troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.786
- Πόντοι
- 5.506
ψαχνουμε τον λευτερηΣορρυ ρε τυπε δεν καταλαβαίνω τιποτα ναπουμε
ψαχνουμε τον λευτερηΣορρυ ρε τυπε δεν καταλαβαίνω τιποτα ναπουμε
Πολυ πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα συνάμα ιστορία για το μπου
Κάτσε διάβασε 15-20 σελίδες και θα καταλάβεις.
Μικρή περίληψη :
Ο Πολυζώης που ήταν γνωστός παλιότερα ως Τασσος Καρυπιδης, Αντριάννα4435 κλπ είναι ένας wannabe νταβατζής.
Μερικές από τις πολλές "δράσεις" του στον τομέα αυτό, ιστορούνται στο παρόν νήμα
Όταν έφαγες κλωτσιές σε Πίο νήμα γράφτηκαν οι επόμενες θα είναι βίντεο...
Κάτσε διάβασε 15-20 σελίδες και θα καταλάβεις.
Μικρή περίληψη :
Ο Πολυζώης που ήταν γνωστός παλιότερα ως Τασσος Καρυπιδης, Αντριάννα4435 κλπ είναι ένας wannabe νταβατζής.
Μερικές από τις πολλές "δράσεις" του στον τομέα αυτό, ιστορούνται στο παρόν νήμα
βαρο γιατι ενω ειμαι σιγουρος οτι εκανα τελεια συνδεσμολογια δεν μου αναβουν οι απλικες στο σαλονι?Πολυ πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα συνάμα ιστορία για το μπου
οχι επαρμενος εσυ ρε μαν. ειναι δυνατόν εσύ που φλεξαρεις φωτό από χρυσά ρολόγια πάνω σε χεστρες μέσα σε μπουρδελοσαη, να είσαι φαντασμένος ;Δεν είμαι τόσο υπερφίαλος και επαρμένος ώστε να γράψω για "γαμιάδες που κάνουν τους κώλους κουλούρια Θεσσαλονίκης - ξεροχυσίματα" και λοιπές ομορφιές.
Πολυ πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα συνάμα ιστορία για το μπου
βαρο γιατι ενω ειμαι σιγουρος οτι εκανα Aτελεια συνδεσμολογια δεν μου αναβουν οι απλικες στο σαλονι?
θείο ποιον ρώτησες?βαρο γιατι ενω ειμαι σιγουρος οτι εκανα τελεια συνδεσμολογια δεν μου αναβουν οι απλικες στο σαλονι?
....αδελφε, λαμπες εβαλες?!?βαρο γιατι ενω ειμαι σιγουρος οτι εκανα τελεια συνδεσμολογια δεν μου αναβουν οι απλικες στο σαλονι?
to petaei kai οποιον βρει αλλωστε ειμαστε παντογνωστες εδω μεσα.θείο ποιον ρώτησες?
αυτο ειναι +50 ψηφοι υπερ ατου για το 2025.....αδελφε, λαμπες εβαλες?!?
Όταν έφαγες κλωτσιές σε Πίο νήμα γράφτηκαν οι επόμενες θα είναι βίντεο...
τι θες να πω?για τις απλικες?καλωδια συνδεσες η απλα τις βιδωσες στον τοιχο?αν δεν αναψουν βαλε ρεσο να γινεις ρομαντικος.lege re
βαρο γιατι ενω ειμαι σιγουρος οτι εκανα τελεια συνδεσμολογια δεν μου αναβουν οι απλικες στο σαλονι?
σιγουρα θα πιω δεν ξερω αν θα πω. τσαι?κρασι?ουισκι?καφε?θα πεις?
θειο μπορω να το εξηγησωθείο ποιον ρώτησες?
είστε ηλεκτρολόγος?τι θες να πω?για τις απλικες?καλωδια συνδεσες η απλα τις βιδωσες στον τοιχο?αν δεν αναψουν βαλε ρεσο να γινεις ρομαντικος.
εχω 3 επαγγελματικες αδειες.είστε ηλεκτρολόγος?