You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mr. Μαλάκας 2024
- Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 196K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
jason155
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 37
- Like
- 5.728
- Πόντοι
- 5.631
Είμαι ένας μοναχικός λύκος και θα εξακολουθήσω να πορεύομαι μόνος μου και σε όποιον του αρέσω.
Σε όποιους δεν αρέσω ας μη με παρακολουθούν.
Αν όμως με ενοχλήσουν θα τους κατασπαράξω.
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.863
- Πόντοι
- 26.236
Ρε συ εδώ σου έκαναν παράθεση σε σχόλιο σου σαν αναπουρνα κ απαντούσες σαν big mountain ρε πλακα μας κανεις ? Τι δεν ευθύνεσαι ρε ?Είσαι ψεύτης.
Με τον συγκεκριμένο δεν έχω καμία σχέση και ούτε κάποια ουσιαστική επικοινωνία.
Δεν είναι κολλητός μου.
Ούτε τον ξέρω.
Ότι κάνει το κάνει μόνος του.
Κάποια στιγμή του τα έχωσα κιόλας γιατί χρησιμοποιεί νίκ νέιμ παραπλήσιο με το δικό μου και πολλοί θεωρούσαν ότι είναι κλώνος μου.
Δεν ευθύνομαι εγώ γιαυτό.
Όσο για τις ψεύτικες κριτικές του Ελμουφαδόρ τα έχουμε ξαναπεί μην επαναλαμβανόμαστε.
Απλά επειδη δε σε έπαιζε κανεις δημιούργησες το alter ego σου .
Τι μοναχικός λύκος ρε που πεταγοσουνα σε όλους να τους βγαλεις τρελους κ να δικαιολογήσεις βιζιτες . Άσε ρε σαλιαρη άντε κρυψου σε κανα φουστάνι βιζιτας κομπλεξικε ανώριμε .
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 40.971
- Πόντοι
- 25.467
Και εσυ και ο Nubic την ιδια μαλακία γραψατε στο περιπου
Το 2025 πηραμε , την πανωλεθρια του 2024 την εχετε εσεις , αυτο το τσιρκο ειναι δικό σας ....
πολυ πόνο διαβαζω .. ψυχουλες γαμημενες
Έλειπε το πιντσεράκι και μπήκατε αντ' αυτού στις 3:19 το ξημέρωμα να τσεκάρετε για ναυάγια;
Μπράβο. Μπράβο. Και εις κατώτερα.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.361
- Πόντοι
- 28.246
Καλα ο Feragamo και οι υπολοιποι εμεις (δεν ξερω κι εγω ποσοι, ειμαστε και πολλοι) αλλα και εσυ ρε jason το κακό του @Annapurna θελεις και εσυ; Τοσο κακος ανθρωπος σαν εμας κι εσυ;Ρε συ εδώ σου έκαναν παράθεση σε σχόλιο σου σαν αναπουρνα κ απαντούσες σαν big mountain ρε πλακα μας κανεις ? Τι δεν ευθύνεσαι ρε ?
Απλά επειδη δε σε έπαιζε κανεις δημιούργησες το alter ego σου .
Τι μοναχικός λύκος ρε που πεταγοσουνα σε όλους να τους βγαλεις τρελους κ να δικαιολογήσεις βιζιτες . Άσε ρε σαλιαρη άντε κρυψου σε κανα φουστάνι βιζιτας κομπλεξικε ανώριμε .
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 47.903
- Πόντοι
- 26.141
E ναι ρε τυπε ..δες που κατάντησαν τον Έλληνα ...να τρώει σαλιγκάρια και μέδουσες .ποιος ;;;;;ο Έλληνας που επί ΠΑΣΟΚ έπλενε τα πόδια του με σαμπάνιαμιζερια ... πολυ μιζε΄ρια
Τελευταία τροποποίηση:
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.583
- Πόντοι
- 6.056
αν ηταν κρυφη η ψηφοφορια πιστευω ο κωστακης θα ειχε 4-5 ψηφουςμιζερια ... πολυ μιζε΄ρια
ο μπαροκ με 90+ θα τους πηγαινε κωλοφεραντζα τους αλλους
και ο ανναπουρνας θα ηταν στα ιδια με τωρα
δεν μας χαλασε βεβαια γιατι ανναπουρνο θελαμε αλλα να πουμε και καμια αληθεια μερες που ειναι
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.900
- Πόντοι
- 5.506
Καλα τα λες μαν, μαλακια, φοβηθηκαν να με ψηφισουν λογω φανερης ψηφοφοριας.αν ηταν κρυφη η ψηφοφορια πιστευω ο κωστακης θα ειχε 4-5 ψηφους
δεν μας χαλασε βεβαια γιατι ανναπουρνο θελαμε αλλα να πουμε και καμια αληθεια μερες που ειναι
jason155
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 37
- Like
- 5.728
- Πόντοι
- 5.631
Το εχω πει πολλες φορες και στον ιδιο οτι γραφει τρομερες μαλακιες χωρις λογο ωρες ωρες και μονος του προκαλει τις αντιδρασεις που δεν θελει. Το οτι καταφερε να κραζουν ποσοι τον ιδιο και οχι τον μουφαδορ που εχουν πολεμο μεταξυ τους ειναι μεγιστο κατορθωμα.Καλα ο Feragamo και οι υπολοιποι εμεις (δεν ξερω κι εγω ποσοι, ειμαστε και πολλοι) αλλα και εσυ ρε jason το κακό του @Annapurna θελεις και εσυ; Τοσο κακος ανθρωπος σαν εμας κι εσυ;
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 18.613
- Πόντοι
- 3.556
σωστός τυπε ότι έγινε στους ομιλους που τους πήρε παραμαζωμα.αν ηταν κρυφη η ψηφοφορια πιστευω ο κωστακης θα ειχε 4-5 ψηφους
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.725
- Πόντοι
- 12.756
σωστός τυπε ότι έγινε στους ομιλους που τους πήρε παραμαζωμα.αν ηταν κρυφη η ψηφοφορια πιστευω ο κωστακης θα ειχε 4-5 ψηφους
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 18.613
- Πόντοι
- 3.556
ο τυπος σου έγραψε αλήθειες. μη τσαντίζεσαι συμπαθη υποτακτική σφουγγαρίστρα τεας. ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ .Καλα τα λες μαν, μαλακια, φοβηθηκαν να με ψηφισουν λογω φανερης ψηφοφοριας.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.725
- Πόντοι
- 12.756
ο τυπος σου έγραψε αλήθειες. μη τσαντίζεσαι συμπαθη υποτακτική σφουγγαρίστρα τεας. ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ .
υπαρχουν πολλα νευρα και δυστυχία εδω μεσα μαν .. κατι που ξεφτιλίστηκε ο διαγωνισμος , κατι η πουτσα του 2025 , κατι οι ψηφοι .. καταλαβαινεις οτι όλα αυτα πειραξαν ...
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.725
- Πόντοι
- 12.756
βρε καλως τον Λευτέρη
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 47.903
- Πόντοι
- 26.141
Ποια είναι η τεα ;;;;ο τυπος σου έγραψε αλήθειες. μη τσαντίζεσαι συμπαθη υποτακτική σφουγγαρίστρα τεας. ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ .
Ώρες ώρες νομίζω γράφω σε άλλο σαητ
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.583
- Πόντοι
- 6.056
πουτσα μου βασικα αν φοβηθηκαν αν "εφυγαν για τις γιορτες" η εκαναν pr να-χαμε-να-λεγαμεΚαλα τα λες μαν, μαλακια, φοβηθηκαν να με ψηφισουν λογω φανερης ψηφοφοριας.
Καλημέρα γλυκιά μουβρε καλως τον Λευτέρη
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 18.613
- Πόντοι
- 3.556
ρεζνοβ απόλυτο δίκιο τυπε. ότι έγινε και με μαξιμιλιεν. στην κρυφή 50 στην φανερή τίποτα. τα ίδια και με το παρανυφάκι. αλλά που να τα καταλάβει αυτά ο κλαουντιας. το μυαλό του μόνο στις μελιτζάνες της τεαςυπαρχουν πολλα νευρα και δυστυχία εδω μεσα μαν .. κατι που ξεφτιλίστηκε ο διαγωνισμος , κατι η πουτσα του 2025 , κατι οι ψηφοι .. καταλαβαινεις οτι όλα αυτα πειραξαν ...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 296
- Εμφανίσεις
- 11K