Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (7 μέλη και 4 επισκέπτες)

Προκριματική ψηφοφορία για τον Mr. Μαλάκας 2024 Γκρούπ Γ

• kontolagnos

• Kostakis27

• Kritwn99

• Κώστας Λαδάκης

• leader96

• Magi

• Michael Scott

• mixalis k.

• μπαρμπαγιαννης

• Maximilien

• Μπιρλας

• mpouxos

• MrEco

• Νίο

• Νίπλης

• Ντουνταράς (Kaizerbet)

• Odin

• Panos 1978

• papaphilips

• pastelios

• paparotriftoulas

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
6.993
Πόντοι
4.027
Καλημέρα ναυάγια!
Από μια γρήγορη ματιά στα ονόματα των ψηφοφοριων βλέπω ονόματα που με εκπλήσσουν. Πχ τι δουλειά έχουν η magi, o Odin, o dimigoal και αρκετοί άλλοι στον τίτλο του Mr malaka;
Ήρεμα ρωτάω.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.935
Πόντοι
5.506
Παικτούρι ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι και εγώ. Ο kostakis27 και ο Λαδάκης γράφουν μόνο για να βρίσουν, θέλουν συνέχεια να τσακώνονται ,έχουν συμπεριφορά 15χρονου.
Και αντί να τους βγάλουν στον τελικό ψηφίζουν Μαξιμιλιανό που είναι μια χαρά άτομο πάντα μιλάει με επιχειρήματα και παπαφίλιπς που απλά κάνει την πλάκα του δεν πείραξε κανέναν. Όσο για το Νίπλη είναι από τα καλύτερα παιδιά ,έχει χιούμορ και έχει αποδείξει ότι σηκώνει την πλάκα σε καμία περίπτωση δεν είναι μαλάκας.

Δυστυχώς ο λαός είναι μια αγέλη που άγεται και φέρεται. Αυτά βλέπει και ο πατερούλης και το γύρισε σε σταλινική δημοκρατία.
Οπως τα λες, εχουν πεσει και πανω μου και ενω ειναι γνωστο και πασιφανες οτι ειμαι απο τα πιο ηρεμα ακαου που δεν τσακωνομαι ποτε και δεν προκαλω με τιποτα. :globeos-cigar:

Φευ και ψέμα πανδου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.935
Πόντοι
5.506
Καλημέρα ναυάγια!
Από μια γρήγορη ματιά στα ονόματα των ψηφοφοριων βλέπω ονόματα που με εκπλήσσουν. Πχ τι δουλειά έχουν η magi, o Odin, o dimigoal και αρκετοί άλλοι στον τίτλο του Mr malaka;
Ήρεμα ρωτάω.
Τυπε μου αν και παλαιος δε μπορεις να αντιληφθεις το κυρος του διαγωνισμου και την αξια του νικητη. Ποσοι και ποσοι συναγωνιστες στο στιβο της ηδονης κοπιασαν για να κατακτησουν την κορυφη, να πανηγυρισουν, να κορνιζαρουν το πτυχιο, να διαδωσουν την επιτυχια τους, να επισυναψουν στο σι-βι τους το επιτευγμα και στο τελος εμειναν μονο με τη μαλακια, χωρις καμια αναγνωριση. Ετσι συμβαινει παντα σε αυτη τη χωρα, δεν αναγνωριζονται πληρως οι αξιες και χανουμε τους καλυτερους στα εξωτερικα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.339
Πόντοι
2.356
δεν μιλαμε για απλως υβριδικους μαλακες-προσοχη- για να γινω κατανοητος θα γραψω παραδειγμα....δεν ειναι απλα ηλεκτροκινητα αυτοκινητα που στην στραβη καινε και λιγο βενζινη αμολυβδη...μιλαμε για πειραματικα υβριδια μαλακιας ,που καινε αναθυμιασεις απο καλτσες εξηντα ημερων φορεμενες σε γυφτοποδαρο καλοκαιρι και υδρογονου απο ηλεκτρολυση παρανομου τσιπουρου......για τετοια τεχνολογια γραφω!
ξερεις απο δενδροποταμο βλεπω xD

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
31.837
Πόντοι
22.936
Καλημέρα ναυάγια!
Ήρεμα ρωτάω.
Έτσι , πες τα μαν με τους κωλομπαράδες εδώ μέσα να πούμε :coffee:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.247
Πόντοι
25.467

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.155
Πόντοι
12.056

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.679
Πόντοι
3.656
Οτι αποφασισει το ΕΞΑΙΡΕΤΟ κοινο μας.
νομίζω ότι οι 2 συνδικαιούχοι σε άφησαν μόνο σου να βγάλεις τα κάστανα από τη φωτιά φέτος ο ένας έγινε μπουχός και ο άλλος απέχει από τις γνωστές δηλώσεις του

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.155
Πόντοι
12.056
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.247
Πόντοι
25.467
Παικτούρι ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι και εγώ. Ο kostakis27 και ο Λαδάκης γράφουν μόνο για να βρίσουν, θέλουν συνέχεια να τσακώνονται ,έχουν συμπεριφορά 15χρονου.
Και αντί να τους βγάλουν στον τελικό ψηφίζουν Μαξιμιλιανό που είναι μια χαρά άτομο πάντα μιλάει με επιχειρήματα και παπαφίλιπς που απλά κάνει την πλάκα του δεν πείραξε κανέναν. Όσο για το Νίπλη είναι από τα καλύτερα παιδιά ,έχει χιούμορ και έχει αποδείξει ότι σηκώνει την πλάκα σε καμία περίπτωση δεν είναι μαλάκας.

Δυστυχώς ο λαός είναι μια αγέλη που άγεται και φέρεται. Αυτά βλέπει και ο πατερούλης και το γύρισε σε σταλινική δημοκρατία.

Troll Mode: OFF

Το να περιμένεις να βρεις λογική επιλογή ψήφου σε μία εξ ορισμού τρολλοψηφοφορία, είναι σαν να περιμένεις να βρεις παγωμένη μπύρα στην έρημο.

Τελευταία τροποποίηση:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.935
Πόντοι
5.506
νομίζω ότι οι 2 συνδικαιούχοι σε άφησαν μόνο σου να βγάλεις τα κάστανα από τη φωτιά φέτος ο ένας έγινε μπουχός και ο άλλος απέχει από τις γνωστές δηλώσεις του
Θα συνεχισω το δικαιο αγωνα μου, εδω στις επαλξεις, για ενα καλυτερο αυριο με προτεραιοτητα τους ψηφοφορους που με τιμουν!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.935
Πόντοι
5.506
Troll Mode: OFF

Το να ψάχνεις λογική επιλογή ψήφου σε μία εξ ορισμού τρολλοψηφοφορία, είναι σαν να ψάχνεις νερό στην έρημο.
Οταν θα βρω κοιτασματα ολοκληρα νερου στην ερημο να δω που θα κρυφτεις. :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom