Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.052
- Πόντοι
- 6.256
Δυνατος μυστης ο music lover.....
Δυνατος μυστης ο music lover.....
Tι θυμηθηκες ρε τυπε...ιστορια ειχαν γραψει τα γκιφακια που του εβαζα.Ο ΠΡΟΠΕΡΣΙΝΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ του διαγωνισμούς ΠΞ στελνει τα σπεκια του σε μέλος μπαρόκ για την μέχρι στιγμής τιτάνια απόδοση του
Τύπε οι μεγάλοι κλασικοί της μαλακίαςΟ ΠΡΟΠΕΡΣΙΝΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ του διαγωνισμούς ΠΞ στελνει τα σπεκια του σε μέλος μπαρόκ για την μέχρι στιγμής τιτάνια απόδοση του
Σε θέλουμε σεμνό με την Κλαούντια ....Tι θυμηθηκες ρε τυπε...ιστορια ειχαν γραψει τα γκιφακια που του εβαζα.
Εδώ ψήφισαν οι άστεγοι ο τζορμακα θα έλειπεΔυνατος μυστης ο music lover.....
Μην θεωρείς τίποτε δεδομένο .Εδώ ψήφισαν οι άστεγοι ο τζορμακα θα έλειπε
Η κοντη ειχε πιο βαρια αρχιδια απο εσενα. Οταν την κραζατε εβγαινε μπροστά. Δεν κρυβοτανε οπως εσυ στον ημιτελικό.Κλαούντια και TheSaint ....
ακούνε μουσική ρε μαλάκες ....
Με εσάς θα ασχολούνται ;;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναυάγια τύπε.
Μόνο ο Saint είναι με τη γκόμενα
Μόλις πάρει τελευταία βραση η φασολάδαΕπισημες ανακοινωσεις απο την Ελλανοδίκη Επιτροπη ποτε θα εχουμε ;
τυπε καλώς όρισες στο γκάνγκ μπανγκ της κλαουντιας.σαν τις ψωλές στα τσοντοσινεμά άρπαξε τις ψήφους το παρανυφάκι ΤΟ ΠΑΡΑΝΥΦΑΚΙ
ΕΧελ δικο σου κλωνάρι ειναι τουτο, και εσωσες τον Λακη;Δυνατος μυστης ο music lover.....
Ναι δικο μου ειναι και το εβγαλα φορα παρτιδα....ρε ποσο χαζος εισαι να πουμε;ΕΧελ δικο σου κλωνάρι ειναι τουτο, και εσωσες τον Λακη;
Να σε δω και με τον Ανναπουρνα τακιμι και με μπροστινους νταβάδων εμεινε μονο.
Λέει για το βέλο και το νυφικό της κλαούντιας και εγώ ο μαλάκας τον έχω λίστα ;τυπε καλώς όρισες στο γκάνγκ μπανγκ της κλαουντιας.
περιμενε γινεται καταμετρηση αποτελεσματωντι φαση,περιμενουμε την ενσωματωση απο καμια αποικια στον Ινδικο