Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (11 μέλη και 13 επισκέπτες)

Προκριματική ψηφοφορία για τον Mr. Μαλάκας 2024 Γκρούπ Γ

• kontolagnos

• Kostakis27

• Kritwn99

• Κώστας Λαδάκης

• leader96

• Magi

• Michael Scott

• mixalis k.

• μπαρμπαγιαννης

• Maximilien

• Μπιρλας

• mpouxos

• MrEco

• Νίο

• Νίπλης

• Ντουνταράς (Kaizerbet)

• Odin

• Panos 1978

• papaphilips

• pastelios

• paparotriftoulas

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.424
Πόντοι
1.346
θα ερθει @Maximilien με αγροτικο του να φορτωσει τα πραγματα που θα του δωσεις για να μου τα φερει:coffee:
Να σου φέρει λάδι από την Αρκαδιά όμως, ΓΚΡ ούτε για τη Λαίδη δεν έχω φετινό...
Ερώτηση: γιατί η μία καρτέλα δείχνει 1.93 μέση απόδοση και η άλλη 1.935 :rolleyes:
Λες να είναι μεθυσμένοι οι κυρ Παντελήδες :think:

Συνημμένα

• 1η δειγματοληψία.jpg
    1η δειγματοληψία.jpg
    424,9 KB · Εμφανίσεις: 3
  • @@ρια κάλυψη - αλλά τι να κάνουμε θα ρισκάρω.jpg
    @@ρια κάλυψη - αλλά τι να κάνουμε θα ρισκάρω.jpg
    96,1 KB · Εμφανίσεις: 4
  • ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑ.jpg
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑ.jpg
    360,4 KB · Εμφανίσεις: 3
  • Κουνήσου και θα στον χώσω παλιοχούψια.jpg
    Κουνήσου και θα στον χώσω παλιοχούψια.jpg
    90,1 KB · Εμφανίσεις: 3

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.018
Πόντοι
3.846
λες για τον πχ Νίπλη αλλά αν δεν κάνω λάθος ,
τον εαυτό σου τον λούφαρες , τον εξαίρεσες στον διαγωνισμό σου :tooth:
Δεν είναι σου και μου είναι διαγωνισμός του φόρουμ. Επίσης δεν έκανα εγώ την επιλογή υποψηφίων ένας εκπρόσωπος τύπου είμαι. Στο σημείο αυτό να πω ότι είχα σήμερα φορτωμένο πρόγραμμα δεσμεύονται να αναπληρώσω το χρόνο. Και για το τέλος να πω ότι έχω υπάρξει υποψήφιος παλιότερα ουδέποτε ζήτησα εξαίρεση. Εδώ βασικά στελέχη και είναι υποψήφιοι και θα πεις εσύ ότι γίνονται διακρίσεις; Όσο για το νιπλη ξέρει ότι τον εκτιμώ και απλά τον προσκάλεσα να γράψει εδώ για να γίνει λίγο μανουρα επειδή έχει ωραίο λέγειν ,ούτε τον ψήφισα, ούτε τον εκραξα.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.931
Πόντοι
736

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.323
Πόντοι
6.056
Δεν είναι σου και μου είναι διαγωνισμός του φόρουμ. Επίσης δεν έκανα εγώ την επιλογή υποψηφίων ένας εκπρόσωπος τύπου είμαι. Στο σημείο αυτό να πω ότι είχα σήμερα φορτωμένο πρόγραμμα δεσμεύονται να αναπληρώσω το χρόνο. Και για το τέλος να πω ότι έχω υπάρξει υποψήφιος παλιότερα ουδέποτε ζήτησα εξαίρεση. Εδώ βασικά στελέχη και είναι υποψήφιοι και θα πεις εσύ ότι γίνονται διακρίσεις; Όσο για το νιπλη ξέρει ότι τον εκτιμώ και απλά τον προσκάλεσα να γράψει εδώ για να γίνει λίγο μανουρα επειδή έχει ωραίο λέγειν ,ούτε τον ψήφισα, ούτε τον εκραξα.
τύπε μπες υποψήφιος στο διαγωνισμό σου και έπειτα λέγε ό,τι θες
Το να λες έστω αστειευόμενος ότι έκανες πλάκα με τον πχ άφαντο Νίπλη ενώ δεν είσαι καν υποψήφιος είναι κάπως ....
Από το "αξίωμα" που φέρεις μπορείς να καινοτομήσεις θετικά , δηλαδή πρότεινε στο κονκλάβιο να είναι φανερές οι ψηφοφορίες
Κάνε τες από την αρχή 24ωρης διάρκειας τα γκρουπ και να μην μετράνε οι κλώνοι που το πιθανότερο να μην εμφανισθούν σε φανερή ψηφοφορία
Το τελευταίο το γράφω και σαν ιδέα για τον Στέκα αν θελήσει να διοργανώσει παράλληλα άμεμπτο διαγωνισμό :coffee:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Κύριοι :woldman::woldman::woldman:,
Έχει ανέβει πολύ ψηλά το παλικάρι ο Μάξι χωρίς να το αξίζει.
Μαλάκα ψηφίζουμε και ο καημένος είναι ένας απλός βαζελάκος που του αρέσει η σπυριάρα.
Παρακαλώ διορθώστε τις ψήφους σας.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.424
Πόντοι
1.346
ΓΚΡ τα έχεις φορτώσει στον κόκκορα τον τελευταίο καιρό, λοιπόν με αποδόσεις 43 λεπτά πριν ξεκινήσει η Μπαρτσελόνα οι κυρ Παντελήδες έδειξαν αυτά, άλλη ενημέρωση για τυχόν αλλαγές στις αποδόσεις σιγά μην δώσω (όπως και σκορ εννοείται αφού είμαι μοναχοφάης) :sunglasses:
Πρόσεξε καλά αυτά που λέγαμε παλιότερα:
  1. Δύο δείγματα
  2. Σύγχρονων αποδόσεων - δεν είναι 1η Νορβηγίας εδώ
  3. Διαφορετικές στοιχηματικές => να γιατί ψιλοδιαφέρουν οι μέσες τιμές των δειγμάτων
  4. Η μέθοδος Triplex έχει διαφορετική τιμή ΒΑΝ :coffee:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    340,1 KB · Εμφανίσεις: 2

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.931
Πόντοι
736
ΓΚΡ τα έχεις φορτώσει στον κόκκορα τον τελευταίο καιρό, λοιπόν με αποδόσεις 43 λεπτά πριν ξεκινήσει η Μπαρτσελόνα οι κυρ Παντελήδες έδειξαν αυτά, άλλη ενημέρωση για τυχόν αλλαγές στις αποδόσεις σιγά μην δώσω (όπως και σκορ εννοείται αφού είμαι μοναχοφάης) :sunglasses:
Πρόσεξε καλά αυτά που λέγαμε παλιότερα:
  1. Δύο δείγματα
  2. Σύγχρονων αποδόσεων - δεν είναι 1η Νορβηγίας εδώ
  3. Διαφορετικές στοιχηματικές => να γιατί ψιλοδιαφέρουν οι μέσες τιμές των δειγμάτων
  4. Η μέθοδος Triplex έχει διαφορετική τιμή ΒΑΝ :coffee:
μια χαρα δασκαλε εχεις και τα οσκαρ εδω μεσα ..κανα κουστουμακι ραψαμε η θα το παρουμε έτοιμο :coffee:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.424
Πόντοι
1.346
μια χαρα δασκαλε εχεις και τα οσκαρ εδω μεσα ..κανα κουστουμακι ραψαμε η θα το παρουμε έτοιμο :coffee:
ΓΚΡ ΛΕΩ....
Τα βλέπεις ΠΩΣ γαμιώνται ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ράψω σάβανα....
Αυτή είναι η περισσότερο ΓΑΜΙΟΛΑ εταιρεία στο Ίντερνετ και ακολουθεί η betWHORE_365 και το ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ άλλο πορτέλο, κολλάει ώρες - ώρες....
Ευτυχώς που έχω τα ρούβλια της 1xbet αλλά εκεί είναι ψιλοπαράνομη, τα έχω πει και στη Μικρή και δεν καταλαβαίνει κι αυτή...
Κλείσανε οι άθλιοι τη Betshop το καλοκαίρι με δήθεν πρόσχηματα της πούτσας - ενώ ήτανε τόσα χρόνια χορηγός - από τις καλύτερες στοιχηματικές - και πάνε χαθήκανε κοντά στα 1900Ε, ένα @@ρι θα πάρουμε, τόσοι μήνες πέρασαν και κουραφέξαλα...
Βρίζω γιατί έχω έξοδα, τζάμπα είναι το κοκό;
Εσύ θες να έρθω Αθήνα, στα παγκάκια θα κοιμηθώ ή θα με ταίζετε; Άσε με να δω το βίντεο στη ρώσσικη....

Συνημμένα

• ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.jpg
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.jpg
    172,7 KB · Εμφανίσεις: 2

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.931
Πόντοι
736
ΓΚΡ ΛΕΩ....
Τα βλέπεις ΠΩΣ γαμιώνται ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ράψω σάβανα....
Αυτή είναι η περισσότερο ΓΑΜΙΟΛΑ εταιρεία στο Ίντερνετ και ακολουθεί η betWHORE_365 και το ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ άλλο πορτέλο, κολλάει ώρες - ώρες....
Ευτυχώς που έχω τα ρούβλια της 1xbet αλλά εκεί είναι ψιλοπαράνομη, τα έχω πει και στη Μικρή και δεν καταλαβαίνει κι αυτή...
Κλείσανε οι άθλιοι τη Betshop το καλοκαίρι με δήθεν πρόσχηματα της πούτσας - ενώ ήτανε τόσα χρόνια χορηγός - από τις καλύτερες στοιχηματικές - και πάνε χαθήκανε κοντά στα 1900Ε, ένα @@ρι θα πάρουμε, τόσοι μήνες πέρασαν και κουραφέξαλα...
Βρίζω γιατί έχω έξοδα, τζάμπα είναι το κοκό;
Εσύ θες να έρθω Αθήνα, στα παγκάκια θα κοιμηθώ ή θα με ταίζετε; Άσε με να δω το βίντεο στη ρώσσικη....
καταλαβα :2funny::2funny:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.424
Πόντοι
1.346
Το ράψιμο - για να μην παρεξηγηθώ - αφορά αυτούς εκεί πάνω που διαχειρίζονται τις τύχες του απλού κοσμάκη - που αποφασίζουν χωρίς συγκεκριμένο λόγο - να κλείνουν στοιχηματικές επίτηδες, ενώ κάνουν τα στραβά μάτια αλλού...
Αλλά κι εσύ - όπως και τα υπόλοιπα κορίτσια - δείχνετε γενικά σημάδια ανωριμότητας στη διαχείρηση του χρήματος που εισρέει και για αυτό γκρινιάζω για το καλό σας, πάρτε το χαμπάρι, τι έχω να κερδίσω;
Ευχή μου είναι να κάνετε μια νέα ζωή ξεφεύγοντας οριστικά από εδώ μέσα.
Όποια δουλειά κι αν κάνεις - ναι κι αυτό που βλέπεις δουλειά είναι και ψυχοφθόρα μάλιστα - οφείλεις να είσαι υπεύθυνος, αλλιώς κανένας δεν θα σε μαζέψει όταν πέσεις κάτω ή αν το κάνει θα είναι για κάποιο διάστημα και μετά Αλέκος...
Ξαργύρωσα τα 3 δελτία των Άσσων - έστω και νωρίς - γιατί έχω τσαντίλα, τώρα το σκορ κάτσει δεν κάτσει δεν πειράζει.
Συν τοις άλλοις, είχε πρόβλημα και το προπατζίδικο και δεν μπόρεσα να έριχνα ως πρώτο γκολ τη Μπαρτσελόνα...
Θα έβγαζα 50Ε κι από εκεί. Λίγο το λες;
Φρόντισε αύριο αν είσαι ελεύθερη να κάνουμε κανένα μάθημα γιατί δεν έχω να πάω πουθενά, δεν θα σε ψάχνω εδώ μέσα, ρίξε σήμα στην Οχιά.

Συνημμένα

• ΡΟΥΒΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.jpg
    ΡΟΥΒΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.jpg
    160,3 KB · Εμφανίσεις: 2
  • ΓΑΜΕΤΕΣ.jpg
    ΓΑΜΕΤΕΣ.jpg
    210,3 KB · Εμφανίσεις: 1
  • ΠΟΥΤΑΝΟΕΤΑΙΡΕΙΑ.jpg
    ΠΟΥΤΑΝΟΕΤΑΙΡΕΙΑ.jpg
    122,7 KB · Εμφανίσεις: 1

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
20.921
Πόντοι
12.946
:coffee:
Δεν βλέπω άλλους επιτρόπους και γραμματείς, θα γράψω κάποια πράγματα.
Επειδή ο διαγωνισμός αργούσε να μπει έπρεπε να γίνει σύντομος δηλαδή μην μπουν πολλοί υποψήφιοι γιατί ο κόσμος έχει τις δουλειές του, τα ψώνια του, εκδρομές, ρεβεγιόν κλπ.
Οπότε μπήκαν κάποια αντιπροσωπευτικά nicknames να γίνει ο διαγωνισμός εορταστικός και σύντομος, ποιοι μπήκανε και ποιοι δεν μπήκανε ας το φτιάξει κάποιος άλλος να έχουμε να λέμε εμείς.
Περί εκπροσώπου τύπου κ. @Nubic αποφασίστηκε τελευταίες μέρες η συμμετοχή του από την διοργανώτρια αρχή και δεν μπορούσαμε να επεκτείνουμε την λίστα,
δεν ήταν εσκεμμένη η μη συμμετοχή του στους υποψηφίους.
Εξάλλου ο εκπρόσωπος τύπου έχει επωμιστεί να κάνει τις δηλώσεις της διοργανώτριας αρχής
δεν μπορεί να ασχολείται ταυτόχρονα με την δική του υποψηφιότητα.

Τελευταία τροποποίηση:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.389
Πόντοι
2.646
:coffee:
Δεν βλέπω άλλους επιτρόπους και γραμματείς, θα γράψω κάποια πράγματα.
Επειδή ο διαγωνισμός αργούσε να μπει έπρεπε να γίνει σύντομος δηλαδή μην μπουν πολλοί υποψήφιοι γιατί ο κόσμος έχει τις δουλειές του, τα ψώνια του, εκδρομές, ρεβεγιόν κλπ.
Οπότε μπήκαν κάποια αντιπροσωπευτικά nicknames να γίνει ο διαγωνισμός εορταστικός και σύντομος, ποιοι μπήκανε και ποιοι δεν μπήκανε ας το φτιάξει κάποιος άλλος να έχουμε να λέμε εμείς.
Περί εκπροσώπου τύπου κ. @Nubic αποφασίστηκε τελευταίες μέρες η συμμετοχή του από την διοργανώτρια αρχή και δεν μπορούσαμε να επεκτείνουμε την λίστα,
δεν ήταν εσκεμμένη η μη συμμετοχή του στους υποψηφίους.
Εξάλλου ο εκπρόσωπος τύπου έχει επωμιστεί να κάνει τις δηλώσεις της διοργανώτριας αρχής
δεν μπορεί να ασχολείται ταυτόχρονα με την δική του υποψηφιότητα.
Να του φέρουμε και καμιά φανέλα να αλλάξει.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
12.153
Πόντοι
6.166
Και γιατί να μην φτιάξουμε ένα ακόμη νήμα ψηφοφορίας με τα καλύτερα μέλη για το 2024 ;;;
Οεο .

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.424
Πόντοι
1.346
Κυριακή σήμερα, ας βάλω τόπο στην οργή - ανατροπή με Ινδίας σκορ κιόλας, ευτυχώς που τα πήρα ενωρίς, κουβαδοανάλυση ΓΙΟΚ..

Τα γατιά άρχισαν τις φωνές (νιαουρίσματα) απέξω, τσακώνονται κιόλας, όπως οι πυρφόροι/προμότορες/μαστοποί και δεν μπορώ να ονειρευτώ :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom