celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.125
- Πόντοι
- 6.056
Eντος ευρωζωνης?εχω 3 επαγγελματικες αδειες.
Eντος ευρωζωνης?εχω 3 επαγγελματικες αδειες.
μη λες άλλα...εχω 3 επαγγελματικες αδειες.
οχι ρε...ειχα τερματικα στο σαλονολι αλλα οι διακοπτες με μπερδευουν λιγοτι θες να πω?για τις απλικες?καλωδια συνδεσες η απλα τις βιδωσες στον τοιχο?αν δεν αναψουν βαλε ρεσο να γινεις ρομαντικος.
σεγκεν.Eντος ευρωζωνης?
τωρα σοβαρα θες απαντηση?ποσα καλωδια ειχες αναμονη 2 η 3?εκανες αντικατασταση κατι που αναβε?οχι ρε...ειχα τερματικα στο σαλονολι αλλα οι διακοπτες με μπερδευουν λιγο
οχι επαρμενος εσυ ρε μαν. ειναι δυνατόν εσύ που φλεξαρεις φωτό από χρυσά ρολόγια πάνω σε χεστρες μέσα σε μπουρδελοσαη, να είσαι φαντασμένος ;
οχι ...στους διακοπτες εχω κανει μαλακιατωρα σοβαρα θες απαντηση?ποσα καλωδια ειχες αναμονη 2 η 3?εκανες αντικατασταση κατι που αναβε?
ο πρωτος on line θανατος απο ηλεκτροπληξία σε λιγο θα ειναι γεγονος στο νημα
Ρελε διαρροης εχεις να αποφυγουμε τα χειροτερα?οχι ...στους διακοπτες εχω κανει μαλακια
θες να καταλήξεις κάπου?Απο ποτε ειναι το θεμα
Βουλγαρία - Ρουμανία: Πλήρη μέλη του χώρου Σένγκεν από την Τετάρτη
αρα οι απλικες υπηρχαν διακοπτες αλλαξες?οχι ...στους διακοπτες εχω κανει μαλακια
οχι ...στους διακοπτες εχω κανει μαλακια
τι μαλακιες ειναι αυτες που ζεις?Ρελε διαρροης εχεις να αποφυγουμε τα χειροτερα?
Το κόκκινο καλώδιο θέλει με το χέριβαλε χερι να το φτιαξεις τυπε , δεν ειναι τίποτα , το χεις
το μαυρο στη μεση και υα αλλα δεξια αριστερα. ο διακοπτης ειναι διπλος?απο πισω εχει σχεδιο εκει που γραφει L βαζεις το καλωδιο που εχει ρευμα.ante gamhthite re moynopana!!!!!!
Να δωσω διευθυνση λες?Για πες,δεν κανει το διαφυγης?τι μαλακιες ειναι αυτες που ζεις?
βγαλε τα στοιχεια ολα στη φορα μια οικογενεια ειμαστε αλλωστε.Να δωσω διευθυνση λες?Για πες,δεν κανει το διαφυγης?