The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 40.971
- Πόντοι
- 25.467
Χμμμμ....
Post game μαδοπούτσι.
Υπέροχα!!!
Post game μαδοπούτσι.
Υπέροχα!!!
Κλώνος σου είναι ο @BigMountainΕίσαι ψεύτης.
Με τον συγκεκριμένο δεν έχω καμία σχέση και ούτε κάποια ουσιαστική επικοινωνία.
Δεν είναι κολλητός μου.
Ούτε τον ξέρω.
Ότι κάνει το κάνει μόνος του.
Κάποια στιγμή του τα έχωσα κιόλας γιατί χρησιμοποιεί νίκ νέιμ παραπλήσιο με το δικό μου και πολλοί θεωρούσαν ότι είναι κλώνος μου.
Δεν ευθύνομαι εγώ γιαυτό.
Όσο για τις ψεύτικες κριτικές του Ελμουφαδόρ τα έχουμε ξαναπεί μην επαναλαμβανόμαστε.
Άρα δούλευε εις βάρος σου, αν δεν είχαν γίνει όλα αυτά θα ήμασταν μια χαρά.Είσαι ψεύτης.
Με τον συγκεκριμένο δεν έχω καμία σχέση και ούτε κάποια ουσιαστική επικοινωνία.
Ότι κάνει το κάνει μόνος του.
Κάποια στιγμή του τα έχωσα κιόλας γιατί χρησιμοποιεί νίκ νέιμ σαν και το δικό μου και πολλοί θεωρούν ότι είναι κλώνος μου.
Δεν ευθύνομαι εγώ γιαυτό.
Όσο για τις ψεύτικες κριτικές του Ελμουφαδόρ τα έχουμε ξαναπεί μην επαναλαμβανόμαστε.
Καλημέρα σύντροφοι.
Μέχρι τότε προσοχή στις ψεύτικες κριτικές, φεύ!
Άγιε ποιον τίτλο "ευγενείας" να δώσουμε σε έναν που κρύβεται και πατάει χαχα ?Χμμμμ....
Post game μαδοπούτσι.
Υπέροχα!!!
Άγιε ποιον τίτλο "ευγενείας" να δώσουμε σε έναν που κρύβεται και πατάει χαχα ?
ο @ZeroTolerance ξεκλειδωσε υο mister μαλακας 2025 να ξεκινησουμε απο τωρα την ψηφοφορια?Φαντολμάς;;;
Ηταν μια μεγαλη νικη. Ο μαλακας στην θεση του. Στο υψηλοτερο σκαλι.Δεν θέλω να σας σοκάρω...
Αλλά οφείλω να σας ενημερώσω πως η ψηφοφορία ήταν φανερή.
Οπότε, το γνωρίζουμε όλοι.
Από την άλλη βέβαια, ουδείς σας απαγορεύει να πανηγυρίσετε για τη νίκη του εκλεκτού σας.
Να συμπληρώσω ΔΊΚΑΙΗ ΝΊΚΗ και με πλήρης διαφανή διαδικασία.Δεν θέλω να σας σοκάρω...
Αλλά οφείλω να σας ενημερώσω πως η ψηφοφορία ήταν φανερή.
Οπότε, το γνωρίζουμε όλοι.
Από την άλλη βέβαια, ουδείς σας απαγορεύει να πανηγυρίσετε για τη νίκη του εκλεκτού σας.
36,8% ο πουστης.Να συμπληρώσω ΔΊΚΑΙΗ ΝΊΚΗ και με πλήρης διαφανή διαδικασία.
Εκ μέρους του 1/3 της ελλανοδίκου επιτροπής.
Εντάξει σε αυτάκια ο χαρακτηρισμός, είπαμε ΜΑΛΆΚΑΣ 2024.36,8% ο "πουστης".
ο κερατάς θες να πεις36,8% ο πουστης.
Δεν υπάρχουν τέτοιοι, όλα τα νικς είναι φανερά.
Τωρα τα λέει στο νημα του με το κοινο του. Hello guys ειπε και κανανε ουρα.αυτά σου είπε ο γεροπιπακιας οτι με διέγραψε μου εκλασε τα αρχιδια μόνος μου διέγραψα τον Elganador τον απρίλιο από το βρομοσεχκλαμπ του
και επίσης του παραχώρησα και τον Elganador του μπου τον Απρίλιο γιατί δεν ήθελα να ξανασχοληθώ άλλο
κατάλαβες ξεκωλιαρη
Τους εχει φακελωσει ολους και με καθε ευκαιρια θα τους λεει Σαλτα γαμησου ρε.Δεν υπάρχουν τέτοιοι, όλα τα νικς είναι φανερά.
Δεν έχει επικυρώσει ακόμα το αποτέλεσμα η αρχή στην οποία δώσατε τα κλειδιά.