athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.841
- Πόντοι
- 12.756
εχει μουνι ωραιο που εχεις να δεις τετοιο πραγμα ΠΟΛΛΑ χρονια...αυτο αρκειαυτή έχει Ε9?
εχει μουνι ωραιο που εχεις να δεις τετοιο πραγμα ΠΟΛΛΑ χρονια...αυτο αρκειαυτή έχει Ε9?
ωραιο χωριο τυπε,για βαλε μας πινεζα να ξερουμε που να μην στριψουμε ποτε!στο κωργιό μου οι γυναίκες δεν ξεχωρίζουν από τις κατσίκες και όταν είσαι ντίρλα μπορεί να μπερδευτείς
Κατσιβικλαωραιο χωριο τυπε,για βαλε μας πινεζα να ξερουμε που να μην στριψουμε ποτε!
την εχεις γαμησει δηλαδηεχει μουνι ωραιο που εχεις να δεις τετοιο πραγμα ΠΟΛΛΑ χρονια...αυτο αρκει
νηστικό μουνί δε χορεύειεχει μουνι ωραιο που εχεις να δεις τετοιο πραγμα ΠΟΛΛΑ χρονια...αυτο αρκει
Γιατι αγχωνεσαι ρε τυπε? μοιαζεις με κατσικα?ωραιο χωριο τυπε,για βαλε μας πινεζα να ξερουμε που να μην στριψουμε ποτε!
καταλαβα..ασε προχωραμενηστικό μουνί δε χορεύει
μην φοβάσαι μαν στο κωργιό μου δεν πάει αμάξι έτσι εύκολα πρέπει να έχεις οφροντ και πάλι για να το βρεις περνάς εμπόδιαωραιο χωριο τυπε,για βαλε μας πινεζα να ξερουμε που να μην στριψουμε ποτε!
γιατι τυπε εσυ καταλαβες οτι στο χωριο του ξεχωριζουν τις κατσικες ευκολα απο τους ανθρωπους και εισαι ατρομητος?Γιατι αγχωνεσαι ρε τυπε? μοιαζεις με κατσικα?
βρες μια με ε9 και κασέρι και προχωράω το κονέκαταλαβα..ασε προχωραμε
δεν μπορεις να ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙΣβρες μια με ε9 και κασέρι και προχωράω το κονέ
έχω γυρίσει όλα τα σαλόνια της καλής κοινωνίας ΜΠΟΡΩδεν μπορεις να ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙΣ
κλαουντιας νιώθει στα χάη του. σου λέει αφού με κάνει παρέα ο γέροντας δεν είμαι γλιτσας ναυάγιοΞεροχυνω με καταντια Γεροξεκουτη να εχει παρεακι μια αδερφαρα και εναν Παρκαδορο....
Τα εχουμε πει τυπε....η αδερφαρα ο Πισωγλεντοκ καθε χρονο κωλοτριβεται σε καποιον σουγκαρ νταντι.Τωρα που τυπος Αλεξ αποθανε πηγε και κολλησε στο επομενο γεροντοναυαγιο τον Γεροξεκουτη.κλαουντιας νιώθει στα χάη του. σου λέει αφού με κάνει παρέα ο γέροντας δεν είμαι γλιτσας ναυάγιο
Ρε ζεμπουδακο εγώ δεν ήμουν σε καμμία ομάδα ..εν αντιθέσει με εσένα...σε ξαναρωτάω τι ήρθες να κάνεις στο μαγαζί μου???? Επειδή βλέπεις φαντάσματα σε πληροφωρω ότι τα ίδια με εσένα έκανε και αυτός...όταν ζήτησε κάτι πήρε τα αρχίδια μουΤο πρωην αφεντικο σου στο νταβατζιλικι εννοεις, που ησουνα πρωτοπαλικαρο του.
εξαρτάται μαναμα γαμησεις 100 γυναικες και ενα τραγο εισαι γκεης?
Έφαγε το ξεφτιλικι του και την έκανε....Εμφανίστηκε και η κομμώτρια η "γράψε-σβησε";