Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 225K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

με πιανει η κοιλια μου απο τα γελια με αυτα που κανετε  :2funny: :2funny: :2funny:

η ανατροπη της ανατροπης  :2funny:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
νεα ανακοινωση  απο  peter !!

""Τελευταιο ποστ, αν και οπως βλεπετε ολοι, περιττο. Για τον ντιμιτς το να ζητας να προστεθουν περισσοτερα μελη στην ψηφοφορια ισοδυναμει με: "εκανε σαν αγαμητη γκομενα Αντιδρουσε στην συμμετοχη του."

Ειναι τοσο κουτοπονηρος που πιστευει οτι αναρτωντας τα ποστ που ζηταω να προστεθουν και αλλα μελη θα πειστειτε ολοι εσεις οτι αντιδρουσα στη συμμετοχη μου. Τι να πει κανεις για αυτον τον ΓΠΠΓ που ελεγε και ο Λακης, περα απο το οτι απεδειξε για αλλη μια φορα τι σημαινει η φραση "περαστικος απο το 99".

Το ατομο που ενημερωνε για τις βαρδιες της τραβεστι Δεσποινας και μετα διεψευδε οτι τη γνωριζει. Ο κολλητος της λεκανατζους Σαλωμης (που συντομα θα ξαναρχισει να βριζει τους παντες) του Μπιλυ13 κ αλλων ιδιου φυραματος. Ποσο δικιο ειχε ο αξεχαστος gl γι αυτον...

Ολο το σαιτ ξερει πια τι πραμα ειστε. Δεν ειναι αναγκη να βγω μρ Μαλακας για να σας κανω διασημους.

Ζητω ο Νομος του Πικερ!

Ζητω οσοι εμαθαν να ζουν ελευθεροι και περηφανοι!

Κατω τα λαμογια που καταστρεψαν την Ελλαδα! "
τα φερεφωνα συνεχιζουν ...
Μια χαρα κλαιγοτανε ο νορντεν λογω του οτι ηταν αυτος στην λιστα κ οχι εγω..μην τα ξαναλεμε...εδω ζητουσε να ακυρωθει ο διαγωνισμος προκειμενω να μπω στην ψηφοφορια...μιλαμε για ψυχιατρικη εμμονη.
Φυσικα πηρε τα αρχιδια μας κ απο τοτε το γυρισε το εργο...

Τα της Δεσποινας τα εχω απαντησει πολλακις,δεν θα ξαναλεω τα ιδια.
Σε αντιθεση με τον θαμωνα του αγκυρας 1 που δεν παντησε ποτε για τον δυνατο πουτσο της Βικυς,της Ζωζως κτλ...που βολταριζε ο ιδιος στο 99 κ του ριχνοτανε να τον βιασει ο τσατσος...που ειχε απο παλια το χουϊ κ σαν Δουκας νουκεμ που εκλεινε ο ιδιος ραντεβου στο σπιτι της Δεσποινας ρωτωντας ποσο παει η ωρα το γαμησι...
Αυτος εισαι,κλασσικος πουστης πικεριστης που θελει να καλυψει τις πουστιες σου ριχνοντας την λασπη στους αλλους...κ φυσικα γυρναει μπουμεραγκ στα μουτρα σου,μεχρι κ  ο Αγιος σε θεωρει πουστρα...αυτος ο τυπακος της Πλατειας Αττικης που τις τρωει απο ντιγκο,σκυβει το κεφαλι στα λαθροπιθηκια που τον γιουχαρουν καθε μερα κ βγαζει τα κομπλεξ σου εδω.
Γραψε κ για την υποτιθεμενη πικερο-ιακωβικη συμμαχια να γελασουμε....

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
εγινε παλι της αρχινοθειας
φορτωνονται οι ψηφοι στον εναν και στον αλλον ανα δεκαδες καθε 2 ωρες
ο,τι να ναι

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μπραβο χωνυ, τωρα μαθε και πολλαπλασιασμό.....

τυπε φετος η ανατροπες εχουν τρομερο ενδιαφερον

εχει δρομο ακομα μεχρι την δευτερα αλλα, ο βαν νορδεν κραταει γερα

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
τυπε φετος η ανατροπες εχουν τρομερο ενδιαφερον

εχει δρομο ακομα μεχρι την δευτερα αλλα, ο βαν νορδεν κραταει γερα

Θα γινει σφαγή τύπε σταμ ... θα πεσουν κορμιά λέμε....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τα φερεφωνα συνεχιζουν ...
Μια χαρα κλαιγοτανε ο νορντεν λογω του οτι ηταν αυτος στην λιστα κ οχι εγω..μην τα ξαναλεμε...εδω ζητουσε να ακυρωθει ο διαγωνισμος προκειμενω να μπω στην ψηφοφορια...μιλαμε για ψυχιατρικη εμμονη.
Φυσικα πηρε τα αρχιδια μας κ απο τοτε το γυρισε το εργο...

Τα της Δεσποινας τα εχω απαντησει πολλακις,δεν θα ξαναλεω τα ιδια.
Σε αντιθεση με τον θαμωνα του αγκυρας 1 που δεν παντησε ποτε για τον δυνατο πουτσο της Βικυς,της Ζωζως κτλ...που βολταριζε ο ιδιος στο 99 κ του ριχνοτανε να τον βιασει ο τσατσος...που ειχε απο παλια το χουϊ κ σαν Δουκας νουκεμ που εκλεινε ο ιδιος ραντεβου στο σπιτι της Δεσποινας ρωτωντας ποσο παει η ωρα το γαμησι...
Αυτος εισαι,κλασσικος πουστης πικεριστης που θελει να καλυψει τις πουστιες σου ριχνοντας την λασπη στους αλλους...κ φυσικα γυρναει μπουμεραγκ στα μουτρα σου,μεχρι κ  ο Αγιος σε θεωρει πουστρα...αυτος ο τυπακος της Πλατειας Αττικης που τις τρωει απο ντιγκο,σκυβει το κεφαλι στα λαθροπιθηκια που τον γιουχαρουν καθε μερα κ βγαζει τα κομπλεξ σου εδω.
Γραψε κ για την υποτιθεμενη πικερο-ιακωβικη συμμαχια να γελασουμε....

ειναι μια αφρικανουλα τρανς εκει στο 99 τωρα :cheesy: .. στης φωτο της στο νετ δεν φενεται να εχει μεγαλο καυλι..δεν θα πονεσει ο νορντεν με αυτην :cheesy:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
σε αποταξανε γιατι εισαι πουστης η γιωτομπαλο;  :birdman:

Την εκανα γιατι βρηκα δουλεια με τα πολλαπλασια
Εσυ δινεις κωλο στον μπαρμπα στην ΝΔ για να σε διορισει σε δουλεια με πολυ λιγοτερα απο αυτα που επαιρνα καποτε

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Στανταρακι τυπε
Τετοια εμμονη με τις μαυρες πουτσες μονο το πουλι και ο τεντυ
εγω δεν εχω κολλητο που να τον σταματανε τα τραβελια στη μοναστηριου και να τον ρωτανε γιατι δεν περναει κι απο αυτες μια βολτα παντως...

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
εγω δεν εχω κολλητο που να τον σταματανε τα τραβελια στη μοναστηριου και να τον ρωτανε γιατι δεν περναει κι απο αυτες μια βολτα παντως...

Η μοναστηριου ειναι κοινη πιατσα, για πουτανες και τραβελια
Ειναι αναμενομενο για τον νικ που περναει σχεδον καθε βραδυ απο εκει να εχει μαθει για τα παντα εκει
Αν και νομιζω πως εχει κοψει ρυθμο τωρα γιατι ειναι ενθουσιασμενος με μια γκομενα που κανει σκουιρτινγκ

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
στουκα 71+63=132

οπως 0+0=14

:happy: :happy:

Επισκέπτης
Για να μιλησω και λιγο σοβαρα αμα θελανε οι διαχειριστες να λυσουν τη μαλακια με τους κλωνους στις ψηφοφοριες θα μπορουσαν πολυ απλα να ορισουν να μην συμμετεχουν οσοι εχουν λιγα ποστ πχ απο 50 και κατω.Αμεσως αμεσως δεν θα ειχε κανενα νοημα να φτιαχνει ο καθε καμενος 200 κλωνους για να ψηφιζει...

Αλλα τη βρισκουν και αυτοι με το ολο μπαχαλο και το χαβαλε που γινεται...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Για να μιλησω και λιγο σοβαρα αμα θελανε οι διαχειριστες να λυσουν τη μαλακια με τους κλωνους στις ψηφοφοριες θα μπορουσαν πολυ απλα να ορισουν να μην συμμετεχουν οσοι εχουν λιγα ποστ πχ απο 50 και κατω.Αμεσως αμεσως δεν θα ειχε κανενα νοημα να φτιαχνει ο καθε καμενος 200 κλωνους για να ψηφιζει...

Αλλα τη βρισκουν και αυτοι με το ολο μπαχαλο και το χαβαλε που γινεται...

Απαξίωσες το θεσμό τώρα ρε μπρο  :S :S :S :S :S

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
σωστα τα λετε και οι δυο...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
43K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom