Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.679
- Πόντοι
- 3.656
στο κωργιό θέλει μπουφάνΖακέτα να πάρεις!
στο κωργιό θέλει μπουφάνΖακέτα να πάρεις!
Οπως τα λες, εχουν πεσει και πανω μου και ενω ειναι γνωστο και πασιφανες οτι ειμαι απο τα πιο ηρεμα ακαου που δεν τσακωνομαι ποτε και δεν προκαλω με τιποτα.Παικτούρι ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι και εγώ. Ο kostakis27 και ο Λαδάκης γράφουν μόνο για να βρίσουν, θέλουν συνέχεια να τσακώνονται ,έχουν συμπεριφορά 15χρονου.
Και αντί να τους βγάλουν στον τελικό ψηφίζουν Μαξιμιλιανό που είναι μια χαρά άτομο πάντα μιλάει με επιχειρήματα και παπαφίλιπς που απλά κάνει την πλάκα του δεν πείραξε κανέναν. Όσο για το Νίπλη είναι από τα καλύτερα παιδιά ,έχει χιούμορ και έχει αποδείξει ότι σηκώνει την πλάκα σε καμία περίπτωση δεν είναι μαλάκας.
Δυστυχώς ο λαός είναι μια αγέλη που άγεται και φέρεται. Αυτά βλέπει και ο πατερούλης και το γύρισε σε σταλινική δημοκρατία.
Τυπε μου αν και παλαιος δε μπορεις να αντιληφθεις το κυρος του διαγωνισμου και την αξια του νικητη. Ποσοι και ποσοι συναγωνιστες στο στιβο της ηδονης κοπιασαν για να κατακτησουν την κορυφη, να πανηγυρισουν, να κορνιζαρουν το πτυχιο, να διαδωσουν την επιτυχια τους, να επισυναψουν στο σι-βι τους το επιτευγμα και στο τελος εμειναν μονο με τη μαλακια, χωρις καμια αναγνωριση. Ετσι συμβαινει παντα σε αυτη τη χωρα, δεν αναγνωριζονται πληρως οι αξιες και χανουμε τους καλυτερους στα εξωτερικα.Καλημέρα ναυάγια!
Από μια γρήγορη ματιά στα ονόματα των ψηφοφοριων βλέπω ονόματα που με εκπλήσσουν. Πχ τι δουλειά έχουν η magi, o Odin, o dimigoal και αρκετοί άλλοι στον τίτλο του Mr malaka;
Ήρεμα ρωτάω.
ξερεις απο δενδροποταμο βλεπω xDδεν μιλαμε για απλως υβριδικους μαλακες-προσοχη- για να γινω κατανοητος θα γραψω παραδειγμα....δεν ειναι απλα ηλεκτροκινητα αυτοκινητα που στην στραβη καινε και λιγο βενζινη αμολυβδη...μιλαμε για πειραματικα υβριδια μαλακιας ,που καινε αναθυμιασεις απο καλτσες εξηντα ημερων φορεμενες σε γυφτοποδαρο καλοκαιρι και υδρογονου απο ηλεκτρολυση παρανομου τσιπουρου......για τετοια τεχνολογια γραφω!
42,7τακατοτο ποιος είναι μαλάκας και ποιος όχι θα το αποφασίσουμε εμείς
η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα
για το ποσοστό σου μιλάς?42,7τακατο
Κλαψτε
για το ποσοστό σου μιλάς?
Έτσι , πες τα μαν με τους κωλομπαράδες εδώ μέσα να πούμεΚαλημέρα ναυάγια!
Από μια γρήγορη ματιά στα ονόματα των ψηφοφοριων βλέπω ονόματα που με εκπλήσσουν. Πχ τι δουλειά έχουν η magi, o Odin, o dimigoal και αρκετοί άλλοι στον τίτλο του Mr malaka;
Ήρεμα ρωτάω.
πιστεύεις ότι φέτος θα καταφέρεις να εκθρονίσεις τον αυτοκράτορα?
Εγω δεν πιστευω οτι κοτεψε και κρυβεται...Απλα ειναι γιορτινες μερες και μπορει η πινεζα να θελει βοηθεια στο στολισμα!!!
Μπορει να κρεμαει μπαλιτσες............
Οτι αποφασισει το ΕΞΑΙΡΕΤΟ κοινο μας.πιστεύεις ότι φέτος θα καταφέρεις να εκθρονίσεις τον αυτοκράτορα?
file moy του χρονου με υγεια πρωτα απ ολα μπορεις να παρεις το πρωταθλημαΈτσι , πες τα μαν με τους κωλομπαράδες εδώ μέσα να πούμε
νομίζω ότι οι 2 συνδικαιούχοι σε άφησαν μόνο σου να βγάλεις τα κάστανα από τη φωτιά φέτος ο ένας έγινε μπουχός και ο άλλος απέχει από τις γνωστές δηλώσεις τουΟτι αποφασισει το ΕΞΑΙΡΕΤΟ κοινο μας.
Δεν το περίμενα αυτό από τον Μάξι μανψηφος ειναι μυστικη
εισαι ικανος να τον εχεις ψηφισει επειδη εισαι πολυ καλος ανθρωποςΔεν το περίμενα αυτό από τον Μάξι μαν
Σαρωτικός .
Θα έλεγα
Παικτούρι ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι και εγώ. Ο kostakis27 και ο Λαδάκης γράφουν μόνο για να βρίσουν, θέλουν συνέχεια να τσακώνονται ,έχουν συμπεριφορά 15χρονου.
Και αντί να τους βγάλουν στον τελικό ψηφίζουν Μαξιμιλιανό που είναι μια χαρά άτομο πάντα μιλάει με επιχειρήματα και παπαφίλιπς που απλά κάνει την πλάκα του δεν πείραξε κανέναν. Όσο για το Νίπλη είναι από τα καλύτερα παιδιά ,έχει χιούμορ και έχει αποδείξει ότι σηκώνει την πλάκα σε καμία περίπτωση δεν είναι μαλάκας.
Δυστυχώς ο λαός είναι μια αγέλη που άγεται και φέρεται. Αυτά βλέπει και ο πατερούλης και το γύρισε σε σταλινική δημοκρατία.
Θα συνεχισω το δικαιο αγωνα μου, εδω στις επαλξεις, για ενα καλυτερο αυριο με προτεραιοτητα τους ψηφοφορους που με τιμουν!νομίζω ότι οι 2 συνδικαιούχοι σε άφησαν μόνο σου να βγάλεις τα κάστανα από τη φωτιά φέτος ο ένας έγινε μπουχός και ο άλλος απέχει από τις γνωστές δηλώσεις του
Οταν θα βρω κοιτασματα ολοκληρα νερου στην ερημο να δω που θα κρυφτεις.Troll Mode: OFF
Το να ψάχνεις λογική επιλογή ψήφου σε μία εξ ορισμού τρολλοψηφοφορία, είναι σαν να ψάχνεις νερό στην έρημο.