Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 13.812
- Πόντοι
- 3.656
δεν καταλαβες.....δεν θα βγω σημερα ....θα ειναι ολη η πλεμπα εξω
δεν καταλαβες.....δεν θα βγω σημερα ....θα ειναι ολη η πλεμπα εξω
θα βγει τελικά?δεν καταλαβες.....
αμα του εχει μεινει κανα φραγκο απο τα 15 χιλιαρικα που του αφησε ο μπαρμπας του...θα βγει τελικά?
Να σου φέρει λάδι από την Αρκαδιά όμως, ΓΚΡ ούτε για τη Λαίδη δεν έχω φετινό...θα ερθει @Maximilien με αγροτικο του να φορτωσει τα πραγματα που θα του δωσεις για να μου τα φερει
Δεν είναι σου και μου είναι διαγωνισμός του φόρουμ. Επίσης δεν έκανα εγώ την επιλογή υποψηφίων ένας εκπρόσωπος τύπου είμαι. Στο σημείο αυτό να πω ότι είχα σήμερα φορτωμένο πρόγραμμα δεσμεύονται να αναπληρώσω το χρόνο. Και για το τέλος να πω ότι έχω υπάρξει υποψήφιος παλιότερα ουδέποτε ζήτησα εξαίρεση. Εδώ βασικά στελέχη και είναι υποψήφιοι και θα πεις εσύ ότι γίνονται διακρίσεις; Όσο για το νιπλη ξέρει ότι τον εκτιμώ και απλά τον προσκάλεσα να γράψει εδώ για να γίνει λίγο μανουρα επειδή έχει ωραίο λέγειν ,ούτε τον ψήφισα, ούτε τον εκραξα.λες για τον πχ Νίπλη αλλά αν δεν κάνω λάθος ,
τον εαυτό σου τον λούφαρες , τον εξαίρεσες στον διαγωνισμό σου
φυσικα δασκαλε..Βρε, βρε καλώς την Πέρδικα που περπατάει λεβέντικα!
Κάτσε να δεις φάση αργότερα μην μας κρεμάσουν κουδούνια...
Εγερτήριον, Ψωλαρχία Καταδρομών, πρέπει να ληφθούν αποδόσεις
τύπε μπες υποψήφιος στο διαγωνισμό σου και έπειτα λέγε ό,τι θεςΔεν είναι σου και μου είναι διαγωνισμός του φόρουμ. Επίσης δεν έκανα εγώ την επιλογή υποψηφίων ένας εκπρόσωπος τύπου είμαι. Στο σημείο αυτό να πω ότι είχα σήμερα φορτωμένο πρόγραμμα δεσμεύονται να αναπληρώσω το χρόνο. Και για το τέλος να πω ότι έχω υπάρξει υποψήφιος παλιότερα ουδέποτε ζήτησα εξαίρεση. Εδώ βασικά στελέχη και είναι υποψήφιοι και θα πεις εσύ ότι γίνονται διακρίσεις; Όσο για το νιπλη ξέρει ότι τον εκτιμώ και απλά τον προσκάλεσα να γράψει εδώ για να γίνει λίγο μανουρα επειδή έχει ωραίο λέγειν ,ούτε τον ψήφισα, ούτε τον εκραξα.
Χοχλιοι είναι και γαμανε και το σωστό είναι μπουρμπουριστοι.Συγνωμη.. κοχλιοι δεν λέγονται ;
ΓΚΡ τα έχεις φορτώσει στον κόκκορα τον τελευταίο καιρό, λοιπόν με αποδόσεις 43 λεπτά πριν ξεκινήσει η Μπαρτσελόνα οι κυρ Παντελήδες έδειξαν αυτά, άλλη ενημέρωση για τυχόν αλλαγές στις αποδόσεις σιγά μην δώσω (όπως και σκορ εννοείται αφού είμαι μοναχοφάης)φυσικα δασκαλε..
μια χαρα δασκαλε εχεις και τα οσκαρ εδω μεσα ..κανα κουστουμακι ραψαμε η θα το παρουμε έτοιμοΓΚΡ τα έχεις φορτώσει στον κόκκορα τον τελευταίο καιρό, λοιπόν με αποδόσεις 43 λεπτά πριν ξεκινήσει η Μπαρτσελόνα οι κυρ Παντελήδες έδειξαν αυτά, άλλη ενημέρωση για τυχόν αλλαγές στις αποδόσεις σιγά μην δώσω (όπως και σκορ εννοείται αφού είμαι μοναχοφάης)
Πρόσεξε καλά αυτά που λέγαμε παλιότερα:
- Δύο δείγματα
- Σύγχρονων αποδόσεων - δεν είναι 1η Νορβηγίας εδώ
- Διαφορετικές στοιχηματικές => να γιατί ψιλοδιαφέρουν οι μέσες τιμές των δειγμάτων
- Η μέθοδος Triplex έχει διαφορετική τιμή ΒΑΝ
ΓΚΡ ΛΕΩ....μια χαρα δασκαλε εχεις και τα οσκαρ εδω μεσα ..κανα κουστουμακι ραψαμε η θα το παρουμε έτοιμο
καταλαβαΓΚΡ ΛΕΩ....
Τα βλέπεις ΠΩΣ γαμιώνται ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ράψω σάβανα....
Αυτή είναι η περισσότερο ΓΑΜΙΟΛΑ εταιρεία στο Ίντερνετ και ακολουθεί η betWHORE_365 και το ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ άλλο πορτέλο, κολλάει ώρες - ώρες....
Ευτυχώς που έχω τα ρούβλια της 1xbet αλλά εκεί είναι ψιλοπαράνομη, τα έχω πει και στη Μικρή και δεν καταλαβαίνει κι αυτή...
Κλείσανε οι άθλιοι τη Betshop το καλοκαίρι με δήθεν πρόσχηματα της πούτσας - ενώ ήτανε τόσα χρόνια χορηγός - από τις καλύτερες στοιχηματικές - και πάνε χαθήκανε κοντά στα 1900Ε, ένα @@ρι θα πάρουμε, τόσοι μήνες πέρασαν και κουραφέξαλα...
Βρίζω γιατί έχω έξοδα, τζάμπα είναι το κοκό;
Εσύ θες να έρθω Αθήνα, στα παγκάκια θα κοιμηθώ ή θα με ταίζετε; Άσε με να δω το βίντεο στη ρώσσικη....
Το ράψιμο - για να μην παρεξηγηθώ - αφορά αυτούς εκεί πάνω που διαχειρίζονται τις τύχες του απλού κοσμάκη - που αποφασίζουν χωρίς συγκεκριμένο λόγο - να κλείνουν στοιχηματικές επίτηδες, ενώ κάνουν τα στραβά μάτια αλλού...καταλαβα
Να του φέρουμε και καμιά φανέλα να αλλάξει.
Δεν βλέπω άλλους επιτρόπους και γραμματείς, θα γράψω κάποια πράγματα.
Επειδή ο διαγωνισμός αργούσε να μπει έπρεπε να γίνει σύντομος δηλαδή μην μπουν πολλοί υποψήφιοι γιατί ο κόσμος έχει τις δουλειές του, τα ψώνια του, εκδρομές, ρεβεγιόν κλπ.
Οπότε μπήκαν κάποια αντιπροσωπευτικά nicknames να γίνει ο διαγωνισμός εορταστικός και σύντομος, ποιοι μπήκανε και ποιοι δεν μπήκανε ας το φτιάξει κάποιος άλλος να έχουμε να λέμε εμείς.
Περί εκπροσώπου τύπου κ. @Nubic αποφασίστηκε τελευταίες μέρες η συμμετοχή του από την διοργανώτρια αρχή και δεν μπορούσαμε να επεκτείνουμε την λίστα,
δεν ήταν εσκεμμένη η μη συμμετοχή του στους υποψηφίους.
Εξάλλου ο εκπρόσωπος τύπου έχει επωμιστεί να κάνει τις δηλώσεις της διοργανώτριας αρχής
δεν μπορεί να ασχολείται ταυτόχρονα με την δική του υποψηφιότητα.