barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.944
- Πόντοι
- 5.506
Εμφανίστηκε και η κομμώτρια η "γράψε-σβησε";εδω υποδυομουν τον μακαριτη στην ναυομι
λιονταρακο αυτες τις πιπες να της λες σε κανεναν που δεν σας ξερει
Εμφανίστηκε και η κομμώτρια η "γράψε-σβησε";εδω υποδυομουν τον μακαριτη στην ναυομι
λιονταρακο αυτες τις πιπες να της λες σε κανεναν που δεν σας ξερει
Εμφανίστηκε και η κομμώτρια η "γράψε-σβησε";
ελα ρε μαν μιλάς και εσύ για κρακ που όταν σου πήρε το νήμα ο άλλος έλεγες στο κόσμο ελάτε βρείτε με για σέντρα . μιλάμε για τέρας ψυχραιμίαςΑυτον που μου εσκουζε στο γαυραδικο γιατι του γαμησα την ψυχουλα.
Κατσε να δεις πως εκανε.
Άντε γαμησου μην μου ξανα κανεις παράθεση αρχιδι. Κατι τετοια. Σε εμενα τα ελεγε. Μιλαμε γισ επικο κρακ εκεινο το βραδυ.
Ξερω γιατι τα ελεγα...ελα ρε μαν μιλάς και εσύ για κρακ που όταν σου πήρε το νήμα ο άλλος έλεγες στο κόσμο ελάτε βρείτε με για σέντρα . μιλάμε για τέρας ψυχραιμίας
πούσε ρε ΛεφτέρηΘα πεταχτεί κανάς περίεργος να λέει πως τα θέλει τώρα ο κώλος σου.
Απ΄την άλλη βέβαια..........
Θα πέσει φάπα όπως στου Λακόπουστα......πούσε ρε Λεφτέρη
Σε βγάζει και ο χελγκειζερ για κατούρημα ή μόνο ο χαρτοπόλεμος;; Ξέρω, ξέρω, στραπατσαδα, τεας, κλαουντια, παρανυφάκι, Έλενα χατζη.....ελα ρε μαν μιλάς και εσύ για κρακ που όταν σου πήρε το νήμα ο άλλος έλεγες στο κόσμο ελάτε βρείτε με για σέντρα . μιλάμε για τέρας ψυχραιμίας
Το πρωην αφεντικο σου στο νταβατζιλικι εννοεις, που ησουνα πρωτοπαλικαρο του.αν εννοεις την στελλα δεν εχεις σωστες πληροφοριες..ο ζαντρεν την εφερε εδω
Λάκησε ο λάκης μόλις κατάλαβε ποιος θα είναι ο νικητής ένιωσε ασφαλής και έκοψε λάσπηΘα πέσει φάπα όπως στου Λακόπουστα......
Θα πέσει φάπα όπως στου Λακόπουστα......
έτσι σε θέλω να αυτοσαρκάζεσαι με τα ελαττώματα σου.Σε βγάζει και ο χελγκειζερ για κατούρημα ή μόνο ο χαρτοπόλεμος;; Ξέρω, ξέρω, στραπατσαδα, τεας, κλαουντια, παρανυφάκι, Έλενα χατζη.....
Το πρωην αφεντικο σου στο νταβατζιλικι εννοεις, που ησουνα πρωτοπαλικαρο του.
Οκ, δεν θα το ξανακάνω,Ε όχι και πούστης ο Λάκης!!!
Μη δείτε άντρα να θαυμάζει τις τραβελοψωλές! Αμέσως πούστη να τον βγάλετε.
Δεν την παταω. Θα ελεγα για ενα μοσχαρι με μελιτζανες τωρα βεβαια, αλλα δεν ξερω πως το βαφτιζει η αριστοκράτια. Ασε μην μου κανει καμια αναφορά.Ρε σεις Ζεμπού... Δώστε στο πιντσεράκι καμιά συνταγή για μελιτζάνες ψητές ή στην κατσαρόλα...
Μας έχει ζαλίσει το θυμιατό με τις μελιτζάνες στην κωλοτρυπίδα... Να μάθει να τρώει και τίποτα άλλο...
φίλε Σαουλ για όνομα του θεού. είχαμε μια σοβαρή ροή με τα παιδιά εδώ. μην αρχίσετε πάλι με Λευτερη. να χαρείς ότι αγαπάςπούσε ρε Λεφτέρη
Δεν την παταω. Θα ελεγα για ενα μοσχαρι με μελιτζανες τωρα βεβαια, αλλα δεν ξερω πως το βαφτιζει η αριστοκράτια. Ασε μην μου κανει καμια αναφορά.
Μη βρίζεις παππουλη ηρεμαΡε σεις Ζεμπού... Δώστε στο πιντσεράκι καμιά συνταγή για μελιτζάνες ψητές ή στην κατσαρόλα...
Μας έχει ζαλίσει το θυμιατό με τις μελιτζάνες στην κωλοτρυπίδα... Να μάθει να τρώει και τίποτα άλλο...
Και σώγαμπρος ντελιβερας και χρυσή σαμπάνια εις μνήμη λακοζελικοφυλοβιοτελησταλονοπουστα.έτσι σε θέλω να αυτοσαρκάζεσαι με τα ελαττώματα σου.
ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ που θα σου βάλει στο πάτο σου ο τεας ξέχασες μαζί και τον τερματοφύλακα μαζί ξεφτιλακο.
Μη βρίζεις παππουλη ηρεμα