Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.683
- Πόντοι
- 3.656
Απογευματινος καφεςΚαλησπέρα σας κύριε Μπίρλα
Καλησπέρα σας κύριε Μάξι
Τι έχουμε εδώ ?
Καλησπερα σας
Απογευματινος καφεςΚαλησπέρα σας κύριε Μπίρλα
Καλησπέρα σας κύριε Μάξι
Τι έχουμε εδώ ?
Ακούγεται στους διαδρόμους ότι θα παίξει ραντεβού και μπήκα να δώΑπογευματινος καφες
Καλησπερα σας
ζητω συγνωμη που δεν σας ενημερωσα που γυρισα στα πατρια εδαφη του μυλοποταμου...Sorry τυπαρα μου αλλα αυτα τα εγραφες πριν κανα 4μηνο..δεν μας ενημερωσες οτι ειχες μετακομισει στην γη της νομιμοτητας του Μυλοποταμου...
και της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣζητω συγνωμη που δεν σας ενημερωσα που γυρισα στα πατρια εδαφη του μυλοποταμου...
κατι παει να κανονιστει εδω και 510 σελιδες αλλα στο τελος παντα κατι στραβωνει!!!!Ακούγεται στους διαδρόμους ότι θα παίξει ραντεβού και μπήκα να δώ
Οκ όλα καλά
Επίσης να ενημερώσω ότι και δίπλα στου glamour έχουν βγάλει τους χάρακες και μετράνε πούτσεςκατι παει να κανονιστει εδω και 510 σελιδες αλλα στο τελος παντα κατι στραβωνει!!!!
Ευχαριστω για την ενημερωση αλλα δεν ειναι στα ενδιαφεροντα μου...Επίσης να ενημερώσω ότι και δίπλα στου glamour έχουν βγάλει τους χάρακες και μετράνε πούτσες
Με άγριες διαθέσεις μπήκε το 25
Ψωνίζω από glamour μανΕυχαριστω για την ενημερωση αλλα δεν ειναι στα ενδιαφεροντα μου...
Αλλα εσυ τι θες εκει????
ηρεμος μπηκες.....ποιος μαλακας ειναι το μελος που συνεληφθη να οδηγει κωλοτρυπιδα στην κρητη-μια μερα μετα το τραγικο συμβαν με τον αλλο κωλοτρυπιδα που εφαγε το πιτσιρικι-και ειχε μαζι μαζι του και χειροβομβιδα???ειχε δωσει λογικα ραντεβου θανατου και πηγαινε ετοιμος για μακελειο....αναμενουμε λεπτομερειες.....
Με τοσους υπεργαμικουλες εδω μεσα,ειναι να μπαινεις τοιχο-τοιχο σε καποια νηματα....Ψωνίζω από glamour μαν
Παρακολουθώ ΌΛΑ τα τεκταινόμενα
εχω το νου μη μας φαει λαχανο κανας μαλακας μεθυσμενος κρητικος.....ηρεμος μπηκες.....
τύποι μονοζυγωτικοί καλό είναι μην τα βάζετε με τον παππού πσαρά...Πρόσεχε Καρλότε, μιλάμε για σκληρό πολεμιστή των αποκρημνων ορέων της κακοτράχαλης Εύβοιας και υποβρύχιο καταστροφέα των αγριων θαλασσών της Αμυγδαλίτσας.
Μαζί με τον πράκτορα της ΕΥΠ, τον τσακάλι των μυστικών υπηρεσιών, τον Πολυζώαρο, έγραψαν σελίδες πολεμικής δόξας.
Αυτά θα αναπολούν την προσεχή Πέμπτη, στο στρωματεμπορικό κατάστημα της Γούβας.
Ίσως περάσω μια βόλτα
Μπορεί και να είναι παγίδα ο ροφός....τελικά πρυτάνευσε η λογική και πάει για κρασοκατάνυξη με ροφό και ψαρόσουπα. Κάποιο μέλος γλίτωσε την οδοντοστοιχεία του.
Και οι τοίχοι επίκδυνοι είναι εδώ...Με τοσους υπεργαμικουλες εδω μεσα,ειναι να μπαινεις τοιχο-τοιχο σε καποια νηματα....
Μην σκούζεις μωρή Καρλότα θα σε ακούσει η οικογένεια και θα φας καμία κατραπακια!ακριβως μωρη ξεφωνιμενη οταν ο αλλος σου λεει να μου τα πεις απο κοντα αυτα...εσυ τι συμπερασμα βγαζεις μωρη βρωμα? τα ειδαμε τα κακακια τι εννοουσε? να μου στειλει μηνυμα στις 12.15 σαββατο βραδυ. για την αλλη μερα στις 10 το πρωι κυριακης? και το μηνυμα το ειδα εγω κυριακη μεσημερι.. να ειναι στην ευβοια και να μου κλεινει ραντεβου για την σουδα!! και τωρα κερναει ροφο... βαλτος απο τον νταβαντζακο ειναι... πηγενε γαμησου και εσυ και πολυ σημασια σου δωσαμε ναυαγιο που για να γαμησεις πρεπει να πληρωσεις πρωτα αχρηστε
Μουνοπανο εσυ ολα ΟΚ αυριο ή θα κιοτεψεις;τύποι μονοζυγωτικοί καλό είναι μην τα βάζετε με τον παππού πσαρά...