Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    174
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.060
Πόντοι
25.467
Noμιζω το θυμαμαι το σκηνικο, που ελεγε οτι απλα περνουσε αποξω κατα την επιστροφη του απο γλεντια σε κλαμπς της παραλιακης .Δεν νομιζω οτι στοιχειοθετειται υποθεση απο αυτο και μονο. Την στιγμη που αλλα ευυποληπτα νικς πλημμυριζαν τα τραβελοθρεντ με τα σαλια τους δεν θα καταδικασουμε τον Λακη για απλες γνωσεις γεωγραφιας
Απο μενα αθωος :rockon:

Μωρέ μέσα έγραφε ότι έμπαινε...

Αν όντως είχε γράψει ότι πέρναγε μόνο από έξω, θα είχε βρει το πόστ, και θα το έβλεπες αφίσα σε όλες τις στάσεις του ΟΑΣΑ συν τις δύο μεγάλες ταρατσοαφίσες της Λ. Συγγρού. :coffee::coffee:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.160
Πόντοι
6.256
Ειναι ωραια στην υπογα του Παρκαδορου....

1735929843693.png

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.398
Πόντοι
28.246
Ρε ζεμπουδακο εγώ δεν ήμουν σε καμμία ομάδα ..εν αντιθέσει με εσένα...σε ξαναρωτάω τι ήρθες να κάνεις στο μαγαζί μου???? Επειδή βλέπεις φαντάσματα σε πληροφωρω ότι τα ίδια με εσένα έκανε και αυτός...όταν ζήτησε κάτι πήρε τα αρχίδια μου
Ολοι σου ζητησαμε κλειδιά απο νηματα δηλαδή; Τι στο διάολο ολοι νταβαδες ειμαστε και θελαμε να οσυ παρουμε την δουλειά δηλαδη;

Μπαζει το σενάριο σου, Καρυπιδη.

Το τηλεφωνο μου μια χαρα το εδωσες στον Σοχοβιτς ομως.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.398
Πόντοι
28.246
Ειναι ωραια στην υπογα του Παρκαδορου....

1735929843693.png
Τι πρεπει να κάνει καποιος οταν εχει πονο στην ψυχη.

Θα πρέπει να επισκεφθείτε για αρχή έναν Ψυχολόγο ή Ψυχίατρο, ο οποίος θα σας βοηθήσει στην διαχείριση του άγχους ή κάποιας άλλης ψυχικής διαταραχής, από την οποία πάσχετε. Μετά, ανάλογα την φύση των συμπτωμάτων σας, θα επισκεφθείτε και τον αντίστοιχο γιατρό.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.799
Πόντοι
12.756
Ολοι σου ζητησαμε κλειδιά απο νηματα δηλαδή; Τι στο διάολο ολοι νταβαδες ειμαστε και θελαμε να οσυ παρουμε την δουλειά δηλαδη;

πες την αληθεια , εγινες προμότορας ; :coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.751
Πόντοι
12.056

Άκου να δεις εμμονικε ξερωλα επειδή τό συνεχίσεις ήρθες στο μαγαζί μου με πρόφαση ότι ήμουν συνάδελφος με κοντινό σου άνθρωπο και ζήτησες υποστήριξη σαν καλός πολύ καλός άνθρωπος που είμαι υπιες το καφεδάκι σου και μετά χαιρετήσες...μετά όταν ήδη η Αντριάνα έλεγχε το προφίλ της επειδή έχασε τους κωδικούς ζήτησες πάλι από εμένα πράγματα και κλασικά πάλι έφαγες πόρτα... επειδή δεν ξέρεις παρακάτω όταν Πία εσύ έγραφες για την Αντριάνα εγώ έκανα ραντεβού μαζί της ... θέλεις συνέχεια η να μιλήσεις καλύτερα με τοβ τσιμπούκις???

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.160
Πόντοι
6.256
Τι πρεπει να κάνει καποιος οταν εχει πονο στην ψυχη.

Θα πρέπει να επισκεφθείτε για αρχή έναν Ψυχολόγο ή Ψυχίατρο, ο οποίος θα σας βοηθήσει στην διαχείριση του άγχους ή κάποιας άλλης ψυχικής διαταραχής, από την οποία πάσχετε. Μετά, ανάλογα την φύση των συμπτωμάτων σας, θα επισκεφθείτε και τον αντίστοιχο γιατρό.
Αυτα για εσενα Παρκαδορε ειναι πολυ αργα για να εχουν αποτελεσμα...σε σενα παιρναμε κατευθειαν στην λοβοτομη.:confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.799
Πόντοι
12.756
Άκου να δεις εμμονικε ξερωλα επειδή τό συνεχίσεις ήρθες στο μαγαζί μου με πρόφαση ότι ήμουν συνάδελφος με κοντινό σου άνθρωπο και ζήτησες υποστήριξη σαν καλός πολύ καλός άνθρωπος που είμαι υπιες το καφεδάκι σου και μετά χαιρετήσες...μετά όταν ήδη η Αντριάνα έλεγχε το προφίλ της επειδή έχασε τους κωδικούς ζήτησες πάλι από εμένα πράγματα και κλασικά πάλι έφαγες πόρτα... επειδή δεν ξέρεις παρακάτω όταν Πία εσύ έγραφες για την Αντριάνα εγώ έκανα ραντεβού μαζί της ... θέλεις συνέχεια η να μιλήσεις καλύτερα με τοβ τσιμπούκις???

Μπουμπουκης γιατι ξελογκάρει ;; εχει ζωη ;; αν εχει δεν μας κανεις εδω για μέλος

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.799
Πόντοι
12.756

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.751
Πόντοι
12.056

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.301
Πόντοι
1.706
στις γκόμενες αρέσει σε θεωρούν εκλεπτισμένο και εγκρατή :sunglasses:
Μπορεί να είναι και έτσι, δεν γίνονται αντιληπτά τα μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε από όλους......(ή όπως κάνουν οι κατσίκες τέλος πάντων)

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.751
Πόντοι
12.056

Stories

Νέο!