανικό, μέχρι να ξεχάσει τους κωδικούς, να μπερδέψει τους κλώνους και στο τέλος να καταντήσει Πίκερ.  :grin: :grin: :grin: :grin:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
εγω θα γουσταρα πολυ να παρει καμια μερα αναποδες ο αντισθενης και να βγαλει εδω ip στη φορα και να ανακαλυψουμε οτι τοσο καιρο στην πραγματικοτητα ειμαστε 6-7 ατομα ολοι κι ολοι εδω μεσα

Επισκέπτης
εγω θα γουσταρα πολυ να παρει καμια μερα αναποδες ο αντισθενης και να βγαλει εδω ip στη φορα και να ανακαλυψουμε οτι τοσο καιρο στην πραγματικοτητα ειμαστε 6-7 ατομα ολοι κι ολοι εδω μεσα

Το να ειναι και ο Αντισθενης κλωνος καποιου θα ηταν το πιο επικο...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
εγω πιστευω αμα κανονιστει συναντηση των 100 πιο ενεργων προφιλ του μπου σε κανενα ρεμπεταδικο και παμε ολοι, η ορχηστρα θα ειναι πιο πολλα ατομα

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
εγω ειμαιι ακλωνος...πηγα μαλιστα και σε γιατρο και μου ειπε οτι ποτε δεν θα μπορεσω να κανω τον δικο μου κλωνο  :'( :'(
ισως καποια στιγμη υιοθετησω εναν...

Επισκέπτης
εγω πιστευω αμα κανονιστει συναντηση των 100 πιο ενεργων προφιλ του μπου σε κανενα ρεμπεταδικο και παμε ολοι, η ορχηστρα θα ειναι πιο πολλα ατομα

Υπερβολες εγω πιστευω οτι θα πανε και οι 100...

vsikh7qytk2eetwdqnqr

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Μπα, παραπάνω είμαστε. Σίγουρα. Μετράω ζωντανούς και πεθαμένους.

και να μαθουμε λεει οτι αντισθενης = geiasou = kotobiftekos = monos gia panta monadikos
Το μόνο σίγουρο:

αντισθενης ≠ kotobiftekos

Τους ξέρω και τους δύο.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

ελα ντε εχουν κλωνους η μοντ?

ειπα και εγω, 173 χιλιαδες πραγματικα μελη δεν εχει κανενα φορουμ στην ελλαδα  :rolleyes:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Για να μιλησω και λιγο σοβαρα αμα θελανε οι διαχειριστες να λυσουν τη μαλακια με τους κλωνους στις ψηφοφοριες θα μπορουσαν πολυ απλα να ορισουν να μην συμμετεχουν οσοι εχουν λιγα ποστ πχ απο 50 και κατω.Αμεσως αμεσως δεν θα ειχε κανενα νοημα να φτιαχνει ο καθε καμενος 200 κλωνους για να ψηφιζει...

Αλλα τη βρισκουν και αυτοι με το ολο μπαχαλο και το χαβαλε που γινεται...

Συμφωνώ τυπε, εγώ το οριο θα το εβαζα στα 100 ποστ.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
43K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom