Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.725
- Πόντοι
- 12.756
Ακριβώς, τους ελλανοδίκες να βρίζετε και τους Γ.Γ.
Και υπενθυμίζω ότι τον βάλαμε εκπρόσωπο τύπου τελευταίες ώρες.
Οσο πιο ευγενικά γινεται σου απαντω.
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
Ακριβώς, τους ελλανοδίκες να βρίζετε και τους Γ.Γ.
Και υπενθυμίζω ότι τον βάλαμε εκπρόσωπο τύπου τελευταίες ώρες.
δουλευω σεριτσίμπησες άδεια για το 3ήμερο?
Λείπει ο ζαν για να σε συμπληρώσει. Μάλλον θα πάγωσε πάνω στην καρότσα του ντάτσου με κατεύθυνση το Λεόντιο....Προσπαθώ πάντως...να μπω στο κλίμα
Οκ, αλλά σβήνεις.δουλευω σερι
Αποκριες βαρια πριν την Παρελαση πρεπει να αρχισει του 25,η φαση ειναι σαν τη σεισμικη ενεργεια που μαζευεται αιωνες και σκαει με 12 ριχτερ,Τσουναμι 2004 φαση
ΠΟΤΕ!τσίμπησες άδεια για το 3ήμερο?
Oυτε ενα gif δεν εμαθες να βαζεις.Εσβησες και το ποστδουλευω σερι
Χοντρόδεν ξερω αν μπορει να δει τα αρχιδια του ο Χαρτοπολεμος απο το λιπος βεβαια αλλα προχωραμε
ναι ηταν αποτυχιαOυτε ενα gif δεν εμαθες να βαζεις.Εσβησες και το ποστ
απολαμβάνεις από πρώτο χέρι τα προνόμια που σου παρέχει ο κύριος κυριάκος βλέπωδουλευω σερι
ναι ηταν αποτυχια
οχι βρε απατεωνισκο της φακης απλως ειμαι ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣαπολαμβάνεις από πρώτο χέρι τα προνόμια που σου παρέχει ο κύριος κυριάκος βλέπω
To προφιλ σου εδω εμεινε ανεπηρεαστο ομως.Βελτιωνεσαιναι ηταν αποτυχια
τέτοιους υπαλλήλους θέλουμε
πρωτα ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ αλλα μετα τα Θεοφανεια σεβομαι φιλο-ΤρουμπΘέλουμε παραμύθι με πιντσεράκια για να κοιμηθούμε.
έκανες και χρήση του 16ωρου?οχι βρε απατεωνισκο της φακης απλως ειμαι ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ
Που να καταλάβουν κάποιοι ότι προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο και την οικονομία, ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ.οχι βρε απατεωνισκο της φακης απλως ειμαι ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ
Για μαλάκα δεν σε πέρασα , σιγουρο σε έχω.
Θα υπερασπιστεις την υποψηφιοτητα σου οπως αυτοι που βάλατε και ηταν μπαναρισμενοι ...
Εκει δεν σε ειδα να εχεις κανα προβλημα ή να κάνεις καμια ένσταση
Δεν κατάλαβα ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου,Οσο πιο ευγενικά γινεται σου απαντω.
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ