troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.215
- Πόντοι
- 5.506
πτωχε...εγω εχω φαντασια :S :S :S
πτωχε...εγω εχω φαντασια :S :S :S
τι θα δουμε ρε στουκα....? 24/9 ελεγες στην κιτρινιαρικη χαμουρα.....στο 2019 αναφεροσουν?... :S×3
εγω εχω φαντασια :S :S :S
Δεν ερχομαι...θα κανω νεα ομαδα με Πικερ,Τεντυ,ΤζιμιΤζιμακος και κλωνοι,Μουνοβαγονη και θα την ονομασω ομαδα σκληρων ναυαγιων.
θειο παρε τωρα που χειμωνιασε ροζ φλαμιγκο...θα τα μοσχοπουλησεις του χρονου το καλοκαιρι...
ποτε τυπε ...? Κ που...? Ειμαστε ετοιμοι...Ρε τσουτσεκια και τα δυο που εισασταν οταν κανανε τα ναυαγια επιθεση στον δημιουργο σας;
Επενδύσετα σε εμένα.Αν θέλεις σου στέλνω το λογαριασμό τραπέζης μου.Και άμα ξαναδείς σεντς σφύρα μουθείο έχω λεφτά για ξόδεμα, που να επενδύσω?
σ ωραιος ρεστο πεος μου...
θα παρω εσενα τον ατζελο τον γιατιοχι τζκομπ,ντοντι σελεμπ πουτσα νασσο και θα φτιαξουμε δικα μας ομαδα
για ενημερωσε μας κριειτορ..ποτε?σε ποιο νημα?Ρε τσουτσεκια και τα δυο που εισασταν οταν κανανε τα ναυαγια επιθεση στον δημιουργο σας;
Απορω τι καθισα και σας εφτιαξα...εσενα σου αναβαθμισα και το λογισμικο και αποδιδεις χειροτερα απο πριν.Δυστυχως απετυχα σαν πατερας... :'(ποτε τυπε ...? Κ που...? Ειμαστε ετοιμοι...
θα στρωσω τυπε.....λιγα updates κ θα μαι οκ... ....ρε νιμου celebc τι καναν στον μαστερ μας...?Απορω τι καθισα και σας εφτιαξα...εσενα σου αναβαθμισα και το λογισμικο και αποδιδεις χειροτερα απο πριν.Δυστυχως απετυχα σαν πατερας... :'(
θα το ερευνησω αμεσως :S :S :Sθα στρωσω τυπε.....λιγα updates κ θα μαι οκ... ....ρε νιμου celebc τι καναν στον μαστερ μας...?
θα παρω εσενα τον ατζελο τον γιατιοχι τζκομπ,ντοντι σελεμπ πουτσα νασσο και θα φτιαξουμε δικα μας ομαδα
γαματο παιχνιδι φετφα μπουχαλακης χτες...επεσες εξωθα κανετε και τρενακι τυπε? :S
δηλωνω τελευταιο βαγονι..... :S :S :Sγαματο παιχνιδι φετφα μπουχαλακης χτες...επεσες εξω
εγω θα παω που εχω και ποδηλατο...δηλωνω τελευταιο βαγονι..... :S :S :S
γαματο παιχνιδι φετφα μπουχαλακης χτες...επεσες εξω
χεζω την ανουσια υπαρξη τους...και την δικια σου ανουσια υπαρξη…
καποτε ημασταν φιλοι...δεν σου κραταω κακιαχεζω την ανουσια υπαρξη τους...και την δικια σου ανουσια υπαρξη…
ΤζιμιΤζιμακος απειλει να ανοιξει το κρανιο σου και να χεσει μεσα...γνωμη σου.
εγω θα παω που εχω και ποδηλατο...