Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2018 - ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2018?

• pussy wagon

Ψήφοι: 69 39,0%
  • alex71

Ψήφοι: 62 35,0%
  • το πουλί

Ψήφοι: 71 40,1%
  • dimitrakis29

Ψήφοι: 31 17,5%
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ

Ψήφοι: 64 36,2%
  • Ampelales

Ψήφοι: 23 13,0%
  • Digweed

Ψήφοι: 43 24,3%
  • ZeroTolerance

Ψήφοι: 18 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    177

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.160
Πόντοι
5.506
ποιος ιταμος γιδοβοσκος δεν ξερει τον μαστορα?

Επισκέπτης
Εγώ φταίω που πίστεψα τον μαλακά τον Τάκη και περίμενα να μου πει κανένα σοβαρό κουτσομπολιό και αυτός μου είπε ποια γαμάει ο Μπομπ ο μάστορας...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.160
Πόντοι
5.506
την χριστινα παπαδελη γαμαει...το εβγαλε πρωτος στο φως ο γκουρου του γκοσιπ ροαοπαο  :kneel:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.340
Πόντοι
5.006
Εγώ φταίω που πίστεψα τον μαλακά τον Τάκη και περίμενα να μου πει κανένα σοβαρό κουτσομπολιό και αυτός μου είπε ποια γαμάει ο Μπομπ ο μάστορας...

ρε τυπε ο μαστορας και το αφρικανικο μαυροπετσι είναι από τα πιο χοτ ονόματα της  σοουμπιζ αυτή την περιοδο….για ποιους ηθελες να σου πω, για την ζωιτσα την λασκαρη και τον κωνστανταρα???? :S :S :S :S

αμα εσυ εισαι γιδοβοσκος και τηλεοραση βλέπεις μονο τα ντοκιμαντέρ στην ερτ, δεν σου φταιμε εμεις... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
ευκολακι νιμου..την βερα την μπετονιερα κανονιζει ο μπομπ :S :S :S

Επισκέπτης
Με απαξίωσες δις ρε νιμου....
ρε τυπε ο μαστορας και το αφρικανικο μαυροπετσι είναι από τα πιο χοτ ονόματα της  σοουμπιζ αυτή την περιοδο….για ποιους ηθελες να σου πω, για την ζωιτσα την λασκαρη και τον κωνστανταρα???? :S :S :S :S

αμα εσυ εισαι γιδοβοσκος και τηλεοραση βλέπεις μονο τα ντοκιμαντέρ στην ερτ, δεν σου φταιμε εμεις... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Με απαξίωσες δις ρε νιμου.... :S :S :S

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.410
Πόντοι
5.506
ρε τυπε ο μαστορας και το αφρικανικο μαυροπετσι είναι από τα πιο χοτ ονόματα της  σοουμπιζ αυτή την περιοδο….για ποιους ηθελες να σου πω, για την ζωιτσα την λασκαρη και τον κωνστανταρα???? :S :S :S :S

Τύπε, δώσε χοτ πληροφορίες για Καλογρίδη-Λυκουρέζο....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.340
Πόντοι
5.006
καλα βεβαια ο μαστορας τα εχει με την κουρτνευ παρκερ, αυτό το διαγαλαξιακο αφρικανικο υπερμουναρο με το κορμι κολαση...τι να κλασει μπροστα της η παπαδελη….

υγ: παντως επειδή ο μαστορας φαινεται μερακλής τυπος που γουσταρει την σοκολατα, αμα περασουμε καμια βολτα από σωκρατους, πιο πιθανο είναι να δουμε αυτόν παρα τον σπουγγενα... :rockon:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.340
Πόντοι
5.006
Τύπε, δώσε χοτ πληροφορίες για Καλογρίδη-Λυκουρέζο....

τυπε τελος αυτό το ζευγαρι...εληξε ο χρονος της βιζιτοκαταστασης και το μηχανημα ηθελε κερμα για να συνεχισει... :hi:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.410
Πόντοι
5.506
τυπε τελος αυτό το ζευγαρι...εληξε ο χρονος της βιζιτοκαταστασης και το μηχανημα ηθελε κερμα για να συνεχισει... :hi:

Ε τότε ο κυρ Αλέκος ξεπέρασε τη συγχωρεμένη και πάει για άλλα κόλπα...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
καλα βεβαια ο μαστορας τα εχει με την κουρτνευ παρκερ, αυτό το διαγαλαξιακο αφρικανικο υπερμουναρο με το κορμι κολαση...τι να κλασει μπροστα της η παπαδελη….

υγ: παντως επειδή ο μαστορας φαινεται μερακλής τυπος που γουσταρει την σοκολατα, αμα περασουμε καμια βολτα από σωκρατους, πιο πιθανο είναι να δουμε αυτόν παρα τον σπουγγενα... :rockon:
τυπε μου εδω και αρκετους μηνες εχει χωρησει το μαστορι την κουρτνει αλογοδοντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom