Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.398
- Πόντοι
- 28.246
Ο μπουμπούκης είναι ο Σοχοβιτς;Αλήθεια με ποιον μιλάς τώρα άσε βρε Ζεμπου τελικά όντως είσαι για ψυχιατροτ
Λες αλήθεια;
Ο μπουμπούκης είναι ο Σοχοβιτς;Αλήθεια με ποιον μιλάς τώρα άσε βρε Ζεμπου τελικά όντως είσαι για ψυχιατροτ
Ο μπουμπούκης είναι ο Σοχοβιτς;
Λες αλήθεια;
Έρχεται η ώρα που θα Με πηδήξεις... Τραυμαπλαστ για την κωλοτρυπιδα σου να πάρεις
δεν θα παρεις τυπο nubic για σχολιαστη στο μρ.μαλακα2025?
Τι τιμή! Μου έκανες παράθεση.ψωφας μωρη πουτανα για σου-σου .. ειναι που δεν ενδιαφερεσαι και δειχνεις ανωτεροτητα
Τυπε, Αλέκος 0330 κατάπιε τα χυσια του δεσμοφυλακα και σε αντάλλαγμα πήρε 30 δευτερόλεπτα το κινητό του.Κι όμως σε αυτές τις συνθήκες alex βρίσκει wifi και σηκώνεται και καλα για κατούρημα σε κουβά 03.30 να κάνει like
Όνειρα χειμερινού απογεύματος, αποτυχημένου νταβατζάκου του κώλουΟ μπουμπούκης είναι ο Σοχοβιτς;
Λες αλήθεια;
δεν θα παρεις τυπο nubic για σχολιαστη στο μρ.μαλακα2025?
Τι τιμή! Μου έκανες παράθεση.
Νιώθω ευλογημένος.
νταξ ειπε καναδυο καλα δεν τρελαθηκα κιολαςειναι λιγο άνευρος τυπε , και εμενα αυτοι δεν μου πολυ κανουν ..
Ειναι σαν και αυτον τον υπαλληλο που βιαζεσαι και αυτος εκεινη την στιγμη του ηρθε η καυλα να γεμισει μελάνι τα ταμπον για τις σφραγιδες , να ξεχωρισει τους συνδετηρες ανα μεγεθος , και να ξανακολλησει ακριβως οπως ηταν τα ποστ-ιτ επειδη καποιος τα χάλασε , να ψαξει να βρει απο στυλο που ηταν 2 χρονια χωρις καπάκι το ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΠΑΚΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
Εσυ παντως για να το λες μάλλον θα σου αρεσε για σχολιαστης
Αλλα μάντεψε ... στ αρχιδια μας , κουμαντο κάνω εγω
Τυπε, ταξε μπουμπούκη ότι σε κάθε δελτίο τύπου θα έχει ξεχωριστή παράγραφο για πολυζωη και πάρε αυτόν.ειναι λιγο άνευρος τυπε , και εμενα αυτοι δεν μου πολυ κανουν ..
Ειναι σαν και αυτον τον υπαλληλο που βιαζεσαι και αυτος εκεινη την στιγμη του ηρθε η καυλα να γεμισει μελάνι τα ταμπον για τις σφραγιδες , να ξεχωρισει τους συνδετηρες ανα μεγεθος , και να ξανακολλησει ακριβως οπως ηταν τα ποστ-ιτ επειδη καποιος τα χάλασε , να ψαξει να βρει απο στυλο που ηταν 2 χρονια χωρις καπάκι το ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΠΑΚΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
Εσυ παντως για να το λες μάλλον θα σου αρεσε για σχολιαστης
Αλλα μάντεψε ... στ αρχιδια μας , κουμαντο κάνω εγω
Όταν ήσουν εργοδότης,πρέπει να ήσουν σκληρό και ευφυές μουνόπανο....καλα μην τρελενεσαι , το εκανα για να μην μου συγχωνεψει κάτι άλλα ποστς που ειχα γραψει , επρεπε να πατησω δημοσιευση
Σου θυμιζει κάτι αυτο ;;;
Ας σε βοηθησω
Σε χρησιμοποιησα οπως και καποιος "φιλος" σου
Τυπε, ταξε μπουμπούκη ότι σε κάθε δελτίο τύπου θα έχει ξεχωριστή παράγραφο για πολυζωη και πάρε αυτόν.
Κάπου κάτι σου έγραψε ο Άγιος...καλα μην τρελενεσαι , το εκανα για να μην μου συγχωνεψει κάτι άλλα ποστς που ειχα γραψει , επρεπε να πατησω δημοσιευση
Σου θυμιζει κάτι αυτο ;;;
Ας σε βοηθησω
Σε χρησιμοποιησα οπως και καποιος "φιλος" σου
τη πουτσα εννοείς; ισχύει. το νιώσαμε χτες μετά από ποστ ζερο πρώτα καυλα μετά εξπερματωση και μετά ηρεμίαΚάπου κάτι σου έγραψε ο Άγιος...
Ο,τι ανεβαίνει κατεβαίνει....
Δεν το έπιασες.
Κάπου κάτι σου έγραψε ο Άγιος...
Ο,τι ανεβαίνει κατεβαίνει....
Δεν το έπιασες.