Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 143K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (17 μέλη και 7 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    100
  • Η ψηφοφορία θα κλείσει: .

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.107
Πόντοι
3.656
Θα συνεχισω το δικαιο αγωνα μου, εδω στις επαλξεις, για ενα καλυτερο αυριο με προτεραιοτητα τους ψηφοφορους που με τιμουν!
Δεν χρειάζεται αγώνας απλά να είσαι ο εαυτός σου και ο λαός σου θα το εκτιμήσει :coffee:

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
6.681
Πόντοι
3.446
νομίζω ότι οι 2 συνδικαιούχοι σε άφησαν μόνο σου να βγάλεις τα κάστανα από τη φωτιά φέτος ο ένας έγινε μπουχός και ο άλλος απέχει από τις γνωστές δηλώσεις του
σοβαρά τώρα.

πλέον o τίτλος του mr malaka έχει σχεδόν γίνει φόρος τιμής...
χάθηκε λοιπόν η αίγλη σε μεγάλο βαθμό.
επιπλέον λειπουν τα τρανταχτά ονόματα, είτε γιατί είναι μπαναρισμένα, είτε γιατί επιλέγουν να μην ξεκατινιάζονται για να φαίνονται το δυνατόν λιγότερο μην πάρουν ψήφους.

Κάτι τέτοιες λογικές οι ορίτζιναλ ΤΡΑΝΤΑΧΤΟΙ μαλάκες (ζαν, πικερ, μουνοβαγόνης κλπ) τις μασούσαν για πρωινό και συνέχιζαν απτόητοι το έργο τους.

ΤΟ ΚΕΝΟ ΔΕΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.107
Πόντοι
3.656
σοβαρά τώρα.

πλέον o τίτλος του mr malaka έχει σχεδόν γίνει φόρος τιμής...
χάθηκε λοιπόν η αίγλη σε μεγάλο βαθμό.
επιπλέον λειπουν τα τρανταχτά ονόματα, είτε γιατί είναι μπαναρισμένα, είτε γιατί επιλέγουν να μην ξεκατινιάζονται για να φαίνονται το δυνατόν λιγότερο μην πάρουν ψήφους.

Κάτι τέτοιες λογικές οι ορίτζιναλ ΤΡΑΝΤΑΧΤΟΙ μαλάκες (ζαν, πικερ, μουνοβαγόνης κλπ) τις μασούσαν για πρωινό και συνέχιζαν απτόητοι το έργο τους.

ΤΟ ΚΕΝΟ ΔΕΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ
έχουμε λάκη ακόμα βαστά ο θεσμός :rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
7.066
Πόντοι
4.027
Τυπε μου αν και παλαιος δε μπορεις να αντιληφθεις το κυρος του διαγωνισμου και την αξια του νικητη. Ποσοι και ποσοι συναγωνιστες στο στιβο της ηδονης κοπιασαν για να κατακτησουν την κορυφη, να πανηγυρισουν, να κορνιζαρουν το πτυχιο, να διαδωσουν την επιτυχια τους, να επισυναψουν στο σι-βι τους το επιτευγμα και στο τελος εμειναν μονο με τη μαλακια, χωρις καμια αναγνωριση. Ετσι συμβαινει παντα σε αυτη τη χωρα, δεν αναγνωριζονται πληρως οι αξιες και χανουμε τους καλυτερους στα εξωτερικα.
Πάω πάσο. Μπορώ να μπω στον επόμενο γύρο??
:grin::grin:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.107
Πόντοι
3.656
Ο λακης δεν ειναι μαλακας..ειναι σκατοψυχος...εχει μεγαλη διαφορα!!!!
χωρίς να είμαι ειδικός πιστεύω ότι η μαλακία του και η ανάγκη του για μεγαλείο τον οδήγησε στην σκατοψυχιά αφού αναγκάστηκε να ζήσει σε έναν κόσμο που θα ήθελε να είναι λόρδος αλλά είναι αρχοντοχωριάτης :undecided:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.361
Πόντοι
12.756

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.498
Πόντοι
3.656
χωρίς να είμαι ειδικός πιστεύω ότι η μαλακία του και η ανάγκη του για μεγαλείο τον οδήγησε στην σκατοψυχιά αφού αναγκάστηκε να ζήσει σε έναν κόσμο που θα ήθελε να είναι λόρδος αλλά είναι αρχοντοχωριάτης :undecided:
Mπα...
Απλα σκατοψυχος ειναι....

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.498
Πόντοι
3.656
εγω πιστεύω ότι απλά πήγε για λόρδος και τελικά τον έκοψε η λόρδα :coffee:
Αδερφε...και πλουσιος να σαι και φτωχος να σαι και μεγιστανας και οτι θες...αμα εχεις σκατα στην ψυχη σου και ευχεσαι ψοφους σε παιδακια δεν εχει καμια σημασια και βασιλιας να σαι!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom