barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.983
- Πόντοι
- 5.506
Το καλύτερο σενάριο για εσένα είναι να είσαι ο αργυρός MR MALAKAS 2018.
Δηλαδή όπως και να έχει το μαλάκας δεν το γλιτώνει;
Το καλύτερο σενάριο για εσένα είναι να είσαι ο αργυρός MR MALAKAS 2018.
σειρά προτεραιότητας στα πμ τυπε.Πουλι,σε στήριξα και εγώ :S :S :SΚερδίζουμε κάτι αν δείχνουμε την ψήφο μας;
σειρά προτεραιότητας στα πμ τυπε.Πουλι,σε στήριξα και εγώ :S :S :S
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΟΧΛΗΣΗ
Ακομα και τουτη την υστατη ωρα το πουλι καλει τους ψευτοδιοργανωτες της bouefa να ερθουν στα συγκαλα τους και να ακυρωσουν τη συμμετοχη του πουλιου στον διαγωνισμο για τον σενιορ μαλακα 2018.
αποτελει ονειδος και ντροπη για το σαιτ να εμπλεκει το ιερο ονομα του πουλιου, ενος απο τους πιο μπρουκληδες, μυστες και σκληρους καργιοληδες του σαιτ μαζι με ναυαγια, πιρφορους και ΑΜΕΑ σε αυτον τον διαγωνισμο - παρωδια βιας και νοθειας
το πουλι καλει ολους τους εχεφρωνες ψηφοφορους να απεχουν μποϋκοταροντας τη συγκεκριμενη ψηφοφορια, οσοι ομως θελουν να ψηφισουν σωνει και καλα, παρακαλουνται να ψηφιζουν τον εκαστοτε αντιπαλο του πουλιου, εν προκειμενω τον φιλτατο και συνοδοιπορο στα σκοτεινα σοκακια του πικερισμου, αξιοτιμο κυριο βαν νορδεν
υπενθυμιζεται οτι οι ψηφοι παρακολουθουνται και εχει γινει λιστα με τα IP πραγματικων μελων και κλωνων που ψηφιζουν πουλι ωστε μετα το τελος του διαγωνισμου να υποστουν τις τρομακτικες, τις αβασταχτες συνεπειες που εχουν ηδη ανακοινωθει
αθηνα, 27-11-2018
το πουλι
ειναι η χρυσες χρονιες του μουνοβανακια αυτες τυπε..του χρονου θα εχει ευκαιρια καποιος αλλοςTo γίδι ο Καποέιρα πώς και δεν είναι στους τοπ μαλάκες του σάιτ;
ολοι ελπιζουμε οτι καποια στιγμη θα εκτιμηθει το ταλεντο του και θα παρει σερι πρωταθληματαTo γίδι ο Καποέιρα πώς και δεν είναι στους τοπ μαλάκες του σάιτ;
ολοι ελπιζουμε οτι καποια στιγμη θα εκτιμηθει το ταλεντο του και θα παρει σερι πρωταθληματα
Να ρωτησω κατι ρε παιδια ?
Ο ΠΕΤΕΡ ΒΑΝ ΝΟΡ πως και εφτασε μεχρι τα επιπεδα των τελικων και ποσο μαλλον μεχρι και τον μεγαλο τελικο ?
Απ' οσο θυμαμαι και απο αυτα που γραφει και οπως τα λεει τουλαχιστον δεν νομιζω να εχει πει τοσες μαλακιες και σε τοσο μεγαλο βαθμο ωστε να παει και για τελικο ...... Προφανως και δεν εξυπονοω κατι για το πουλι που ειναι αλλο level , ειναι η κορυφη προσωποποιημενη αλλα γιατι τοσο ο Νορντεν ? Μηπως ειναι κανενας σωσιας(aka κλωνος) παλαιου μπουρδελιαρη καρα τσεκαρισμενου αρχιμαλακα και του την φιλαται την τιμη ?
σας γλενταει ο πουλαρος, τελος...
ημιτελικος ειναι τυπε
σε ολη την διαρκεια αντιμετωπισε ευκολους αντιπαλους γιαυτο εφτασε μεχρι εδω
μην κοιτας εμεναΤο δικο σου εχει εκτιμηθει δεοντως
ενας ταπεινος ψηφοφορος σου
Άσχετο...όντως πρώην Πιρφόρος??
Κατά τ'άλλα και περί διαγωνισμού θα συμφωνήσω...
μην κοιτας εμενα
εγω εχω πεσει θυμα της ανιερης συμμαχιας πιρφορων - χυλοπιτακηδων - μπουεφακηδων - πουστηδων - ΑΜΕΑ και κωλογαυρων
με εχουν βαλει στο ματι πολλες κατηγοριες ναυαγιων του σαη