ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.128
- Πόντοι
- 7.786
nikos_plat αυτο το ονομα μην το ξεχνατε πρεπει να τον ψηφισετε ειναι πρωταθλητης
θα την μπουμπουνισω στα πουσταρια γιωργαρε μου φαινεται
αλλα ειναι πολυ obvious επιλογες (μαζι με νικο πλατ)
γαματος ειναι ο ραββινος σας εχει τρολαρει ολους και χαμπαρι δεν παιρνετεΑφου ψηφιζεις πουστηδες γιατι δεν την εριξες και στον φαν πορδεν?
χτυπαω στα ισια μαλακες ιερα τερατα του σαιτ...τελικα υπαρχουν πολλοι κομπλεξικοι εδώ μεσα που με ζηλευουν... :S
γαυροςΡε μαλακα οταν δεν σε ψηφιζουμε γκρινιαζεις...οταν σε ψηφιζουμε παλι γκρινιαζεις.Τι σκατοψυχιατρικη περιπτωση εισαι; :S :S :S
γαυρος
το συνηθιζουμε αυτο με την γρινια
Παντοφλακια μονο εγω δεν σε ψηφισα καριολη σεβομενος τα προβληματα σουχτυπαω στα ισια μαλακες ιερα τερατα του σαιτ...τελικα υπαρχουν πολλοι κομπλεξικοι εδώ μεσα που με ζηλευουν... :S
Ρε μουνοπανο σφαιροπουλε, τοτε που ζητουσα την ψηφο σας ηταν για να μπω σε ριαλιτι, γιατι αν δεν δικαιουμαι εγω να μπω ποιος δικαιουται!!!??????!!!Ρε μαλακα οταν δεν σε ψηφιζουμε γκρινιαζεις...οταν σε ψηφιζουμε παλι γκρινιαζεις.Τι σκατοψυχιατρικη περιπτωση εισαι; :S :S :S
Να σε κρατησουνε μεσα ομως ,μη ξαναβγειςΡε μουνοπανο σφαιροπουλε, τοτε που ζητουσα την ψηφο σας ηταν για να μπω σε ριαλιτι, γιατι αν δεν δικαιουμαι εγω να μπω ποιος δικαιουται!!!??????!!!
Ρε μουνοπανο σφαιροπουλε, τοτε που ζητουσα την ψηφο σας ηταν για να μπω σε ριαλιτι, γιατι αν δεν δικαιουμαι εγω να μπω ποιος δικαιουται!!!??????!!!
Ασε μας και συ ρε μυρτω αλικακη...Παντοφλακια μονο εγω δεν σε ψηφισα καριολη σεβομενος τα προβληματα σου
Σκατοκαργιοληδες!!!!μαλακες!!!σας γαμαω ολους ρε μουνια!!!!μονος μου και ολοι σας!!!
χτυπαω στα ισια μαλακες ιερα τερατα του σαιτ...τελικα υπαρχουν πολλοι κομπλεξικοι εδώ μεσα που με ζηλευουν... :S