Επισκέπτης
τι σου μιλαω?αφου εισαι τσοπάνης... :S :S :S :S :S :S
Με απαξιωσες ρε νιμου.... :S :S :S
τι σου μιλαω?αφου εισαι τσοπάνης... :S :S :S :S :S :S
εγω θελω ο διαγωνισμος να εχει ενδιαφερον πρεπει να ψηφιζετε με τα καλυτερα κριτηρια
Είναι βουκολικος :Sτι σου μιλαω?αφου εισαι τσοπάνης... :S :S :S :S :S :S
Με απαξιωσες ρε νιμου.... :S :S :S
την χριστινα παπαδελη γαμαει...το εβγαλε πρωτος στο φως ο γκουρου του γκοσιπ ροαοπαο
Εγώ φταίω που πίστεψα τον μαλακά τον Τάκη και περίμενα να μου πει κανένα σοβαρό κουτσομπολιό και αυτός μου είπε ποια γαμάει ο Μπομπ ο μάστορας...
ευκολακι νιμου..την βερα την μπετονιερα κανονιζει ο μπομπ :S :S :SΕγώ φταίω που πίστεψα τον μαλακά τον Τάκη και περίμενα να μου πει κανένα σοβαρό κουτσομπολιό και αυτός μου είπε ποια γαμάει ο Μπομπ ο μάστορας...
ρε τυπε ο μαστορας και το αφρικανικο μαυροπετσι είναι από τα πιο χοτ ονόματα της σοουμπιζ αυτή την περιοδο….για ποιους ηθελες να σου πω, για την ζωιτσα την λασκαρη και τον κωνστανταρα???? :S :S :S :S
αμα εσυ εισαι γιδοβοσκος και τηλεοραση βλέπεις μονο τα ντοκιμαντέρ στην ερτ, δεν σου φταιμε εμεις...
ωραιο μουνι η βερα αλλα λιγο χοντρουλα... :S :S :Sευκολακι νιμου..την βερα την μπετονιερα κανονιζει ο μπομπ :S :S :S
ευκολακι νιμου..την βερα την μπετονιερα κανονιζει ο μπομπ :S :S :S
ενημερωμενο σε βρισκω :S :S :Sωραιο μουνι η βερα αλλα λιγο χοντρουλα... :S :S :S
νιμου τελειως αστοιχειωτος :S :S :SΠοια είναι πάλι αυτή;Ρε δεν μαμιεστε λέω εγώ...
ρε τυπε ο μαστορας και το αφρικανικο μαυροπετσι είναι από τα πιο χοτ ονόματα της σοουμπιζ αυτή την περιοδο….για ποιους ηθελες να σου πω, για την ζωιτσα την λασκαρη και τον κωνστανταρα???? :S :S :S :S
αμα εσυ εισαι γιδοβοσκος και τηλεοραση βλέπεις μονο τα ντοκιμαντέρ στην ερτ, δεν σου φταιμε εμεις...
Τύπε, δώσε χοτ πληροφορίες για Καλογρίδη-Λυκουρέζο....
τυπε τελος αυτό το ζευγαρι...εληξε ο χρονος της βιζιτοκαταστασης και το μηχανημα ηθελε κερμα για να συνεχισει...
Ε τότε ο κυρ Αλέκος ξεπέρασε τη συγχωρεμένη και πάει για άλλα κόλπα...
τυπε μου εδω και αρκετους μηνες εχει χωρησει το μαστορι την κουρτνει αλογοδοντακαλα βεβαια ο μαστορας τα εχει με την κουρτνευ παρκερ, αυτό το διαγαλαξιακο αφρικανικο υπερμουναρο με το κορμι κολαση...τι να κλασει μπροστα της η παπαδελη….
υγ: παντως επειδή ο μαστορας φαινεται μερακλής τυπος που γουσταρει την σοκολατα, αμα περασουμε καμια βολτα από σωκρατους, πιο πιθανο είναι να δουμε αυτόν παρα τον σπουγγενα...