Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
ωραια ζωη κανεις τυπε

σε ζηλευει η μπεκατσα
πολυ ωραια ζωη
περασε ικαρων
τον στειλανε επειδη ειναι ακαταλληλος Ι5
και τωρα τον πηρε η εθιοπιαν ερλαινς να κουβαλαει αραπηδες και κοφινια με κοτες στην αφρικανικη διασπορα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ακαποειρα η ryanair ξεκινησε και καλα low cost τωρα η τιμες ειναι λιγο ποιο κατω απο aegean

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
απλα του χαλαω την πεποιθηση πως για ολα τα στραβα φταινε οι αλλοι
και οτι ειμαστε εγκλωβισμενοι και ανημποροι
εγω σου λεω να φορας καπελο για να κρυβεις το αλβανοκεφαλο

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
πολυ ωραια ζωη
περασε ικαρων
τον στειλανε επειδη ειναι ακαταλληλος Ι5
και τωρα τον πηρε η εθιοπιαν ερλαινς να κουβαλαει αραπηδες και κοφινια με κοτες στην αφρικανικη διασπορα
Έτσι όπως το πας σε βλέπω να τη σηκώνεις την κούπα φέτος. Για του χρόνου είναι πιθανό να σου γίνει απευθείας ανάθεση!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
Έτσι όπως το πας σε βλέπω να τη σηκώνεις την κούπα φέτος. Για του χρόνου είναι πιθανό να σου γίνει απευθείας ανάθεση!
στα μεγαλα αυγουλωτα τριχωτα μου παπαρια τυπε

Επισκέπτης
Μπερντ πρέπει να τα ξυρίζεις τα @@ρια. Για να στα σακ καλύτερα οι όποιες πρόθυμες κορασίδες!
Τώρα όμως θα με κατηγορήσεις, δεν το κάνω πάντα, αλλά έχει τύχει να δίνω κανένα εξτραδάκι για να μου προσφέρουν την εν λόγω υπηρεσία αν πάει καλά ο τζόγος :grin:

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
Ο Πικερ λειπει και αφησε τους οπαδους του στο ελεος του Θεου και των ψηφοφορων. Ωραιος αρχηγος. Τσαμπα θα θυσιαστουν οι πιστοι οπαδοι του. Αλλα πλεον ειναι αργα για εκεινους.

λαθος φιλε. κανενας πικεριστης δεν θα θυσιαστεί και ποτε δεν είναι αργα για να ερθεις κι εσυ και αλλα μελη κοντα στον πικερισμο.
μην λαμβανεις σοβαρα τον γελοιο διαγωνισμο του παντοφλακια στεκα72. τα εχει μαγειρεψει ώστε σε κάθε ομιλο και κάθε χρονια να βγαινουν τα ατομα που δεν γουσταρει.
καμια ψηφο σε βαν νορτεν και πουλι. μην συμμετέχετε στο κωλο-διαγωνισμο του παντοφλακια στεκα!!!!!

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.629
Πόντοι
2.646
λαθος φιλε. κανενας πικεριστης δεν θα θυσιαστεί και ποτε δεν είναι αργα για να ερθεις κι εσυ και αλλα μελη κοντα στον πικερισμο.
μην λαμβανεις σοβαρα τον γελοιο διαγωνισμο του παντοφλακια στεκα72. τα εχει μαγειρεψει ώστε σε κάθε ομιλο και κάθε χρονια να βγαινουν τα ατομα που δεν γουσταρει.
καμια ψηφο σε βαν νορτεν και πουλι. μην συμμετέχετε στο κωλο-διαγωνισμο του παντοφλακια στεκα!!!!!
:effemine: :gay: :gay: :gay:,πουστρακι,ακόμα δεν πέταξες για Ινδονησία?

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
Αλέκο ρίξε λάηκ ξέρεις που για να φάνε κουβά οι άσχετοι!  :headbaning2: :headbaning1:
Εγώ πέτυχα το σκορ της ΑΕΚ αλλά =>

ρε τυπε δεν ξερω πως να κανω λαικ που μου λες. δε μου βγαζει πουθενα κατι τετοιο >:( >:(
επιασες το 0-2 στο αγιαξ- αεκ ? εννοείται λαικ και καλοφαγωτα και παντα τετοια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Steve Madden

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2018
Like
46
Πόντοι
1
ρε τυπε δεν ξερω πως να κανω λαικ που μου λες. δε μου βγαζει πουθενα κατι τετοιο >:( >:(
επιασες το 0-2 στο αγιαξ- αεκ ? εννοείται λαικ και καλοφαγωτα και παντα τετοια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Φιλενάδα πως διεγράφη ο Αλέκος4 κι εσύ παρέμεινες;

Επισκέπτης
Όχι εδώ βρε Αλέκο σε ένα παραδίπλα ξέρεις που :grin: είσαι γουρλής!
Αλέκος, τιμή, και στον κουβά οι οχτροί!  :headbaning2:

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
Όχι εδώ βρε Αλέκο σε ένα παραδίπλα ξέρεις που :grin: είσαι γουρλής!
Αλέκος, τιμή, και στον κουβά οι οχτροί!  :headbaning2:

δωσε περισοτερες πλεροφοριες διοτι μαλλον εχω χασει επεισοδια. δωστε και σε π.μ.  και κανα ματσακι για σ/κ.
δεν τα παιξα αυτά που ειχες δωσει γιατι ετρεχα με τη δουλεια και πηγα και τριπολη να παρω ένα σκυλι του πολεμου  :rockon: :rockon: κι εχω και μια δουλεια να τρεχει στο Ζευγολατιο αλλα σ/κ θα είμαι χαλαρος και λεω να ασχοληθώ με τζογο. αν και είμαι και ανθρωπος του θεου και ο τζόγος είναι αμαρτια λιγακι :S αλλα νταξ 2-3 ματσακια κανα 10ευρω δεν χαλασε κι ο κοσμος :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Άκου Άλεξ:
Το Σάββατο 17:00 έχει Τσάμπιονς Αγγλίας. Οι αγώνες είναι εκεί =>

Αν παίζεις ΟΠΑΠ βρες κωδικούς για Birmingham, Blackburn, Wigan, Derby, QPR & Reading.
Με αυτά θα ασχοληθώ, αλλά θα ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΛΆ επειδή ποντάρω στο Ίντερνετ οι αποδόσεις αλλάζουν διαρκώς. Συνεπώς τα μοντέλα πρόβλεψης έχουν αστάθειες και ενίοτε αλλάζουν τα αποτελέσματα.
Ρίξε μια ματιά για να μπεις στο νόημα τι εννοώ

και να μην γράφω σεντόνια νυχτιάτικα.
Εσύ θα μου πεις με pm τι ώρα περίπου θα είσαι το Σάββατο ονλάην για να σου στείλω σινιάλο. Ο χρόνος μου τρέχει συνεχώς καταγράφω αποδόσεις - προγραμματίζω τον κώδικα έχει φασαρία αυτή η δουλεια.
Εννοείται ότι θα πάμε για μεγάλες αποδόσεις είτε και σκορ μαζί. Εσύ θα το ρίξεις για το χαβαλέ όπως γράφεις. Μια φορά στο τόσο δεν πειράζει. Εγώ κοιτάζω να βγάζω το μεροκάμματο (40ρι) και μετά αν βγει κάτι παραπάνω ρίχνω μπόμπες και το νινί της Χάιδως.

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
εγω στον ΟΠΑΠ παιζω. είμαι κλασικος της παλαιας σχολης. παω το απόγευμα του σαββατου (κλειστο το μαγαζι) στο προπατζιδικο παραγγελνω φρεντο σε πλαστικο, ριχνω 6 νουμερα στο κινο 10 κληρώσεις (5 ευρω) παιρνω εφημεριδα και παιζω κι ένα δυο στοιχήματα των 10 ευρω. και μετα αργοτερα παω για ψαρακι και κρασακι.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.314
Πόντοι
1.686

Γούσταρες την Εντβιζ Φενέκ ;

edwigefenech02.jpg

το αβαταρ σου είναι απο παλιά ιταλική ταινία !  :rockon:

Γουστάρω τις παλιές ταινίες του Ευρωπαϊκού Κιν/φου !  :rockon:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.538
Πόντοι
566

ΠιπΑλέκο ο πικερ ξεκωλιαζεται με δάκτυλα από πουτάνες.

Εσυ τα ιδια κανεις ή εχεις περάσει σε αλλο επίπεδο?  :think:

Ρωτάω γιατί κάνεις παιχνίδια με τραβελια....

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
εγω στον ΟΠΑΠ παιζω. είμαι κλασικος της παλαιας σχολης. παω το απόγευμα του σαββατου (κλειστο το μαγαζι) στο προπατζιδικο παραγγελνω φρεντο σε πλαστικο, ριχνω 6 νουμερα στο κινο 10 κληρώσεις (5 ευρω) παιρνω εφημεριδα και παιζω κι ένα δυο στοιχήματα των 10 ευρω. και μετα αργοτερα παω για ψαρακι και κρασακι.
....και μετα το κρασακι κατεβαινεις Συγγρου κι αρχιζεις τα τσιμπουκια  :pipa1: μεχρι Κυριακη πρωι που χτυπαει η καμπανα και πας στην λειτουργια..... :priest:.....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
46K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom