The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 38.891
- Πόντοι
- 25.467
O Γιαρμάς δεν είναι μαλάκας.....κ οχι μονο, ψαχνω κ κανα προφιλ του Τζορμακα αλλα εις ματην
Ψυχασθενής είναι.
O Γιαρμάς δεν είναι μαλάκας.....κ οχι μονο, ψαχνω κ κανα προφιλ του Τζορμακα αλλα εις ματην
Εδώ είμαι ΕΓΩ ρε μανΡε παιδιά γιατί είναι ο argyrotoxos στην ψηφοφορία και μάλιστα έχει πάρει και 10 ψήφους; Ο ανθρωπος δεν ενοχλεί ούτε μυρμήγκι
παλια ηταν πολυ καλο παιδι...σαν τον παριπαπι....O Γιαρμάς δεν είναι μαλάκας.
Ψυχασθενής είναι.
90 το μήνα παίρνει η πιπαπιο κοσμια αγαπητε...ενα 50ρικο σου μασαει στην επισκεψη...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
γιατι γαμαει σαψαλα
Ντιμι παιξε γερα, παιξε με τσαμπουκα και ο κοσμος σου θα τραγουδάαααααΕδώ είμαι ΕΓΩ ρε μαν
Ποιός ???
ΕΓΩ και μάλιστα στο Β γκρούπ δυναμικότητας ΕΓΩ
Ο άμεμπτος
Ο άσπιλος
Ο αμόλυντος
Ο λευκός σαν χιόνι
Κωλομπαράδες όλοι
Μουνόσκυλα
Μη βριζεις μανΕδώ είμαι ΕΓΩ ρε μαν
Ποιός ???
Ο άμεμπτος
Ο άσπιλος
Ο αμόλυντος
Ο λευκός σαν χιόνι
Κωλομπαράδες όλοι
Μουνόσκυλα
επειδη εισαι ωραιος τυπος και κανουμε καλο χαβαλε ΗΣΟΥΝ προσωπικη μου επιλογηΕδώ είμαι ΕΓΩ ρε μαν
Ποιός ???
Ο άμεμπτος
Ο άσπιλος
Ο αμόλυντος
Ο λευκός σαν χιόνι
Κωλομπαράδες όλοι
Μουνόσκυλα
παλια ηταν πολυ καλο παιδι...σαν τον παριπαπι....
μετα τρελαθηκε....
Αληθές.
Γνωρίζω μάλιστα και τον λόγο για τον οποίο τρελάθηκε.
Ένας κοντός, καράφλας, ξεδοντιάρης , κακάσχημος, εσχατόγερος, του πήδηξε τη γκόμενα από κώλο.
Κοίτα εδώ οι κωλομπάραδες μαν τι μου φτιάξανεΜη βριζεις μαν
Αλφαβητικά πάνε τυπε τα γκρουπ. Εδω ενα ραντεβου θανατου δεν μπορουν να στησουν, σιγα μην τα καταφερναν με τα μπαλάκια της κληρωτίδας.Εδώ είμαι ΕΓΩ ρε μαν
Ποιός ???
Ο άμεμπτος
Ο άσπιλος
Ο αμόλυντος
Ο λευκός σαν χιόνι
Κωλομπαράδες όλοι
Μουνόσκυλα
ΟΛΑ ηλεκτρονικα με Α.Ι. κιολας στην ΑΙΧΜΗ της τεχνολογιαςΑλφαβητικά πάνε τυπε τα γκρουπ. Εδω ενα ραντεβου θανατου δεν μπορουν να στησουν, σιγα μην τα καταφερναν με τα μπαλάκια της κληρωτίδας.
μια χαρα τα καταφερε ο αθηναιος με τα μπαλακια του αγιου, αλλα δεν θελω να δωσω περισσοτερες λεπτομερειες...Αλφαβητικά πάνε τυπε τα γκρουπ. Εδω ενα ραντεβου θανατου δεν μπορουν να στησουν, σιγα μην τα καταφερναν με τα μπαλάκια της κληρωτίδας.
Θα πάρουν τα μπαλάκια μου οι γαμιόλεςΑλφαβητικά πάνε τυπε τα γκρουπ. Εδω ενα ραντεβου θανατου δεν μπορουν να στησουν, σιγα μην τα καταφερναν με τα μπαλάκια της κληρωτίδας.
Είμαι εκτός μαν γαμιεται ο παππουληςΚοίτα εδώ οι κωλομπάραδες μαν τι μου φτιάξανε
Οι γαμιόλες
Εσύ σε ποιο γκρουπ δυναμικότητας είσαι μαν ?
μια χαρα τα καταφερε ο αθηναιος με τα μπαλακια του αγιου, αλλα δεν θελω να δωσω περισσοτερες λεπτομερειες...
Αντιθετα ο Ανναπουρνα παει να περασει το γκρουπ πρώτος.