ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.128
- Πόντοι
- 7.786
μαζωνομαχε ποτε δεν κριθηκε κατι εχιυτμε και αλλους δυαντους μαλακες και τρομερους
μαζωνομαχε ποτε δεν κριθηκε κατι εχιυτμε και αλλους δυαντους μαλακες και τρομερους
Αγαπητέ φίλε Puchas.Gracias μήπως σου είναι εύκολο να μου εξηγήσεις.τι σημαίνει τα 70 -80 -10mm ύψος βροχής?? Και εννοείται οτι σε ρωτάω.απο άγνοια και όχι ειρωνικά.Μέχρι στιγμής σε Αττική έχουν πέσει κατά μέσο όρο 30-40mm βροχας. Στην Αγία Παρασκευή έχουν πέσει 70mm!!!
Σίγουρα θα περάσουμε τα 100mm σε Αττικη μέχρι αύριο το απόγευμα. Υποθέτω θα πάμε για 120-150mm εάν επιβεβαιωθούν τα μοντέλα!!!
Για Αττική, το μέσο μηνιαίο ύψος βροχής τον Σεπτέμβριο είναι 10-20mm και τον Δεκέμβριο 70-80mm.
Θα γίνει της ποτανας όπως καταλαβαίνετε :S
Σημαίνει ότι εάν βάλεις ένα ταψί, οποιουδήποτε εμβαδού, θα γεμίσει μέχρι τα 70-80-100mm.Αγαπητέ φίλε Puchas.Graciad μήπως σου είναι εύκολο να μου εξηγήσεις.τι σημαίνει τα 70 -80 -10mm ύψος βροχής??
σε στρογγυλη γη η σε επιπεδη?Σημαίνει ότι εάν βάλεις ένα ταψί, οποιουδήποτε εμβαδού, θα γεμίσει μέχρι τα 70-80-100mm.
Είναι σημαντικό το οποιουδήποτε εμβαδού διότι εάν βάλεις ένα πιο μεγάλο, θα πέσουν μεν περισσότερες σταγόνες αλλά θα αργήσει να ανέβει η στάθμη του νερού διότι αυτο θα είναι απλωμένο σε μεγάλη επιφάνεια.
Δηλ. είτε βάλεις ταψί της κουζίνας, είτε ταψί ένος στρέμματος, και τα δύο θα γεμίσουν στο ίδιο ύψος.
Σε στρογγυλή εννοείται :Sσε στρογγυλη γη η σε επιπεδη?
εδω σε θελω πουτσα
Σε ευχαριστώ ρε φίλε.Συνεχεια στα μετεωρολικα δελτία άκουγα για το ύψος της βροχής και δεν καταλαβαινα Χριστό Τώρα με την εξήγηση σου μου έλυσες την απορία-αγνοια μου.Να είσαι καλά..!!!!,Σημαίνει ότι εάν βάλεις ένα ταψί, οποιουδήποτε εμβαδού, θα γεμίσει μέχρι τα 70-80-100mm.
Είναι σημαντικό το οποιουδήποτε εμβαδού διότι εάν βάλεις ένα πιο μεγάλο, θα πέσουν μεν περισσότερες σταγόνες αλλά αυτές θα είναι απλωμένες σε μεγάλη επιφάνεια.
Δηλ. είτε βάλεις ταψί της κουζίνας, είτε ταψί ένος στρέμματος, και τα δύο θα γεμίσουν στο ίδιο ύψος.
Μέχρι στιγμής σε Αττική έχουν πέσει κατά μέσο όρο 30-40mm βροχας. Στην Αγία Παρασκευή έχουν πέσει 70mm!!!
Σίγουρα θα περάσουμε τα 100mm σε Αττικη μέχρι αύριο το απόγευμα. Υποθέτω θα πάμε για 120-150mm εάν επιβεβαιωθούν τα μοντέλα!!!
Για Αττική, το μέσο μηνιαίο ύψος βροχής τον Σεπτέμβριο είναι 10-20mm και τον Δεκέμβριο 70-80mm.
Θα γίνει της πουτανας όπως καταλαβαίνετε :S
αυτος ειναιΡε μαμημενε Αρνιακε εσυ εισαι;
αυτος ειναι
σιγα μην ηξερε αλλος τι σημαινει 10mm βροχη
Και αν είναι ο Κολυδας η ο Αρναούτογλου ??Και για να μην πω η Σούσι..???αυτος ειναι
σκατοψυχος ειναιΤο γαμηδι τον πορνογερο οταν λεει για κακοκαιρια παιρνει μια χαιρεκακη φατσα...που να ψοφησει με ακατασχετη αιμορραγια.
αυτοι δεν θα ξερουνΚαι αν είναι ο Κολυδας η ο Αρναούτογλου ??Και για να μην πω η Σούσι..???
γκαραντι παντως δεν ειναι η πετρουλα...Και αν είναι ο Κολυδας η ο Αρναούτογλου ??Και για να μην πω η Σούσι..???
Παιζει τυπε να ειναι η Σουζι γιατι ως γνωστον ο Πουτσας ειναι μουνετο...Και αν είναι ο Κολυδας η ο Αρναούτογλου ??Και για να μην πω η Σούσι..???
σκατοψυχος ειναι
ολες αυτες οι χαριτωμενιες που κανει ειναι προσποιητες
γιαυτο φερνουν αναγουλα
Καλά ..που την θυμηθηκες??γκαραντι παντως δεν ειναι η πετρουλα...
Σε ευχαριστώ ρε φίλε.Συνεχεια στα μετεωρολικα δελτία άκουγα για το ύψος της βροχής και δεν καταλαβαινα Χριστό Τώρα με την εξήγηση σου μου έλυσες την απορία-αγνοια μου.Να είσαι καλά..!!!!,
Είναι γνωστό ότι το μίσος σου για τον κάθε ζωντανό οργανισμό έχει εξαπλωθεί σε όλο σου το είναι της ύπαρξης σου. Μισείς εμένα, τον τρουμπ, τον Σφαιροπουλο, τον Γουιλτζερ, τον Μπουχαλακη κτλ.Το γαμηδι τον πορνογερο οταν λεει για κακοκαιρια παιρνει μια χαιρεκακη φατσα...που να ψοφησει με ακατασχετη αιμορραγια.
Τύπε μην τον σιγονταρεις, θα μας καθαρίσει όλους ο νευραστενικος :Sαυτος ειναι