Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (3 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    174
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.402
Πόντοι
28.246
Χουνκιάρ μπεγεντί. :coffee:
Μισο λεπτο τωρα. Ειμαι σημαντικο. Σεβασμός στην νεα αρχη.

Ενημερώνω τους κυριους @RETRO ,@Νίπλης οτι αυτην την στιγμη παρακολουθω τα νηματα των εργαζομενων ανεξάρτητων, Μαλβινα, Αννα24, Lady Alexia, Nasia23

Ευχαριστώ και ευελπιστω στην κατανόηση σας.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.066
Πόντοι
25.467
Μισο λεπτο τωρα. Ειμαι σημαντικο. Σεβασμός στην νεα αρχη.

Ενημερώνω τους κυριους @RETRO ,@Νίπλης οτι αυτην την στιγμη παρακολουθω τα νηματα των εργαζομενων ανεξάρτητων, Μαλβινα, Αννα24, Lady Alexia, Nasia23

Ευχαριστώ και ευελπιστω στην κατανόηση σας.

Την άδειά τους πρέπει να ζητήσετε πρώτα. ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ. :coffee:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.904
Πόντοι
3.846
όλοι έχουν κάτι να πουν εκτός από το νταμπλούχο τελικά

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.944
Πόντοι
5.506
Την άδειά τους πρέπει να ζητήσετε πρώτα. ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ. :coffee:
Και να μην πιάσει πολλή-πολλη κουβέντα, ούτε να αρχίσουν κανένα χαβαλέ, μέχρι "ποσό πάει μωρή καυλα" "ίσα μωρη πατσαβούρα που θέλεις και 150αρι" επιτρέπει το τρίο ναυαγιος.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.254
Πόντοι
3.656
φίλε Σαουλ για όνομα του θεού. είχαμε μια σοβαρή ροή με τα παιδιά εδώ. μην αρχίσετε πάλι με Λευτερη. να χαρείς ότι αγαπάς :woldman:
δεν τραβάει το νήμα αν δεν γίνει κάτι σύντομα θα κάνει παρέα στο χρονοντούλαπο με τα ''φοβερά ξυλογλυπτά''

πάνε και παλιές καλές εποχές που οι μαλακίες στο νήμα του μητσοτάκη περίμεναν στην γραμμή για να ακουστούν.

Μια χαρά είχαμε σε αυτή τη ζωή και πάει και αυτή :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.944
Πόντοι
5.506
όλοι έχουν κάτι να πουν εκτός από το νταμπλούχο τελικά
Έχασες επεισόδια αφού επειδή....

Εγώ δεν έχω αυλικούς ούτε φίλους έχω εδώ μέσα.

Είμαι ένας μοναχικός λύκος και θα εξακολουθήσω να πορεύομαι μόνος μου και σε όποιον του αρέσω.

Σε όποιους δεν αρέσω ας μη με παρακολουθούν.

Αν όμως με ενοχλήσουν θα τους κατασπαράξω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεν τραβάει το νήμα αν δεν γίνει κάτι σύντομα θα κάνει παρέα στο χρονοντούλαπο με τα ''φοβερά ξυλογλυπτά''

πάνε και παλιές καλές εποχές που οι μαλακίες στο νήμα του μητσοτάκη περίμεναν στην γραμμή για να ακουστούν.

Μια χαρά είχαμε σε αυτή τη ζωή και πάει και αυτή :confused:
Θα αλλάξουν τα πράγματα, θα έρθουν καλύτερες μέρες, έχει πίστη.....

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.904
Πόντοι
3.846
Έχουμε πιάσει 2025 ,δε μπορούμε να σέρνουμε ες αεί μηνύματα με το 2024 στον τίτλο

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.640
Πόντοι
3.556
Και σώγαμπρος ντελιβερας και χρυσή σαμπάνια εις μνήμη λακοζελικοφυλοβιοτελησταλονοπουστα.
τυπε μάντεψε. στα παπαρια μας και ο τελης. ειμαστε εδω μονο για σενα . τόνοι σκουπίδια στο κουφάρι σου . το έχουμε τεράστια ανάγκη :bigdick::bigdick::bigdick:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.066
Πόντοι
25.467
Και να μην πιάσει πολλή-πολλη κουβέντα, ούτε να αρχίσουν κανένα χαβαλέ, μέχρι "ποσό πάει μωρή καυλα" "ίσα μωρη πατσαβούρα που θέλεις και 150αρι" επιτρέπει το τρίο ναυαγιος.

Έχουν συντάξει και εγχειρίδιο με οδηγίες;;;

Οργάνωση λέμε!!!

Όχι σαν κάτι ναυάγια σαν κι εμένα που στήνουν παρωδίες διαγωνισμούς. :coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.944
Πόντοι
5.506
τυπε μάντεψε. στα παπαρια μας και ο τελης. ειμαστε εδω μονο για σενα . τόνοι σκουπίδια στο κουφάρι σου . το έχουμε τεράστια ανάγκη :bigdick::bigdick::bigdick:
Στα παπαρια σας ο τελης, στα παπαρια σας ο νιπλης, στο τέλος μόνος σου θα μείνεις και ποιος θα σε βγάζει για κατούρημα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.402
Πόντοι
28.246
Έχασες επεισόδια αφού επειδή....

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα αλλάξουν τα πράγματα, θα έρθουν καλύτερες μέρες, έχει πίστη.....
Το «και θα εξακολουθήσω να πορεύομαι μόνος μου» δεν το ειδες;

Εν τω μεταξυ, να εισαι σίγουρος, εχει αρχισει απο πριν την πρωτοχρονια τα τσιμπουκια σε Νιπλη, Ρετρο, Χελ για να τον βαλουν στην παρεα να μας κατασπαραξει ο μοναχικος λυκος μαζί τους. Μαλλον για Χασκι μου φερνει ρε.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.803
Πόντοι
12.756
ελα ρε μαν μιλάς και εσύ για κρακ που όταν σου πήρε το νήμα ο άλλος έλεγες στο κόσμο ελάτε βρείτε με για σέντρα . μιλάμε για τέρας ψυχραιμίας :tooth::tooth::tooth:

"σβηστε τα ολα , καντε με και μπαν, και ξερετε που ειμαι ελατε να με βρειτε"

giphy.gif

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.944
Πόντοι
5.506
Έχουν συντάξει και εγχειρίδιο με οδηγίες;;;

Οργάνωση λέμε!11

Όχι σαν κάτι ναυάγια σαν κι εμένα που στήνουν παρωδίες διαγωνισμούς. :coffee:
Δεν ασχολούνται, έχουν πραγματική ζωή. Αυτά τα έχουμε λύσει από την εποχή του διαφωτισμού.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.301
Πόντοι
1.706
Τύπε είσαι σίγουρος για αυτό που έγραψες?
Τους έχει βάλει όλους στη λίστα ο πουστοΛάκαρος και είσασταν οι μοναδικοί του φίλοι αυτές τις γιορτές.
Θα τον πληγώσεις και μετά θα σου τρίβεται.....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.803
Πόντοι
12.756
Δεν ασχολούνται, έχουν πραγματική ζωή. Αυτά τα έχουμε λύσει από την εποχή του διαφωτισμού.

εγω δεν εχω μαν :undecided::undecided::undecided:

Μπαινω 3 το βραδυ για να δω αν υπαρχει κανεις :confused::confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.640
Πόντοι
3.556
οχι μωρή. ΜΑΡΗΗΗΗΗ ΕΓΡΑΦΕΣ . να είσαι αληθινός . ξεφτίλα νομίζεις θα πάρεις μεζέ από την αυταρχική πορνοστάρ με τα ΜΑΡΗΗΗΗ ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ;;;:sad2::sad2::sad2:ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ το λιγότερο :tooth::tooth::tooth:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.944
Πόντοι
5.506
Το «και θα εξακολουθήσω να πορεύομαι μόνος μου» δεν το ειδες;

Εν τω μεταξυ, να εισαι σίγουρος, εχει αρχισει απο πριν την πρωτοχρονια τα τσιμπουκια σε Νιπλη, Ρετρο, Χελ για να τον βαλουν στην παρεα να μας κατασπαραξει ο μοναχικος λυκος μαζί τους. Μαλλον για Χασκι μου φερνει ρε.
Κάτι ακούγεται στους διαδρόμους ότι επειδή ήταν μοναχικός λύκος εμπνεύστηκε και έτερο προφίλ "συναγωνιστή" με παρόμοιο νικ-φωτο προφίλ αλλά εικοτολογω πως πρόκειται για κακοηθιες.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.066
Πόντοι
25.467

Μα το γράφει ξεκάθαρα το πιντσεράκι.

Στα αρχίδια του όλοι εκτός από εσάς. Θα πρέπει να έχει τεράστιο εύρος ενδιαφερόντων! :coffee:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.640
Πόντοι
3.556
Στα παπαρια σας ο τελης, στα παπαρια σας ο νιπλης, στο τέλος μόνος σου θα μείνεις και ποιος θα σε βγάζει για κατούρημα.
το νου σου στο κατούρημα συνέχεια σου έχει μείνει κατάλοιπο από ελενα :tooth::tooth::tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom