Παω τωρα φιλε γιατι με πηραν στο αι φον οτι μου ψυριζουν την χαρτοκουτα που ειχα στησει το σπιτικο μου κατω απο την γεφυρα...
Γινε ανθρωπος σαν τον γιαταμπαζα...
Καλο βραδυ
Παω τωρα φιλε γιατι με πηραν στο αι φον οτι μου ψυριζουν την χαρτοκουτα που ειχα στησει το σπιτικο μου κατω απο την γεφυρα...
Καλο βραδυ
υποψηφιε mr malaka υπαρχουν και αλλα επαγγελματα εκτος του εφοπλιστη , τα οποια δεν σε κανουν κακομοιρη και κερατα σαν εσενα ;)
αλλα εσυ που να τα ξερεις;;; ολη σου η ζωη ειναι ο διαγωνισμος αυτος που φετος βλεπω να το σηκωνεις ..
Καλο βραδυ
Τυπε ολοι στο νηπιαγωγωγειο με φωναζανε Αλμπερτ αλλα επρεπε να αφησω τα γραμματα και να βγω στο μετεριζι για να θρεψω την οικογενεια....μιλαμε ουτε ο Ξανθοπουλος τετοιο δραμα.
Τυπε ολοι στο νηπιαγωγωγειο με φωναζανε Αλμπερτ αλλα επρεπε να αφησω τα γραμματα και να βγω στο μετεριζι για να θρεψω την οικογενεια....μιλαμε ουτε ο Ξανθοπουλος τετοιο δραμα.