Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    174
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.404
Πόντοι
11.146
Πραγματικά, που είναι εκείνα τα Επικά βράδια των 90, με τον Πάριο στο Διογένη να μας έχει καβλωμένους μέχρι το πρωι, με Λεπά, με τα παρανοϊκά μουνιά που δούλευαν ως λουλουδούδες ή γλάστρες, ωραίες εποχές.
.....ωραιες εποχες ρε μαγκα μου!!! Καθε βραδυ φορτωναμε κ απο ενα γκομενακι, ειτε αν μας καθοταν η μπαρα, ειτε λουλουδου η γκαρνταρομπα!!!! :cool2::cool2::cool2:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.007
Πόντοι
25.467
Δεν πειραζει , ας κανει οτι θέλει , ας τα γυρισει και ολα τουμπα , αλλα το οτι καθόταν στον θρόνο και επαιζε με τα βλαμμένα του και ξαφνικα του εφτασε η πουτσα απο κωλο αμυγδαλή θα μείνει εδω στο σαιτ σαν γλυκεια αναμνηση :coffee:

Εδώ ξεφύγατε λιγάκι, ένεκα της έπαρσης που σας διακρίνει. Θα το δούμε αυτό μια άλλη στιγμή, που η αδρεναλίνη σας θα είναι σε πιό νορμάλ επίπεδα.

Και να νικησεις "που λεει ο λογος" κανεις δεν θα σε θυμαται , ολοι θα θυμουνται το ξεφτίλισμα της επιτροπης , της διοργανωτριας αρχης και των μουνοπανων που το "επαιζαν" δικαιοι :coffee:

Εδώ πάλι, έχετε έρεισμα σε αυτό που γράφετε.

Όντως, περισσότεροι θυμούνται τον Κεντέρη ως τον αθλητή που απέφυγε το αντιντόπινγκ τέστ, παρά ως Ολυμπιονίκη. Παρά τούτο όμως ο αριβισμός σας, σας θόλωσε την κρίση και δεν σας άφησε να δείτε και μια άλλη παράμετρο. Ότι δηλαδή σε αυτήν την ιστορία εκτός από το ξεφτίλισμα "των μουνόπανων που το έπαιζαν δίκαιοι", θα μείνει και το γεγονός, ότι για δεύτερη συνεχή χρονιά, αντί να δώσετε την μάχη σας στο προσκήνιο προσεγγίσατε* την διοίκηση του παρόντος ιστοτόπου παρασκηνιακά* για να περάσει το δικό σας.

*Αντί των "προσεγγίσατε" & "παρασκηνιακά", θα μπορούσα να γράψω βέβαια πολλά γλαφυρά για τσιμπούκια, αρχιδογλυψίματα, κωλογλυφάδες, και άλλες ομοφυλοφιλικές πρακτικές, αλλά όπως βλέπετε, επιλέγω να μην το πράξω.

Καλή σας μέρα και Καλή σας Χρονιά.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.404
Πόντοι
11.146
Μάγκες αφήστε εμένα να βγω εγώ πρώτος να χαρούν και λίγο οι ίδιοι εμμονικοί ψυχάκηδες που με ψηφίζουν κάθε φορά.

Δείτε ποιοί είναι.

Καμαρώστε τους.

Mal50.jpg
...μαγκα μου εγω στην εριξα αλλα πηγαινε για το alter ego σου, τον Μεγαλοβουνι :confused::confused::confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.383
Πόντοι
28.246
Εδώ ξεφύγατε λιγάκι, ένεκα της έπαρσης που σας διακρίνει. Θα το δούμε αυτό μια άλλη στιγμή, που η αδρεναλίνη σας θα είναι σε πιό νορμάλ επίπεδα.

Όντως, περισσότεροι θυμούνται τον Κεντέρη ως τον αθλητή που απέφυγε το αντιντόπινγκ τέστ, παρά ως Ολυμπιονίκη. Παρά τούτο όμως ο αριβισμός σας, σας θόλωσε την κρίση και δεν σας άφησε να δείτε και μια άλλη παράμετρο. Ότι δηλαδή σε αυτήν την ιστορία εκτός από το ξεφτίλισμα "των μουνόπανων που το έπαιζαν δίκαιοι", θα μείνει και το γεγονός, ότι για δεύτερη συνεχή χρονιά, αντί να δώσετε την μάχη σας στο προσκήνιο προσεγγίσατε* την διοίκηση του παρόντος ιστοτόπου παρασκηνιακά* για να περάσει το δικό σας.

*Αντί των "προσεγγίσατε" & "παρασκηνιακά", θα μπορούσα να γράψω βέβαια πολλά γλαφυρά για τσιμπούκια, αρχιδογλυψίματα, κωλογλυφάδες, και άλλες ομοφυλοφιλικές πρακτικές, αλλά όπως βλέπετε, επιλέγω να μην το πράξω.

Κάτσε καλά γιατί αυτόν τον λένε Νιπλη. Δεν το χει σε τίποτα να ζητήσει να μπει και εδώ χέρι για να βγει ντε και καλά η Κλαούντια.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.007
Πόντοι
25.467
Επιτρέψτε μου να σας πω ότι κάνετε τεράστιο λάθος.

Τέτοια νήματα και τέτοιοι διαγωνισμοί σε δημόσια φόρουμ δεν θα έπρεπε να επιτρέπονται από την διεύθυνση.

Δίνετε τη δυνατότητα, κάτω απο την ταμπέλα του δήθεν απαύγασμα της παρωδίας, στους αυλικούς σας και μη να ψηφίζουν συγκεκριμένα πρόσωπα με σκοπό να ικανοποιηθεί το εγώ σας και ταυτόχρονα καθόσαστε αναπαυτικά στη γεροντοκαρέλκα σας χαχανίζοντας κρυφά με τα αποτελέσματα της κίβδηλης ψηφοφορίας σας.

Το τι έπρεπε να επιτρέπεται και το τι δεν έπρεπε να επιτρέπεται από την διοίκηση, είναι τεράστια κουβέντα, που δεν νομίζω ότι σας συμφέρει και πολύ να την αρχίσουμε, γιατί μάλλον την έχετε λερωμένη τη φωλιά σας σε άλλα θέματα.

Όσον αφορά τώρα τον διαγωνισμό, λυπάμαι που το βλέπετε έτσι.

Δεκατέσσερα (14) χρόνια τώρα που συμμετέχω, ως υποψήφιος στον διαγωνισμό, πάντα έγραφα το εξής: Αυτός που θα του απονεμηθεί ο τίτλος του Mr. Μαλάκα της χρονιάς, "παίζεται" αν είναι ή αν δεν είναι πράγματι μαλάκας. Αυτός όμως που παίρνει στα σοβαρά έναν τέτοιου είδους & ύφους διαγωνισμό, και συμμετέχει με κίνητρο όχι τον χαβαλέ, αλλά το μίσος και την εκδίκηση, είναι σίγουρα μαλάκας.

Καλή σας ημέρα, και με το καλό ο νέος χρόνος.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.007
Πόντοι
25.467
Κάτσε καλά γιατί αυτόν τον λένε Νιπλη. Δεν το χει σε τίποτα να ζητήσει να μπει και εδώ χέρι για να βγει ντε και καλά η Κλαούντια.

Κακώς μείνατε ξάγρυπνος και γράψατε τόσα πολλά.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.383
Πόντοι
28.246
Κακώς μείνατε ξάγρυπνος και γράψατε τόσα πολλά.
Δούλευα. Και τώρα είμαι καμία ώρα πριν το χωριό να κάνω πρωτοχρονιά.
Μου αρέσει που νομίζουν ότι με στεναχώρησαν που κλειδώθηκε το νήμα ενώ τους είχα εξηγήσει γιατί το άνοιξα.
Η ξεφτίλα τους στο μεγαλείο της.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.007
Πόντοι
25.467
Δούλευα. Και τώρα είμαι καμία ώρα πριν το χωριό να κάνω πρωτοχρονιά.
Μου αρέσει που νομίζουν ότι με στεναχώρησαν που κλειδώθηκε το νήμα ενώ τους είχα εξηγήσει γιατί το άνοιξα.
Η ξεφτίλα τους στο μεγαλείο της.

Πύρρειος η νίκη τους, κύριε.

Αν βέβαια θεωρείται νίκη.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.383
Πόντοι
28.246
Πύρρειος η νίκη τους, κύριε.

Αν βέβαια θεωρείται νίκη.
Στη σειρά έτερος εγώ καθαρσις λέει ο Λαινης στον βονορτα στο τελευταίο επεισόδιο Σε έκανε το ερπετό να τον κερδίσεις αλλά να μην μπορείς να το πανηγύρισεις. Ήρθε μόνος του. Σε εμας....

Ας νομίζουν ότι ανέτρεψαν κάτι που στην ουσία ήταν η άλμα στο κενό η στη θάλασσα.

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
4.545
Πόντοι
2.836
Μάγκες αφήστε εμένα να βγω εγώ πρώτος να χαρούν και λίγο οι ίδιοι εμμονικοί ψυχάκηδες που με ψηφίζουν κάθε φορά.

Δείτε ποιοί είναι.

Καμαρώστε τους.

Mal50.jpg
Θα μπω στον κόπο να σου απαντήσω αν και το κάνω πολύ σπάνια εδώ. Όπως έχω καταλάβει είσαι ένας άνθρωπος μιας ηλικίας, περπατημένος, έμπειρος, και έχει πάει με πολλές γυναίκες. Σε πολλές κριτικές και ποστ σου έχω κάνει like. Κάπου όμως το έχασες, άρχισες να κάνεις σχόλια και να επιτίθεσαι με αποκορύφωμα ότι αποκάλεσες μαλάκες όλους όσους κάνουν like σε κριτικές κάποιων άλλων. Πιστεύω πως για κάποιον της ηλικίας και της εμπειρίας σου θα μπορούσες να διαχειριστείς διαφορετικά την παρουσία σου φέτος εδώ. Προσωπικά δεν έχω τίποτα μαζί σου, αλλά θα πρέπει και εσύ να κάνεις την αυτοκριτική σου, γιατί έφτασες πρώτος σε αυτή την ψηφοφορία εδώ.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.297
Πόντοι
1.706
Καλώς τον!

Τι νέα κ. Λευτέρη; :coffee:
Βαρεμάρες.
Έχασα και το στοίχημα με το πουλεν Άγιε και θα είναι δύσκολη η νέα χρονιά.....

Πικρός ο καφές σήμερα. Χάσαμε.
Πάντα σκέτος ο καφές, μηδέν εις το πηλικό λοιπόν

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.688
Πόντοι
12.056
Το τι έπρεπε να επιτρέπεται και το τι δεν έπρεπε να επιτρέπεται από την διοίκηση, είναι τεράστια κουβέντα, που δεν νομίζω ότι σας συμφέρει και πολύ να την αρχίσουμε, γιατί μάλλον την έχετε λερωμένη τη φωλιά σας σε άλλα θέματα.

Όσον αφορά τώρα τον διαγωνισμό, λυπάμαι που το βλέπετε έτσι.

Δεκατέσσερα (14) χρόνια τώρα που συμμετέχω, ως υποψήφιος στον διαγωνισμό, πάντα έγραφα το εξής: Αυτός που θα του απονεμηθεί ο τίτλος του Mr. Μαλάκα της χρονιάς, "παίζεται" αν είναι ή αν δεν είναι πράγματι μαλάκας. Αυτός όμως που παίρνει στα σοβαρά έναν τέτοιου είδους & ύφους διαγωνισμό, και συμμετέχει με κίνητρο όχι τον χαβαλέ, αλλά το μίσος και την εκδίκηση, είναι σίγουρα μαλάκας.

Καλή σας ημέρα, και με το καλό ο νέος χρόνος.
Επετρεψες όμως τους μαλακές γράφοντας προσωπικά δεδομένα του καθενός.. πολλές φορές κάποιοι σιγονταρατε κιόλας

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
21.690
Πόντοι
12.946
Θα μπω στον κόπο να σου απαντήσω αν και το κάνω πολύ σπάνια εδώ. Όπως έχω καταλάβει είσαι ένας άνθρωπος μιας ηλικίας, περπατημένος, έμπειρος, και έχει πάει με πολλές γυναίκες. Σε πολλές κριτικές και ποστ σου έχω κάνει like. Κάπου όμως το έχασες, άρχισες να κάνεις σχόλια και να επιτίθεσαι με αποκορύφωμα ότι αποκάλεσες μαλάκες όλους όσους κάνουν like σε κριτικές κάποιων άλλων. Πιστεύω πως για κάποιον της ηλικίας και της εμπειρίας σου θα μπορούσες να διαχειριστείς διαφορετικά την παρουσία σου φέτος εδώ. Προσωπικά δεν έχω τίποτα μαζί σου, αλλά θα πρέπει και εσύ να κάνεις την αυτοκριτική σου, γιατί έφτασες πρώτος σε αυτή την ψηφοφορία εδώ.
Το ίδιο ακριβώς λέω κι εγώ, ας έκανε αναφορά ότι θεωρούσε μούφα.
Γιατί μας ζαλίζει και όσοι δεν πάνε με το μέρος του να τους βγάζει μαλάκες?
Και μετά τι περιμένει...

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.585
Πόντοι
1.406

Ασε το κλάμα πρωί πρωί ,σας ξεφτίλισε ο Νιπλης ,τον κάνατε μάγκα τον Μαλακα τι να πω ρε πουστη μου.
Τέλεια παύλα παράγραφος

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.038
Πόντοι
2.606
Επιτρέψτε μου να σας πω ότι κάνετε τεράστιο λάθος.

Τέτοια νήματα και τέτοιοι διαγωνισμοί σε δημόσια φόρουμ δεν θα έπρεπε να επιτρέπονται από την διεύθυνση.

Δίνετε τη δυνατότητα, κάτω απο την ταμπέλα του δήθεν απαύγασμα της παρωδίας, στους αυλικούς σας και μη να ψηφίζουν συγκεκριμένα πρόσωπα με σκοπό να ικανοποιηθεί το εγώ σας και ταυτόχρονα καθόσαστε αναπαυτικά στη γεροντοκαρέλκα σας χαχανίζοντας κρυφά με τα αποτελέσματα της κίβδηλης ψηφοφορίας σας.
Άσε τις μαλακίες σου τυπε....ήρθες με το μαγιω από την παραλία και πας να καρφώσεις πρωτιά απέναντι σε μαλακές μεγαθήρια,μαλακές που όλοι οι μαλακές του ντουνιά έχουν ως πρότυπα και μας το παίζεις χαμηλών τόνων...θα είσαι η μεγαλύτερη έκπληξη στα χρονικά διαγωνισμών μαλακίας αν τελικά σηκώσεις κούπα...θα μείνεις γνωστός ως ο Μάλακας από το πουθενά.....

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.007
Πόντοι
25.467
Ασε το κλάμα πρωί πρωί ,σας ξεφτίλισε ο Νιπλης ,τον κάνατε μάγκα τον Μαλακα τι να πω ρε πουστη μου.
Τέλεια παύλα παράγραφος
.Αν εννοείτε, μάγκα με δανεικά αρχίδια, όχι μόνον συμφωνώ, αλλά και επαυξάνω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom