brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.672
- Πόντοι
- 2.606
οπλισμενο σκυρόδεμα τύπεΕπιπλέουν τα συγκεκριμένα υποδήματα στη θάλασσα ?
οπλισμενο σκυρόδεμα τύπεΕπιπλέουν τα συγκεκριμένα υποδήματα στη θάλασσα ?
α ενταξει,γραψε λαθος για το στραπονιαρηδες τοτεΚαλά να λες που δεν είμαστε πρωτευουσιάνοι
καλησπερα φιλε-μπαρε
δεν βλεπω κινηση.καλησπερα φιλε-μπαρε
εχουν παει βολταδεν βλεπω κινηση.
βγαζουν το σκυλακι εξω για κατουρημα?εχουν παει βολτα
Τω Καιρω Εκεινω είχε κάτι υπέροχα "σουβενίρ" στο λόμπυ, με λευκά μπουφανακια που με ένα χαμόγελο και μόνο σε 5' βρισκόσουν στο δωμάτιο και στη λεωφόρο της αμαρτίας.
Με παρακολουθείς;;;
Ποιους εννοείς, μιλά καθαράα ενταξει,γραψε λαθος για το στραπονιαρηδες τοτε
Θα έγραφα για τις πουτανες εκεί αλλά εδώ το φόρουμ δέχεται μόνο τραβελοιστοριεςΤω Καιρω Εκεινω είχε κάτι υπέροχα "σουβενίρ" στο λόμπυ, με λευκά μπουφανακια που με ένα χαμόγελο και μόνο σε 5' βρισκόσουν στο δωμάτιο και στη λεωφόρο της αμαρτίας.
Παρακαλείται ο κύριος χαρτοπόλεμος να μην αναγιγνωσκει, δεν αναφέρομαι σε "πολύ ωραίες φωτό" που αρεσκεται.
μποξερ τιγρε με λευκη μουρη στειλε φωτο και σου στελνω 200 ευρω να μου το φερεις.Θα έγραφα για τις πουτανες εκεί αλλά εδώ το φόρουμ δέχεται μόνο τραβελοιστοριες
Ελάτε στους παππούληδες για να ανταλλάξετε ιστορίες με τον κ. @κωλο-γερος !Θα έγραφα για τις πουτανες εκεί αλλά εδώ το φόρουμ δέχεται μόνο τραβελοιστοριες
Ελάτε στους παππούληδες για να ανταλλάξετε ιστορίες με τον κ. @κωλο-γερος !
Τελικά τι έγινε τελείωσε η ψηφοφορία έχουμε νικητη 2024?
Αυτος έχει τα τριπλάσια μου χρόνια ....Ελάτε στους παππούληδες για να ανταλλάξετε ιστορίες με τον κ. @κωλο-γερος !
Μαλλον ο αναπουρνας ...Τελικά τι έγινε τελείωσε η ψηφοφορία έχουμε νικητη 2024?
Και λοιπόν;;;Αυτος έχει τα τριπλάσια μου χρόνια ....