Ετσι τυπε...ποσες φορες εχω μπει αναποδα σε στενα για να παραδωσω πιο γρηγορα,ποσες φορες εχω παει να σκοτωθω για να αποφυγω καποιο κοπροσκυλο που προσπαθουσε να με δαγκωσει.Για να μην πω για τα γαμωσταυριδια που εχω φαει απο ολες τις τσουλοσελεμπριτι επειδη αργησα κανα 5λεπτο...
Αλλα τι να περιμενεις απο μια Γιαπωνεζικη χαμουρα που πρεπει να πληρωνει για να δει πως ειναι το μουνι....
Νομιζω οτι η BOUEFA πρεπει να βγαλει καποιον απο τους αδιαφορους υποψηφιους και να προσθεσει τον Γιοκο Τσοκο που φαινεται δυνατος μαλακας και ρατσιστης με διαφορους επαγγελματιες.
Νομιζω οτι η BOUEFA πρεπει να βγαλει καποιον απο τους αδιαφορους υποψηφιους και να προσθεσει τον Γιοκο Τσοκο που φαινεται δυνατος μαλακας και ρατσιστης με διαφορους επαγγελματιες.
υποψηφιε mr malaka υπαρχουν και αλλα επαγγελματα εκτος του εφοπλιστη , τα οποια δεν σε κανουν κακομοιρη και κερατα σαν εσενα ;)
αλλα εσυ που να τα ξερεις;;; ολη σου η ζωη ειναι ο διαγωνισμος αυτος που φετος βλεπω να το σηκωνεις ..