Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.402
- Πόντοι
- 28.246
Τωρα... Farewell the chestnut trees που λενε και οι Αγγλοι.Την άδειά τους πρέπει να ζητήσετε πρώτα. ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ.
Και να μην πιάσει πολλή-πολλη κουβέντα, ούτε να αρχίσουν κανένα χαβαλέ, μέχρι "ποσό πάει μωρή καυλα" "ίσα μωρη πατσαβούρα που θέλεις και 150αρι" επιτρέπει το τρίο ναυαγιος.Την άδειά τους πρέπει να ζητήσετε πρώτα. ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ.
δεν τραβάει το νήμα αν δεν γίνει κάτι σύντομα θα κάνει παρέα στο χρονοντούλαπο με τα ''φοβερά ξυλογλυπτά''φίλε Σαουλ για όνομα του θεού. είχαμε μια σοβαρή ροή με τα παιδιά εδώ. μην αρχίσετε πάλι με Λευτερη. να χαρείς ότι αγαπάς
Έχασες επεισόδια αφού επειδή....όλοι έχουν κάτι να πουν εκτός από το νταμπλούχο τελικά
Εγώ δεν έχω αυλικούς ούτε φίλους έχω εδώ μέσα.
Είμαι ένας μοναχικός λύκος και θα εξακολουθήσω να πορεύομαι μόνος μου και σε όποιον του αρέσω.
Σε όποιους δεν αρέσω ας μη με παρακολουθούν.
Αν όμως με ενοχλήσουν θα τους κατασπαράξω.
Θα αλλάξουν τα πράγματα, θα έρθουν καλύτερες μέρες, έχει πίστη.....δεν τραβάει το νήμα αν δεν γίνει κάτι σύντομα θα κάνει παρέα στο χρονοντούλαπο με τα ''φοβερά ξυλογλυπτά''
πάνε και παλιές καλές εποχές που οι μαλακίες στο νήμα του μητσοτάκη περίμεναν στην γραμμή για να ακουστούν.
Μια χαρά είχαμε σε αυτή τη ζωή και πάει και αυτή
τυπε μάντεψε. στα παπαρια μας και ο τελης. ειμαστε εδω μονο για σενα . τόνοι σκουπίδια στο κουφάρι σου . το έχουμε τεράστια ανάγκηΚαι σώγαμπρος ντελιβερας και χρυσή σαμπάνια εις μνήμη λακοζελικοφυλοβιοτελησταλονοπουστα.
Και να μην πιάσει πολλή-πολλη κουβέντα, ούτε να αρχίσουν κανένα χαβαλέ, μέχρι "ποσό πάει μωρή καυλα" "ίσα μωρη πατσαβούρα που θέλεις και 150αρι" επιτρέπει το τρίο ναυαγιος.
Στα παπαρια σας ο τελης, στα παπαρια σας ο νιπλης, στο τέλος μόνος σου θα μείνεις και ποιος θα σε βγάζει για κατούρημα.τυπε μάντεψε. στα παπαρια μας και ο τελης. ειμαστε εδω μονο για σενα . τόνοι σκουπίδια στο κουφάρι σου . το έχουμε τεράστια ανάγκη
Το «και θα εξακολουθήσω να πορεύομαι μόνος μου» δεν το ειδες;Έχασες επεισόδια αφού επειδή....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα αλλάξουν τα πράγματα, θα έρθουν καλύτερες μέρες, έχει πίστη.....
ελα ρε μαν μιλάς και εσύ για κρακ που όταν σου πήρε το νήμα ο άλλος έλεγες στο κόσμο ελάτε βρείτε με για σέντρα . μιλάμε για τέρας ψυχραιμίας
Δεν ασχολούνται, έχουν πραγματική ζωή. Αυτά τα έχουμε λύσει από την εποχή του διαφωτισμού.Έχουν συντάξει και εγχειρίδιο με οδηγίες;;;
Οργάνωση λέμε!11
Όχι σαν κάτι ναυάγια σαν κι εμένα που στήνουν παρωδίες διαγωνισμούς.
Τύπε είσαι σίγουρος για αυτό που έγραψες?τυπε μάντεψε. στα παπαρια μας και ο τελης. ειμαστε εδω μονο για σενα . τόνοι σκουπίδια στο κουφάρι σου . το έχουμε τεράστια ανάγκη
Δεν ασχολούνται, έχουν πραγματική ζωή. Αυτά τα έχουμε λύσει από την εποχή του διαφωτισμού.
οχι μωρή. ΜΑΡΗΗΗΗΗ ΕΓΡΑΦΕΣ . να είσαι αληθινός . ξεφτίλα νομίζεις θα πάρεις μεζέ από την αυταρχική πορνοστάρ με τα ΜΑΡΗΗΗΗ ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ;;;ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ το λιγότεροΚαι να μην πιάσει πολλή-πολλη κουβέντα, ούτε να αρχίσουν κανένα χαβαλέ, μέχρι "ποσό πάει μωρή καυλα" "ίσα μωρη πατσαβούρα που θέλεις και 150αρι" επιτρέπει το τρίο ναυαγιος.
Κάτι ακούγεται στους διαδρόμους ότι επειδή ήταν μοναχικός λύκος εμπνεύστηκε και έτερο προφίλ "συναγωνιστή" με παρόμοιο νικ-φωτο προφίλ αλλά εικοτολογω πως πρόκειται για κακοηθιες.Το «και θα εξακολουθήσω να πορεύομαι μόνος μου» δεν το ειδες;
Εν τω μεταξυ, να εισαι σίγουρος, εχει αρχισει απο πριν την πρωτοχρονια τα τσιμπουκια σε Νιπλη, Ρετρο, Χελ για να τον βαλουν στην παρεα να μας κατασπαραξει ο μοναχικος λυκος μαζί τους. Μαλλον για Χασκι μου φερνει ρε.
Δεν ασχολούνται, έχουν πραγματική ζωή. Αυτά τα έχουμε λύσει από την εποχή του διαφωτισμού.
το νου σου στο κατούρημα συνέχεια σου έχει μείνει κατάλοιπο από ελεναΣτα παπαρια σας ο τελης, στα παπαρια σας ο νιπλης, στο τέλος μόνος σου θα μείνεις και ποιος θα σε βγάζει για κατούρημα.